Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 17:03:16

Zozzy 5 írta:Engem ez a cipő dolog is "bosszant". Mármint tavaly megkapta azt a Nike csukáját, ami fehét volt és arany volt benne a Nike jel. A VB-n az már nem volt jó neki, most arany csuka és fehér Nike jel. Most meg már teljes márkája van Dinho-nak. Néha már nem csak a magánéletbe hanem a pályán is reklámember.
Meg ez a hajpánt, nem tom minek kell...
No jó azért nem csak neki van aranyozott csukája ,mert én láttam ám pl a Sarapova is ilyenekben nyomta/nyomja ,meg még sokan mások,csak a Tiempo L.-nek megvolt a hírverés... :wink:
Amúgy meg Spice boy is reklámoz "ezt-azt",a Maldini-Vieri(?-asszem) duónak is van már márkája valami sweet years,ki éttermet nyit,kocsmát,stb stb végülis nincs ezzel semmi baj.
R10nek is van most már márkája,jó kis cuccok nekem bejönnek.
A hajpánt meg lehet olyan babona, mint az h csak utolsónak hajlandó kifutni a gyepre-fene tudja. :roll:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.28. 17:01:29

Los Barrachos írta:Ebben lehet valami, mert amióta Márquez is hajpántol, azóta ő is bakizik... :D
:P ejha! Ez a hajpánt milyen fontos szerepet tölt be a modern fociban 8) :lol:

De csak a fociban...nézzétek meg Federer :arrow: Tenisz :arrow: hajpánt,immár 10x Grand Slam győztes :roll: :)

Ennek utána kell nézni,lehet Ronnie-nak nagyon szorítja az agyát,és azért nem megy :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.28. 16:46:13

Ebben lehet valami, mert amióta Márquez is hajpántol, azóta ő is bakizik... :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.28. 14:26:30

elprat írta:Azok a roh@dt hajpántok,valahol olvastam a fesorolást h miért nem megy mostanság neki,és ez is az "okok" között szerepelt :wink:
ezen jót röhögtem! :D :D :D
a hajpánt, mint a public enemy!
akkor biztos a hajpánt zavarja a futásban, azért lézengett eddig többnyire...
ilyenkor kell elővenni a nullásgépet és akkor minden okés lesz! :D :D

vagy kevesebbet dumálni a kétszázéves szerződésről meg a reklámpénzekről, a bulizásokról és többet foglalkozni a csapattal, akitől a zsetont kapja.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.28. 14:21:43

Engem ez a cipő dolog is "bosszant". Mármint tavaly megkapta azt a Nike csukáját, ami fehét volt és arany volt benne a Nike jel. A VB-n az már nem volt jó neki, most arany csuka és fehér Nike jel. Most meg már teljes márkája van Dinho-nak. Néha már nem csak a magánéletbe hanem a pályán is reklámember.
Meg ez a hajpánt, nem tom minek kell...
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.28. 14:02:57

Ez a hajpánt dolog... meg volt már vitatva ezerszer. Olyan, mintha többet foglakozni magával, mint a focival. Engem sem érdekel, hogy nem megy neki a játék, de hogy ennek ellenére nem is fut, önzőzik, alibizik...felháborító! Remélem ma este odateszi magát, és mégha nem is megy neki a pályán látsszon meg rajta, hogy majd' megszakad, küzd, akar.

ps.: viszont emlékezzetek amikor megkapta az új cipőjét... a Villareal ellen :wink:
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 12:03:44

Boixos írta: ebben tökéletesen egyetértünk, megdolgozhatna a pénzéért.
ha bárki más ilyen rosszul nyomná a munkahelyén, akkor valszeg többször rászólnának, és ha utána sem szedné össze magát, akkor kirúgnák, mint macskát szarni.
Az én főnököm előjönne a HATÉKONYSÁG dumával,és milyen igaz ez a Dinnyére is?
Azok a roh@dt hajpántok,valahol olvastam a fesorolást h miért nem megy mostanság neki,és ez is az "okok" között szerepelt :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.28. 11:05:28

LG írta:Amugy meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánni :!: Nem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
ebben tökéletesen egyetértünk, megdolgozhatna a pénzéért.
ha bárki más ilyen rosszul nyomná a munkahelyén, akkor valszeg többször rászólnának, és ha utána sem szedné össze magát, akkor kirúgnák, mint macskát szarni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
elprat
Capitá del Barça

