Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No jó azért nem csak neki van aranyozott csukája ,mert én láttam ám pl a Sarapova is ilyenekben nyomta/nyomja ,meg még sokan mások,csak a Tiempo L.-nek megvolt a hírverés...Zozzy 5 írta:Engem ez a cipő dolog is "bosszant". Mármint tavaly megkapta azt a Nike csukáját, ami fehét volt és arany volt benne a Nike jel. A VB-n az már nem volt jó neki, most arany csuka és fehér Nike jel. Most meg már teljes márkája van Dinho-nak. Néha már nem csak a magánéletbe hanem a pályán is reklámember.
Meg ez a hajpánt, nem tom minek kell...
Los Barrachos írta:Ebben lehet valami, mert amióta Márquez is hajpántol, azóta ő is bakizik...
ezen jót röhögtem!elprat írta:Azok a roh@dt hajpántok,valahol olvastam a fesorolást h miért nem megy mostanság neki,és ez is az "okok" között szerepelt
Az én főnököm előjönne a HATÉKONYSÁG dumával,és milyen igaz ez a Dinnyére is?Boixos írta: ebben tökéletesen egyetértünk, megdolgozhatna a pénzéért.
ha bárki más ilyen rosszul nyomná a munkahelyén, akkor valszeg többször rászólnának, és ha utána sem szedné össze magát, akkor kirúgnák, mint macskát szarni.
ebben tökéletesen egyetértünk, megdolgozhatna a pénzéért.LG írta:Amugy meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánniNem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
Ezzel totálisan 1etértek.LG írta:meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánniNem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
AMENKrojf írta:Komáim!
Azért vegyünk vissza egy hangyányit!
Dinho és a hígfekália?
Szerény nyomott véleményem szerint csak olyan stílus fogadható el
eme hasábokon, amelyet az érintett előtt is el mertek mondani és
ki mertek vele állni!
Főleg Dinho nem érdemli ezt, aki még a Real közönségét is tapsra
kényszerítette zsenijével és két góljával!
Arról nem is beszélve, hogy tessék hasonló zsenivel előállni az élet
bármely területén, aztán utána lehet beszólni a zseninek is!
Hihetetlen könnyen eljár az ujjatok olykor és talán később ezerszer
meg is bánjátok, amit csapatunk sztárjairól írtok, ezért szükséges
némi önkontrollt gyakorolni!
Csapatunk sztárjai a foci prémiumminőségét képviselik, akiken
folyamatosan hatalmas a nyomás, ezért nem lehet állandóan
az 1000%-ot elvárni tőlük!
Iszonyatkemény sorozatoknak feszülnek neki évről évre, mely szériák
terheléseiről sok fogalmunk nincsen. Évi 60-70 tétmeccsen keresztül
nem megy minden ugyanúgy!
Ezt forgassátok meg a fejetekben egy hangyányit, ha lehet!
Zörrent ide Krojf.
Ehhez azért nem csak a megfelelő játszótársak kellenek.Az ő fejében sincsenek rendben a dolgok,régen nem viselkedett így a pályán ahogy mostanság.Elkényelmesedett,nem küzd,jelenleg nem látom h ő lenne a nagy,loboncos,MINDIG mosolygó vezérünk.Atesz írta:Ronaldinho nagyon fos manapság, és ebből kezd kicsit elegem lenni, de nem parázok, mert sztem Eto'o és Messi visszatérése fel fogja őt rázni, sőt az egész csapatot.
A Milan jöjjön és vigye el?Slither írta:[
Egyetértek! Ha így folytatja, akkor inkább jöjjön a Milan és vigye el! Talán még egy Kaká-Ronnie cserét is összetudnánk hozni!De azért jobb lenne, ha elkezdene végre rendesen játszani.
Az egész csapat nem villog mostanában, nemcsak ő és nemcsak ezen a meccsen, ezt a gratulációt mindenkinek lehetne osztani, nemcsak Ronaldinhónak!Zsolti írta:Gratulálk a tegnapi produkciójához
Egyetértek! Ha így folytatja, akkor inkább jöjjön a Milan és vigye el! Talán még egy Kaká-Ronnie cserét is összetudnánk hozni!Vito írta:szerintem ezt Ronaldinhon kívül senki sem tudja megoldani!
ha akar javulni, akkor javul, ha nem akkor pedig úgy játszik, ahogy mostanában. azt hittem, hogy az utóbbi meccsek gyenge formája és a sok elszórt pont megszólítja a büszkeségét, de eddig ennek halvány jeleit sem látom.
ezt elnézve senkinek sem lenne jó egy 2014...
csatlakozom.Zsolti írta:Gratulálk a tegnapi produkciójához