Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
dóry
Barça B

2007.02.09. 16:34:47

Ordog írta:
dóry írta:gumicukor forever!
Ezzel vigyázni kell, mert nagy mennyiségben rákot okoz!!! :o

ohh, nem baj. Én veszélyesen élek! :lol: :lol:
Amúgy meg nagy mértékben majdhogynem minden rákot, vagy egyéb bajt okoz. Ha mást nem, egy jó kis hasmenést... :lol: :wink:

Csongor: de akkor mostmár felveszel?? mi az hogy két hülye???? :twisted: :twisted: :shock: :lol: én tiszta okos vagyok.... :lol: 8) :wink: :oops: :lol:
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...

Gumicukor Powa'
elprat
Capitá del Barça

2007.02.09. 15:54:58

Perrero írta:én ha igy folytatom részegen tüdőrákban és májgedvában :?
És fiatalon.....vegyél vissza!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.09. 13:30:24

lionel19 írta:
Hidd el felrobbanni azért nem fog! :)
De ha két liter kólába beleeresztel 5-6 db mentost érdekes hatása lesz :)
Már próbáltam,szabályosan szétrobbant az üveg nagyon jól nézki...Azt nemtom,hogy ez a szervekben,hogy müködik 8)
Kép
lionel19

2007.02.09. 13:28:35

Los Banditos írta: Egyébként tényleg van hatása ha beledobsz néhányat egy üvegbe,egyszer érdemes kipróbálni buliból. :) [/color]
Én már próbáltam, érdekes a hatás...
amugy minél olcsóbb kóla annál nagyobb hatás :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.09. 13:26:58

Evilgrim írta:Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomra :roll:
Nemhiszem hogy igaz a történet,de lehet valami igazság a dologban.

Egyébként tényleg van hatása ha beledobsz néhányat egy üvegbe,egyszer érdemes kipróbálni buliból. :)
in to exile
lionel19

2007.02.09. 13:18:28

Evilgrim írta: Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomra :roll:
Hidd el felrobbanni azért nem fog! :)
De ha két liter kólába beleeresztel 5-6 db mentost érdekes hatása lesz :)
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.09. 13:13:08

Ordog írta:
Erről,jutott eszembe,hogy nekem küldtek egy mailt,hogy egy gyerek a szünetben meg ivott egy üveg light colat és aztán,pedig evett rá több mentos-t és amikor vége lett a sulijának felrobbant a gyomra :roll:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.09. 12:54:40

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.02.09. 10:13:55

Na mivel unom itthon a fejem,énis leírok egy újat mindenki nagy-nagy örömére!
Szóval Bogdán Zsolt vagyok még mindig, Szarvason lakom,még mindig,19 éve lakom ezen a Föld nevű planétán, A Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Főiskolai Karára járok,mint leendő tanár. Az első vizsgaidőszakomon sikeresen túl vagyok,csont nélkül átmentem mindenen.. 8)
Nem sportolok,mert egy lusta disznó vagyok,csak nézni szeretem mostanában,meg nem is nagyon lenne kivel,mert a haverék is usta disznók..
Hobbim az ivás,basszusgitározás,gitározás,és mostanában ismerkedem a szintivel is,inkább kevesebb sikerrel,illetve a suliban furujázni tanulok,IGEN,A HANGSZEREN,és nem egyéb dolgokon,de azt nagyon rühellem..
A Barcát emberemlékezet óta szeretem..fenetuggyamióta,de annyi bizonyos,hogy még meccsüket sem nagyon láttam,de már nekik drukkoltam,mert uncsitesómék megfertőztek vele :)
A kedvenc vállógatottam az természetesen Argentina,ugye kedvenc focistám,na találjátok ki...baromi nehéz 8) Ugye,akinek a Pelé még a cipőjét se súrolhatná a Ganxta Zoli szerint,vagy hogy kell leírni,mindegy.Egyébként jól mondja,mert nem is!
A hétévégéimet sűrűn töltöm mostanában Budapesten..a Kék Lyukban,Vörös Lyukban,A38-as hajón,Zöld Pardonban,régebben a Marco Polo-ban amíg jó volt...sok-sok alkohol,meg haver társaságában.
Zene..minden féle fajta a metál műfajon belül...meg csípem a folk zenét,meg a Dead Can Dance féle világzenéket is,aztán a jóféle Brit szintipop ugye DM meg társai...Kicsi GOA,és kb ennyi.
Az eurobarcát már baromi régen felfedeztem magamnak,még az a régi féle honlap volt már akkor olvasgattam a jobbnál jobb ,vagy rosszabb híreket,na itt nem a hírszerkesztőket minősítem,hanem magát a hír tartalmát akartam ezzel kifejteni.
Fekete a hajam(festett) hosszú,van két fülbevalóm,jövő hónapban lesz kész a tetoválásom..
Sokmindent utálok,de ebbe most ne mmennék bele..pl:madrid,buta emberek,beskatulyázás,Kispál és a borz(bocs azoktól,aki szereti^^)..
Sokmindent szeretek,pl: sör,bor,pájinka,állatok,természet,mitológia,Loveraft,latex ruhás csajok 8),babgulyás ,etc...
Na ennyi,kicsit sok,de úccse olvassa el nagyon senki,de legalább elb..sztam ezzel is vagy 10 percet :twisted:
dóry
Barça B