2007.01.28. 10:46:09

LG írta:meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánni :!: Nem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
Ezzel totálisan 1etértek.
Amúgy a VB-t gondoltam amiatt cseszte el,h túl volt a Barcával a nagy menetelésen,emberfeletti volt amit az egész bagázs művelt.
Érdekes h az amcsi túrán ment neki,legalábbis még ott is jobban pörgött mint most itt élesben.
Felemás teljesítmény,a szezont sem kezdte igazán jól,aztán néha-néha megvillant.
Az az amerikai "turha" sem kellett volna,felesleges energiapazarlásnak tartom,jó kell a promóció de utána meg is ittuk a levét a Sevilla ellen.
Teljesen megérdemeltük hozzáteszem.A Werder ellen is "épp hogy" megúsztuk.Sokkal korábban pontot kellett volna tenni a csoport 2továbbjutójára,nem a végén kapkodni.
Az is tök jó volt h szerepelhettünk Japánban,de sztem mindent felborított,és megintcsak kivett belőlük.
De mivel volt egy nagy pihi nemrég,éppen ezért nem igazán értem ezt a "fáradtságot",enerváltságot,lazaságot,motíválatlanságot stbstb.
Mentális problémák jórészt-ennyi. Sztem :roll:
Ennek ellenére őt nem féltem,változtatni fog rajta.És tartom azt is h vannak gázabb teljesítmények az övénél,akik meg nem is értem mit keresnek a csapatban.
Valószínű nem kapnak annyi lóvét mint a Dinnye,de csak a helyet foglalják-ezt gondolom.
Épp ezért nem értem Saviola esetétét
:roll: :roll: :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.28. 10:31:19

Igen, Zozzy, igazd van. Nekem se az a fő problémám, h rosz formában van. Ha fél évig rosz formában lenne, de látnám, h probál változtatni rajta, küzd, hajtd, kifussa a beléz stb, akkor nem szolnék 1 szot se, de sétálgatástol nem fog formába jönni :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.28. 10:16:32

Akik annyira védik Dinho-t azok azt értsék már meg légyszives hogy nem az a baj hogy nem húz be mindenkit, nem játszik úgy ahogy kéne :!:
Az a baj hogy NEM HAJT, a fizetését a semmiért kapja. Miért van az hogy CRonaldo tud hajtani?? Azért hoztam őt fel mert hasonló játékstílust képvisel mint Dinho ennek ellenére ő küzd, hajt, megérdemli a fizetését.
Rooney-ról már ne is beszéljünk. Vagy ha házon belül maradunk, Puyol!
Olyat robotol minden meccsen hogy az vmi elképesztő. És mégis ugyan úgy 1 vagy 0 pontot kap a csapata meg saját maga mint Dinho. Ez itt a baj!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.28. 09:54:51

Hát Ronaldinhos cikre:
Van 1 jo kis közmosnás: Van a kis hazugság, van a nagy hazugság, és van a statisztika :wink: Ez pont ide illik. Hiába rugott sok golt, a nagy részüket 11-sből, kisebb részt szabibol, akciobol meg alig :!: :roll: Na már most ilyen alapon 1 Juninhoval is többre mennék.
És nem csak mostanában van fos formában, egész évben, már a VB előtt 0 volt, a BL döntőn is, és azota semmi sem változott, 1-2 jo meccse volt csak. Mondhatjátok, h ő is ember, de ez még 1 embertől is édes kevés. Amugy meg ha ilyenkor azzal jöttök, h ő is csak ember, akkor ugy is kéne vele bánni :!: Nem kéne csillagászati pénzeket kapnia, a reklámbevételeiből kéne a klubbnak is részesednie, nem kéne beton helye lennie a kezdőben, néha hátra is kéne jönnie, ilyen játékért, amit csak játéknak csufolnak, meg büntetést kéne kapnia. 10 milliokat keres, és csak sétálgat a pályán, lézeng, 0 motivácio. Még a Ronalod is tőbbet küzd.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.27. 12:36:39

