LG írta:meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánni

Nem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
Ezzel totálisan 1etértek.
Amúgy a VB-t gondoltam amiatt cseszte el,h túl volt a Barcával a nagy menetelésen,emberfeletti volt amit az egész bagázs művelt.
Érdekes h az amcsi túrán ment neki,legalábbis még ott is jobban pörgött mint most itt élesben.
Felemás teljesítmény,a szezont sem kezdte igazán jól,aztán néha-néha megvillant.
Az az amerikai "turha" sem kellett volna,felesleges energiapazarlásnak tartom,jó kell a promóció de utána meg is ittuk a levét a Sevilla ellen.
Teljesen megérdemeltük hozzáteszem.A Werder ellen is "épp hogy" megúsztuk.Sokkal korábban pontot kellett volna tenni a csoport 2továbbjutójára,nem a végén kapkodni.
Az is tök jó volt h szerepelhettünk Japánban,de sztem mindent felborított,és megintcsak kivett belőlük.
De mivel volt egy nagy pihi nemrég,éppen ezért nem igazán értem ezt a "fáradtságot",enerváltságot,lazaságot,motíválatlanságot stbstb.
Mentális problémák jórészt-ennyi. Sztem

Ennek ellenére őt nem féltem,változtatni fog rajta.És tartom azt is h vannak gázabb teljesítmények az övénél,akik meg nem is értem mit keresnek a csapatban.
Valószínű nem kapnak annyi lóvét mint a Dinnye,de csak a helyet foglalják-ezt gondolom.
Épp ezért nem értem Saviola esetétét

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!