Maxi López
-
- aka Game90
Próbálkozni mindig lehet Mártongrecki írta:poénkodtál gém?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
6.5 millió-ra emlékszem.Game90 írta:Mennyiért vettük őt?
-
- aka Game90
Off: sehovagrecki írta:off: hová, nem találom?
kb 5-6 misi

Köszi

-
- aka Game90
Hát a Mallorcában sem tudta megváltani a világot
Mennyiért vettük őt?
Szerk. 6 millióról olvastam.

Mennyiért vettük őt?
Szerk. 6 millióról olvastam.
Én örülök, hogy nem hívják vissza.
Azokra a pár percekre, amikre beállna néha, inkább álljon be Dos Santos vagy épp Krkic.
Azokra a pár percekre, amikre beállna néha, inkább álljon be Dos Santos vagy épp Krkic.
-
- Llegenda del Barça
Hát mint az kiderült nem sokra mentünk vele de nekem az a gól akkor nagyon nagy boldogság voltozsimiki írta:Igaz,én se felejtem el neki,bár sajnos nem sokra mentünk vele,de legalább itthon legyőztük azt a bagázst!Zozzy 5 írta:Hát várható volt hogy Maxival nem számolnak. Nem is kell sztem...
De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igaz,én se felejtem el neki,bár sajnos nem sokra mentünk vele,de legalább itthon legyőztük azt a bagázst!Zozzy 5 írta:Hát várható volt hogy Maxival nem számolnak. Nem is kell sztem...
De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Hát várható volt hogy Maxival nem számolnak. Nem is kell sztem...
De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük

De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük

-
- Hírhozó-cikkíró
Hát ez várható volt...
Ő is csak egy vészmegoldás volt, komolyan szerintem soha nem számoltak vele. Olcsó volt, volt eus papírja, cserének jó volt addig, amíg a maródiak fel nem épültek, kölcsönadták, innen pedig mindenki tudja, hogy mi lesz vele.
Mindenesetre sok sikert neki, akármerre is fújja a szél.
Nekem már csak az furcsa, hogy a Madrid azt is kiköti, hogy egy eladott játékos nem léphet pályára ellenük, nálunk meg még a kölcsönadott is szerepelhet az anyaklubja ellen. Nekem valahogy ez is sokkal szimpatikusabb hozzáállás, így legalább megadják neki az esélyt, hogy a saját "csapattársai" ellen bizonyíthasson.
Ő is csak egy vészmegoldás volt, komolyan szerintem soha nem számoltak vele. Olcsó volt, volt eus papírja, cserének jó volt addig, amíg a maródiak fel nem épültek, kölcsönadták, innen pedig mindenki tudja, hogy mi lesz vele.
Mindenesetre sok sikert neki, akármerre is fújja a szél.
Nekem már csak az furcsa, hogy a Madrid azt is kiköti, hogy egy eladott játékos nem léphet pályára ellenük, nálunk meg még a kölcsönadott is szerepelhet az anyaklubja ellen. Nekem valahogy ez is sokkal szimpatikusabb hozzáállás, így legalább megadják neki az esélyt, hogy a saját "csapattársai" ellen bizonyíthasson.
grecki írta:Én is így vagyok vele, ha már elmegy Saviola és/vagy Gudjohnsen, akkor inkább erősödnünk kellene, nem gyengülnünk... Vele pedig nem vagyok benne biztos, hogy acélosabb lenne a keretünk.
Sztem sem kell Maxi, viszont Guddy meg a Nyul maradhat.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én is így vagyok vele, ha már elmegy Saviola és/vagy Gudjohnsen, akkor inkább erősödnünk kellene, nem gyengülnünk... Vele pedig nem vagyok benne biztos, hogy acélosabb lenne a keretünk.
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Ezért kell türelmesnek lenni egy-két játékossal,és nem mindjárt eladni vagy szélnekereszteni!Mint tudjuk Quaresma sem kellett Franknek és azért most el tudnám képzelni a kezdőben....Egyébként szerintem Maxi visszahozatala oltári nagy baromság lenne!Semmit nem csinált a Mallorcában!Nem Barca szintű játékos!Nem látom értelmét mire lenne itt jó
Kabalafigurának meg drága..... 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Ez igaz. De azért itt a Barcában kaphatott volna bizonyitási lehetőséget nemgrecki írta:De az is durva, hogy a Mallorcában sem sziporkázik... Lehet mégsem az az őstehetség...LG írta:Na igen, Maxit frank kérésére hozták, aztán pont ő nem játxatta...Érsekes. Ebből is látxik, h a holland nem 1 észlény

-
- Hírhozó-cikkíró
De az is durva, hogy a Mallorcában sem sziporkázik... Lehet mégsem az az őstehetség...LG írta:Na igen, Maxit frank kérésére hozták, aztán pont ő nem játxatta...Érsekes. Ebből is látxik, h a holland nem 1 észlény
Na igen, Maxit frank kérésére hozták, aztán pont ő nem játxatta...
Érsekes. Ebből is látxik, h a holland nem 1 észlény 

-
- Hírhozó-cikkíró
Maxi szerintem nem sok vizet zavarna, ha visszajönne, de gyanítom ugyanaz a sors vár rá, mint a többi kölcsönadott játékosra. (Riquelme, "Saviola", Fernando Navarro, Rochenback, Geovanni, stb.. A küzdenitudás meg kevés, futballozni is tudni kellene hozzá. Igaz, sok esélyt nem kapott, de egy tipikus vészmegoldás volt szerintem.
-
- Capitá del Barça
szerintem nem egy jó képeségű labdarugó de ahogy küzd az mindent megér
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát tök egyet értek veled. Szívemből szóltál.XaviMessifan írta:Elég jól nyomja a margó ellen!
jövőre eltunék képzelni egy ilyet:Dinho,Eto'o,Messi,Maxi Lopez,Saviola,Dos Santos
naon jó lenne sztem!santi,guddy,gyula meg mehet amerre lát!

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én már nyáron sem értettem minek kell Guddy, ha már ott volt Maxi. Pedig őt még Rijkaard akarta, és hozta ide.XaviMessifan írta:Elég jól nyomja a margó ellen!
jövőre eltunék képzelni egy ilyet:Dinho,Eto'o,Messi,Maxi Lopez,Saviola,Dos Santos
-
- Capitá del Barça
Elég jól nyomja a margó ellen!

Més qué un Club!!!