Egy másik fórumon most ugyanez a téma és ott is mindenki Ronaldinhót szidja, pedig ő nem egy gép, amelyet meccs elején bekapcsolsz, majd 90 percig jár, amíg le nem kapcsolod... Őt is meg lehet érteni, ha egyszer gyengébb periódust ér el, most ebben a stádiumban van a brazil, de fog ő még idén varázsolni is, nemcsak alibizni!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.25. 22:32:06

Krojf írta:Komáim!
Azért vegyünk vissza egy hangyányit!
Dinho és a hígfekália?
Szerény nyomott véleményem szerint csak olyan stílus fogadható el
eme hasábokon, amelyet az érintett előtt is el mertek mondani és
ki mertek vele állni!
Főleg Dinho nem érdemli ezt, aki még a Real közönségét is tapsra
kényszerítette zsenijével és két góljával!
Arról nem is beszélve, hogy tessék hasonló zsenivel előállni az élet
bármely területén, aztán utána lehet beszólni a zseninek is!
Hihetetlen könnyen eljár az ujjatok olykor és talán később ezerszer
meg is bánjátok, amit csapatunk sztárjairól írtok, ezért szükséges
némi önkontrollt gyakorolni!
Csapatunk sztárjai a foci prémiumminőségét képviselik, akiken
folyamatosan hatalmas a nyomás, ezért nem lehet állandóan
az 1000%-ot elvárni tőlük!
Iszonyatkemény sorozatoknak feszülnek neki évről évre, mely szériák
terheléseiről sok fogalmunk nincsen. Évi 60-70 tétmeccsen keresztül
nem megy minden ugyanúgy!
Ezt forgassátok meg a fejetekben egy hangyányit, ha lehet!
Zörrent ide Krojf.
AMEN :!:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.25. 22:29:11

Komáim!
Azért vegyünk vissza egy hangyányit!
Dinho és a hígfekália?
Szerény nyomott véleményem szerint csak olyan stílus fogadható el
eme hasábokon, amelyet az érintett előtt is el mertek mondani és
ki mertek vele állni!
Főleg Dinho nem érdemli ezt, aki még a Real közönségét is tapsra
kényszerítette zsenijével és két góljával!
Arról nem is beszélve, hogy tessék hasonló zsenivel előállni az élet
bármely területén, aztán utána lehet beszólni a zseninek is!
Hihetetlen könnyen eljár az ujjatok olykor és talán később ezerszer
meg is bánjátok, amit csapatunk sztárjairól írtok, ezért szükséges
némi önkontrollt gyakorolni!
Csapatunk sztárjai a foci prémiumminőségét képviselik, akiken
folyamatosan hatalmas a nyomás, ezért nem lehet állandóan
az 1000%-ot elvárni tőlük!
Iszonyatkemény sorozatoknak feszülnek neki évről évre, mely szériák
terheléseiről sok fogalmunk nincsen. Évi 60-70 tétmeccsen keresztül
nem megy minden ugyanúgy!
Ezt forgassátok meg a fejetekben egy hangyányit, ha lehet!
Zörrent ide Krojf.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.25. 22:24:09

Atesz írta:Ronaldinho nagyon fos manapság, és ebből kezd kicsit elegem lenni, de nem parázok, mert sztem Eto'o és Messi visszatérése fel fogja őt rázni, sőt az egész csapatot.
Ehhez azért nem csak a megfelelő játszótársak kellenek.Az ő fejében sincsenek rendben a dolgok,régen nem viselkedett így a pályán ahogy mostanság.Elkényelmesedett,nem küzd,jelenleg nem látom h ő lenne a nagy,loboncos,MINDIG mosolygó vezérünk.
Persze akármikor nyélbe tud ütni a brother egy másik [auto_cenzúra] üzletet,de ez sztem halva született ötlet.
Amúgy sztem ő a csapat egyik legjobbja-bár nem a szószoros értelmében.Mikor hiányzott az év eleji meccsről,még annyi játék sem volt mint vele.Valóban,-ebben a helyzetben-még ha csak arról is van szó h jól osztogat,teljesen ok.
De ha elöl nem élnek vele,persze h lelombozó.És ha utána önző,lehet megvan a miértje...
Ettől függetlenül elbeszélgetnék vele erről-arról,+ remélem h még dobog az a Barca-szív amiről annyit áradozik!Ha lóvé akkor meg szólok Andy Vajnának.......
Végül pedig én hiszek benne,csakúgy mint a Barcában(bár 1-2 emberben már teljesen fölösleges-Giuly-Ezqui-V.Broki-).
Ki kell másznunk ebből,lehet ebben az idényben nem(amit nem szeretnék),de olyan nincs h ne próbáljuk meg :twisted: :twisted: :twisted:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.25. 21:56:43

