Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbálkozni mindig lehet Mártongrecki írta:poénkodtál gém?
6.5 millió-ra emlékszem.Game90 írta:Mennyiért vettük őt?
Off: sehovagrecki írta:off: hová, nem találom?
kb 5-6 misi
Hát mint az kiderült nem sokra mentünk vele de nekem az a gól akkor nagyon nagy boldogság voltozsimiki írta:Igaz,én se felejtem el neki,bár sajnos nem sokra mentünk vele,de legalább itthon legyőztük azt a bagázst!Zozzy 5 írta:Hát várható volt hogy Maxival nem számolnak. Nem is kell sztem...
De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük![]()
Igaz,én se felejtem el neki,bár sajnos nem sokra mentünk vele,de legalább itthon legyőztük azt a bagázst!Zozzy 5 írta:Hát várható volt hogy Maxival nem számolnak. Nem is kell sztem...
De én is csak sok szerencsét tudok neki kívánni a további pályafutásával kapcsolatban. A Chelsea elleni gólját sosem felejtjük![]()
grecki írta:Én is így vagyok vele, ha már elmegy Saviola és/vagy Gudjohnsen, akkor inkább erősödnünk kellene, nem gyengülnünk... Vele pedig nem vagyok benne biztos, hogy acélosabb lenne a keretünk.
Ez igaz. De azért itt a Barcában kaphatott volna bizonyitási lehetőséget nemgrecki írta:De az is durva, hogy a Mallorcában sem sziporkázik... Lehet mégsem az az őstehetség...LG írta:Na igen, Maxit frank kérésére hozták, aztán pont ő nem játxatta...Érsekes. Ebből is látxik, h a holland nem 1 észlény
De az is durva, hogy a Mallorcában sem sziporkázik... Lehet mégsem az az őstehetség...LG írta:Na igen, Maxit frank kérésére hozták, aztán pont ő nem játxatta...Érsekes. Ebből is látxik, h a holland nem 1 észlény
Hát tök egyet értek veled. Szívemből szóltál.XaviMessifan írta:Elég jól nyomja a margó ellen!
jövőre eltunék képzelni egy ilyet:Dinho,Eto'o,Messi,Maxi Lopez,Saviola,Dos Santos
naon jó lenne sztem!santi,guddy,gyula meg mehet amerre lát!
Én már nyáron sem értettem minek kell Guddy, ha már ott volt Maxi. Pedig őt még Rijkaard akarta, és hozta ide.XaviMessifan írta:Elég jól nyomja a margó ellen!
jövőre eltunék képzelni egy ilyet:Dinho,Eto'o,Messi,Maxi Lopez,Saviola,Dos Santos
naon jó lenne sztem!santi,guddy,gyula meg mehet amerre lát!