Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ordog írta:Ezzel vigyázni kell, mert nagy mennyiségben rákot okoz!!!dóry írta:gumicukor forever!
És fiatalon.....vegyél vissza!Perrero írta:én ha igy folytatom részegen tüdőrákban és májgedvában
Már próbáltam,szabályosan szétrobbant az üveg nagyon jól nézki...Azt nemtom,hogy ez a szervekben,hogy müködiklionel19 írta:
Hidd el felrobbanni azért nem fog!
De ha két liter kólába beleeresztel 5-6 db mentost érdekes hatása lesz
Én már próbáltam, érdekes a hatás...Los Banditos írta: Egyébként tényleg van hatása ha beledobsz néhányat egy üvegbe,egyszer érdemes kipróbálni buliból.[/color]
Nemhiszem hogy igaz a történet,de lehet valami igazság a dologban.Evilgrim írta:Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomra
Hidd el felrobbanni azért nem fog!Evilgrim írta: Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomra
Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomraOrdog írta:Ezzel vigyázni kell, mert nagy mennyiségben rákot okoz!!!dóry írta:gumicukor forever!
Te szervezted cunci,nyár végére legalább ilyet,ismét.Perrero írta: jó volt a tali![]()
![]()
és ki szervezte Te buzerranto
![]()
elprat: nem csak majdnemaz ajánlatom érvényben van
Mit tett szegény h ilyen nagyon szeretitek???Erre most már nagyon kíváncsi lennék.Saviola írta:Ha valaki üti a Csongort,akkor én is megyek..ütni..![]()
elprat kedves:)elprat írta:Remek,akkor nem nagyon csúsztam le semmiről sem.Ill ha mesélnétek kicsit megköszönném(hol volt,milyen kaliberű party volt:"ereszd el a hajam buli" v lightosabb vmi )Vito írta:1 volt nyáron és a következő megint nyár végén lesz!elprat írta:Kérdés:szám szt mennyi fórumtali volt eddig és mikor lesz a köv?
ha minden igaz...![]()
Thx...