Ronaldinho nagyon fos manapság, és ebből kezd kicsit elegem lenni, de nem parázok, mert sztem Eto'o és Messi visszatérése fel fogja őt rázni, sőt az egész csapatot.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.01.25. 21:54:58

Slither írta:[
Egyetértek! Ha így folytatja, akkor inkább jöjjön a Milan és vigye el! Talán még egy Kaká-Ronnie cserét is összetudnánk hozni! :wink: De azért jobb lenne, ha elkezdene végre rendesen játszani.
A Milan jöjjön és vigye el? :shock:
Kaká-Ronnie csere? :shock:
Semmi bajom Ricardoval de ugye ezt nem gondolod komolyan?
Mivel is lenne jobb nekünk?Mert azt tudom h az olaszoknak mivel....?És azt is mi mit veszítenénk.....Kakával rosszabb nem lenne,de R10 nélkül.....azért....hát.......hmmmmm....
-sztem!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.25. 16:03:28

Zsolti írta:Gratulálk a tegnapi produkciójához :evil:
Az egész csapat nem villog mostanában, nemcsak ő és nemcsak ezen a meccsen, ezt a gratulációt mindenkinek lehetne osztani, nemcsak Ronaldinhónak!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.25. 15:04:17

Vito írta:szerintem ezt Ronaldinhon kívül senki sem tudja megoldani!
ha akar javulni, akkor javul, ha nem akkor pedig úgy játszik, ahogy mostanában. azt hittem, hogy az utóbbi meccsek gyenge formája és a sok elszórt pont megszólítja a büszkeségét, de eddig ennek halvány jeleit sem látom.
ezt elnézve senkinek sem lenne jó egy 2014...
Egyetértek! Ha így folytatja, akkor inkább jöjjön a Milan és vigye el! Talán még egy Kaká-Ronnie cserét is összetudnánk hozni! :wink: De azért jobb lenne, ha elkezdene végre rendesen játszani.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.25. 15:00:07

szerintem ezt Ronaldinhon kívül senki sem tudja megoldani!
ha akar javulni, akkor javul, ha nem akkor pedig úgy játszik, ahogy mostanában. azt hittem, hogy az utóbbi meccsek gyenge formája és a sok elszórt pont megszólítja a büszkeségét, de eddig ennek halvány jeleit sem látom.
ezt elnézve senkinek sem lenne jó egy 2014...
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.25. 14:55:28

Nem az a baj, ha valaki rosszul játszik. Még a legnagyobbak is lehetnek rossz formában! DE! A felfogás! Ez az ember már Istennek hiszi magát a pályán! Nem passzol, még akkor sem, ha azzal nyilvánvalóan gólhelyzetbe hozná a társát! Ráadásul SENKI nem mer szólni neki. Ilyenkor mindenki, Rijkaardot is beleértve, behunyja a szemét. Abban ezer százalékig biztos vagyok, hogy Eto'o már rég elküldte volna a mi Gauchonkat melegebb éghajlatra. Rijkaard pedig nem való vezetőedzőnek, ha annyi ráhatással sem tud lenni profi játékosokra, hogy ne legyenek önzőek a pályán! :evil: :( :? :?: :? :roll: :cry: :oops: :evil:
VISCA EL BARCA!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.01.25. 14:40:48

Zsolti írta:Gratulálk a tegnapi produkciójához :evil:
csatlakozom.
szégyenteljes.
az, hogy néha lő egy szabadrugasgolt, meg csinal két szép cselt kevés.
nagyon kevés.
főleg heti 100e euroert
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.25. 12:52:26

Gratulálk a tegnapi produkciójához :evil:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.24. 19:02:13

Biztos kedves emlékeket őriz róla még Franciaországból, de most biztos elrontja Luiz kedvét Ronnie. :)
Lezárt