Na mivel unom itthon a fejem,énis leírok egy újat mindenki nagy-nagy örömére!
Szóval Bogdán Zsolt vagyok még mindig, Szarvason lakom,még mindig,19 éve lakom ezen a Föld nevű planétán, A Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Karára járok,mint leendő tanár. Az első vizsgaidőszakomon sikeresen túl vagyok,csont nélkül átmentem mindenen..
Nem sportolok,mert egy lusta disznó vagyok,csak nézni szeretem mostanában,meg nem is nagyon lenne kivel,mert a haverék is usta disznók..
Hobbim az ivás,basszusgitározás,gitározás,és mostanában ismerkedem a szintivel is,inkább kevesebb sikerrel,illetve a suliban furujázni tanulok,IGEN,A HANGSZEREN,és nem egyéb dolgokon,de azt nagyon rühellem..
A Barcát emberemlékezet óta szeretem..fenetuggyamióta,de annyi bizonyos,hogy még meccsüket sem nagyon láttam,de már nekik drukkoltam,mert uncsitesómék megfertőztek vele
A kedvenc vállógatottam az természetesen Argentina,ugye kedvenc focistám,na találjátok ki...baromi nehéz

Ugye,akinek a Pelé még a cipőjét se súrolhatná a Ganxta Zoli szerint,vagy hogy kell leírni,mindegy.Egyébként jól mondja,mert nem is!
A hétévégéimet sűrűn töltöm mostanában Budapesten..a Kék Lyukban,Vörös Lyukban,A38-as hajón,Zöld Pardonban,régebben a Marco Polo-ban amíg jó volt...sok-sok alkohol,meg haver társaságában.
Zene..minden féle fajta a metál műfajon belül...meg csípem a folk zenét,meg a Dead Can Dance féle világzenéket is,aztán a jóféle Brit szintipop ugye DM meg társai...Kicsi GOA,és kb ennyi.
Az eurobarcát már baromi régen felfedeztem magamnak,még az a régi féle honlap volt már akkor olvasgattam a jobbnál jobb ,vagy rosszabb híreket,na itt nem a hírszerkesztőket minősítem,hanem magát a hír tartalmát akartam ezzel kifejteni.
Fekete a hajam(festett) hosszú,van két fülbevalóm,jövő hónapban lesz kész a tetoválásom..
Sokmindent utálok,de ebbe most ne mmennék bele..pl:madrid,buta emberek,beskatulyázás,Kispál és a borz(bocs azoktól,aki szereti^^)..
Sokmindent szeretek,pl: sör,bor,pájinka,állatok,természet,mitológia,Loveraft,latex ruhás csajok

,babgulyás ,etc...
Na ennyi,kicsit sok,de úccse olvassa el nagyon senki,de legalább elb..sztam ezzel is vagy 10 percet