2007.02.08. 21:22:40

Áhh, ismersz, nem megy az olyan könnyen... :lol: 8) 8) Főleg h pont azt terveztem, hogy ha legközelebb találkozunk elmegyünk a Vidám parkba.. :lol:
De már elméletileg felnőtt vagyok, sőt már néha egész felnőttes dolgokat csinálok. pl most épp vezetni tanulok! :lol:
nekem az msn-em változatlan (kenny6@freemail.hu), örülnék ha felvennél... 8)
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...

Gumicukor Powa'
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.08. 20:55:11

Perrero írta: jó volt a tali :!: :?: :!: és ki szervezte Te buzerranto :?: :D

elprat: nem csak majdnem :wink: az ajánlatom érvényben van :D
Te szervezted cunci,nyár végére legalább ilyet,ismét. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
dóry
Barça B

2007.02.08. 20:42:24

Hát sziasztok!!

Gondoltam, ha már mindenki (még kedves Csongor barátom is) remutatkozik akkor én is. Már csak azért is, mert még kispisisként jelentem meg itt, ám azóta felnőttem, megbölcsültem, még tetoválásom is lett kettő is! :) De a macskákat még mindig nem szeretem...
naszóval akkor...Albert Dórinak hívnak és Békésen születtem, ami egy elég ingerszegény kisváros, ki nem találnátok Békés megyében van :D
18 éves vagyok,12.es (ez azt jelenti h jövőre érettségi.. :? )
8 éve kosarazom, 4 éve a felnőtt nb2-es csapatban. Emellett 2 éve röplabdázom. Szóval szeretek sportolni, a maradék kevés szabadidőmben olvasok, merengek az élet fontos és kevésbé fontos dolgain, sétálok, zenét hallgatok, partyzok, meg meccset nézek.
Imádom az életet, a nevetést és a vörösboroskólát!
Zenei izlésem nagyon széles skálán mozog. Szeretem az igényes zenét, főleg alternatív, ska, reggae, dancehall, drum'n'bass, hiphop. Viszont utálom a diszkót és a divatzenét, a technot és az értelmetlen szövegű számokat. Kispál és a Borz minden mennyiségben!!!
A Barcelonát istentudja már mióta szeretem, de kb mióta az eszemet tudom (szal nemrégóta :)) Kedvenc játékos nincs, viszont Ezquerrót nem szeretem :)
Az Eurobarcán csak mint megfigyelő, olvasó vagyok jelen, de úgy már elég rég óta.
Jah és szépségversenyre nem nevezek!
Csoki, túrórudi és gumicukor forever! :lol: 8)

ez lennék én.bocsi ha hosszúra sikeredett...
képek majd, ha érdekel valakit is...
Csongor neked van még msn-d??? I miss U so much... :cry:

Gumicukor Powa'
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.08. 18:45:46

elprat írta: Mit tett szegény h ilyen nagyon szeretitek???
Megszületett.. :cry: :lol:
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 18:06:51

Saviola írta:Ha valaki üti a Csongort,akkor én is megyek..ütni.. :lol:
:lol:
Mit tett szegény h ilyen nagyon szeretitek???Erre most már nagyon kíváncsi lennék.
Amúgy majd én megvédelek Cs.,végülis "majdnem" megkérted a kezem
:wink:
Több mint testőr :) .............na jó,sz@r vicc volt :oops:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.08. 18:01:24

Oh,azt elfelejtettem,hogy te létezel.. :cry: :lol:

Persze,imadlak.(L) :D:D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 17:57:13

Saviola írta:Csongort kivéve mindenkit csipázok
Na ne mondd. Még engem is? :twisted: :twisted: :D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.02.08. 17:50:20

Ha valaki üti a Csongort,akkor én is megyek..ütni.. :lol:

A fórumtali isten vol nagyon,[auto_cenzúra] lesz a köv. is remélem.Csongort kivéve mindenkit csipázok,s ha te ott leszel az csak emeli a hangulatot..[mármint elprat..]

Jó,Csongor te már minden 'mit is' ? összevissza ittál..szóval tekilá ide vagy oda. :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.08. 17:46:31

Na, úgy érzem, hogy van már annyi hozzászólásom, hogy felvetüljön bennetek, ki is ez a srác (nem mintha olyan nagy számok lennének a hozzászólásaim :P ) :
Varga Zoltánnak hívnak, 1991. okt. 27-én láttam meg a napvilágot a Debreceni Klinikán. Nem vagyok valami magas, 170 cm-emmel még épp beleférek abba a kategóriába, hogy védő lehessek.
9.-es gimnazista vagyok a helyi Medgyessy Ferenc Gimnáziumban. A tanulást mindíg is fontosnak tartottam, viszont ez az egyik legnagyobb akadálya hogy egyszer elmerészkedjek egy egyesületbe.
Az első labdábaérésem valamikor 3-4 éves koromban lehetett az ovodában (leszámítva a fél éves koromban játszott itthoni nagy meccsket csörgőlabdával :P ). Már akkor megtetszett ez a játék ami mára sokkal többet jelent nekem puszta kikapcsolódásnál. Egyszerűen imádom ezt csinálni. Most lehetne itt nyomni a sok sablonszöveget a foci iránti elkötelezettségemről de felesleges mert sokan ismeritek ezt az érzést. Amúgy mint mondottam védő vagyok, a példaképem Carles Puyol.
A Barcával Isten igazából jó pár éve megismerkedtem, már ovodában is ment a téma, de akkor még nyilván nem abban az értelemben. Barca szurkolónak Rivaldo Valencia elleni gólja óta mondthatom magam. Amikor azt megláttam akkor az az érzés támadt fel bennem hogy ez a csapat akárhol is lesz a tabellán, akármennyire is nem fog nekik menni, én akkor is nekik adom az életem mert akik ilyen gólokra képesek azok megérdemlik!
A családomról : Édesapám pszihológus, édesanyám pedig az élelmiszer iparban dolgozik mint laboráns. Megköszönhetem az égieknek hogy ilyen szülőkkel áldott meg engem. Van egy lánytestvérem, ő 12 éves.
Van egy háziállatom is, egy cica. Az utcáról hoztuk fel még annak idején apukámmal. Anyukám nem naon ürült ennek de azóta nagyon a szívéhez nőtt. Fantasztikus amit ezek a kis lények tudnak de ezt úgy látom nem kell részleteznem mert sok embernek van cicája. Az állatokat nagyon szeretem, rengeteg kóbor kutyával és macskával osztottam meg az iskolába szánt reggelimet, nem mintha megbántam volna. Ha rajtam múlna akkor már egy kész állatkert lenne itthon.

Hát nagyvonalkban ennyit rólam, sokat lehetne még írni. Ja és Alföldi Zolinak nagyon nagyon sok jobbulást kívánok és remélem hogy visszatérhet a szeretett sportjához. Már én is elgondolkoztam azon hogyha vmi nagyobb baj történne a lábammal és abba kéne hagynom a focit. Szerintem egy életre összeomlanék.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 17:40:46

elprat írta:
Vito írta:
elprat írta:Kérdés:szám szt mennyi fórumtali volt eddig és mikor lesz a köv? :roll:
1 volt nyáron és a következő megint nyár végén lesz!
ha minden igaz...
Remek,akkor nem nagyon csúsztam le semmiről sem.Ill ha mesélnétek kicsit megköszönném(hol volt,milyen kaliberű party volt:"ereszd el a hajam buli" v lightosabb vmi ) :roll:
Thx...
elprat kedves:)

Kérdezd Krojfot:) Ő rímekben elmeséli neked az electri booges részt is:DDD
Amúgy nagyon nagy volt! A margó be lett alázva fociban, utána nagy kajálás piálás, Kroft móka, utána pedig a csapat nagyobb része elment még az ivóba nehogy kiszáradjanak a többire pedig már nem emléxem..:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.08. 17:32:41

Szia Elprat!

Sajnos előzőn én se voltam,de infot találsz róla itt: Minden más topic,Találkozó Budapesten,vagy az Archivált topicok között...azt hiszem még videót is tettek fel a srácok 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése