Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.16. 19:36:31

ozsimiki írta: Oliveira :?: :shock: Valaki meséljen már róla,hogy miért tartják nemtom mekkora játékosnak :?: :roll: Mert szerintem egy teljesen középszerű playa Nemzetközi szinten :!: Semmi extra!
Te viccelsz? Oliveira szerintem simán a világ élvonalában van. Brazíliában, a Valenciában (szinte minden meccsen gólt szerzett, amikor a pályán volt, csak épp Benítez nem szerette annyira valami miatt) és főleg a Betisben is bizonyította rátermettségét. Ő nem az a fajta brazil válogatott, aki azért kerül be a csapatba, hogy drágábban el lehessen Európába, hanem a teljesítményével érdemelte ki. Most a Milanban annyira nem megy neki, de ott az egész csapat [auto_cenzúra] formában van. Ha Eto'o egyszer elmenne (remélem sosem fordul elő), akkor simán ő lenne az egyik jelöltem a centerpozícióra. Gyors, technikás és nagyon érzi a kaput.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.02.16. 19:20:02

Rivaldo11 írta:
Subinho írta: ha nagyon jártatja a száját, tudnánk kivel helyettesíteni! pl.: henry, crespo, adriano, trezeguet, oliveira, cissé... egyszóval: eto'o tanulj meg gondolkodni!!!!!
Cissé? Oliveira? Crespo? Trezeguet?
Messze vannak ők Eto'o-tól...
Főleg Cissé.
Oliveira :?: :shock: Valaki meséljen már róla,hogy miért tartják nemtom mekkora játékosnak :?: :roll: Mert szerintem egy teljesen középszerű playa Nemzetközi szinten :!: Semmi extra!
Cissé jobb mint középszint,de ő sem klasszis,bár lehet,hogy ha a sérülések elkerülik az lehetett volna...

Crespo,és Trezeguet már sokkal többet letettek az asztalra,mint a feljebb írtak! De Eto'o inkább emberelje meg magát,és maradjon! Nagyon nem szeretném,ha el kellene mennie! Forza Samu! (OKOSAN!!!)

U.i.: ha 4közül választani kellene mindenképp,akkor számomra egyértelmű,hogy Crespo :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.16. 19:12:42

Subinho írta: ha nagyon jártatja a száját, tudnánk kivel helyettesíteni! pl.: henry, crespo, adriano, trezeguet, oliveira, cissé... egyszóval: eto'o tanulj meg gondolkodni!!!!!
Cissé? Oliveira? Crespo? Trezeguet?
Messze vannak ők Eto'o-tól...
Főleg Cissé.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.16. 18:25:30

Ez tök kamu,hogy Eto'o nem megy Valenciaba,még ki sem hírdette Rijkaard az utazó keretet,biztosan jól tudják a madridistán.Most hirtelen eszembe jut egy nyári hír a madridistáról: Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barca ajánlatát,és nemtom mekkora fizetésért a Madridba igazol. :wink:

Egyébként a mai edzésen két gólt lőtt és nagyon jól mozgott.
Xavi is MA nyilatkozta,hogy ha Eto'o az edzésen gólt tud lőni,akkor gólt tud lőni VASÁRNAP is.
Ja és: "he's ready to play" 8)
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.02.16. 14:21:55

Engem az rémít meg, amit Eto'o mondott, hogy két tábor van, akik között kifejezetten ellenséges a viszony, meg, hogy valakinek érdeke, hogy ő ne lőjön gólt. Azért a Barcánál ne legyen már ilyen, ami a történelem folyamán a katalán identitás szimbólumává nőtte ki magát. Akkor inkább legyünk 17.-ek... :cry:
robag
Jugador d'estrella

2007.02.16. 14:19:28

Csatlakozom Subinho-hoz. A profi játékos viselkedjen is úgy mint egy profi. Tudom hogy nem lehet mindig a szemére vetni hogy ennyit meg annyit keres, de ezek a megnyilvánulások azt mutatják, hogy fejben még mit fejlődni ( igaz a játéktudásán már nem , mert már világklasszis ), és azt gondolom egy barca fan-nek sem jó érzés ilyen nyilatkozatokat olvasni az egyik játékosunktól. Ránk úgy látszik nem gondol! És ez hiba!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.16. 14:07:46

Holnap megtudjuk hogy megy-e vagy sem,de inkább pihenje csak ki magát hogy a 'Pool ellen már semmi gubanc ne legyen.
in to exile
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.16. 14:03:53

miért nem fog valenciába menni végül is eto'o??? sztem ez egy felfújt ügy! igaz, eto'o-nak nagy szája van és ezzel nem értek egyet, de sztem kicsit túldramatizálják az újságok! amúgy meg azt olvastam, letisztázták a történteket! akkor miért nem megy valenciába??? nem értem az egészet! miért kell hisztiznie eto'o-nak? miért csak 5 percet akart adni reikard? annak idején xavi elfogadta az 5 perceket és belelendült a játékba! de legfőképp, miért kell nyilvánosan egyből támadni mindenkit, csak mert nem úgy táncol mindenki, ahogy ő fütyül!!!
nagyon szeretem eto'o játékát, de sajnos emberileg nem először bizonyítja be, hogy túl sokat képzel magáról! nem akarom, hogy elmenjen, de ha lesz még 1-2 ilyen balhéja, sztem frankie egyszerűen ki fogja tenni a keretből és kölcsön adja a vezetés jövőre pl. moszkvába, vagy kijevbe... szóval, kicsit vissza kéne magát fognia és nem elfelejteni, hogy ki csinált belőle világsztárt!!!!! a csapat támadójátéka nagyon eto'o-ra épül és jelenleg nem nagyon van hozzá fogható támadó a világon, de ha nagyon jártatja a száját, tudnánk kivel helyettesíteni! pl.: henry, crespo, adriano, trezeguet, oliveira, cissé... egyszóval: eto'o tanulj meg gondolkodni!!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.16. 13:53:04

Én már csak azt nem értem hogy a Madridista honnan tudja meg előbb a híreket mint az Eurobarca. :roll: Ja meg azt sem hogy honnan tudják az utazó keretet...én úgy tudtam hogy azt Rijkaard hírdeti ki. na mind1, ebből is látszik hogy szánalmas a madrid mert ha igaz is a hírük akkor is már megint a barcával foglalkoznak...
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.16. 13:50:31

A kacsáról annyit hogy én már az elöbb is leírtam lehet ez az egész télleg egy nagy színjáték! De abban igazad van kellene egy JÓ formában lévő eto de így lehet inkább saviola kéne oda elölra! Amúgy meg ha messi olyan lesz mint sérülése előtt akkor nem lehet gond, és roni meg messi vézérletével tovább is lehet jutni!
PCsabi
aka Game90

2007.02.16. 13:48:47

Eto'o nem játszana a Valencia ellen? Biztos ápolja még a térdét :? Ebből Liverpool sem lesz sztem :roll:

OFF: Kenny nekem tetszik az aláírásod, de sztem a modiknak nem fog :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
robag
Jugador d'estrella

2007.02.16. 13:48:46

Ha az egész csapat rá tudna tenni egy lapáttal, akkor mehet eto nélkül is a dolog. A középcsatár kérdésben én guddyra szavaznék ( angliai múltja miatt ) de ahoz játszani ( és jól játszania ) kellene a valencia ellen
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.16. 13:43:11

A Liverpool ellen szükségünk lenne egy formába lendülő Eto'ora, de ha a Valencia ellen nem játszik, akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy pályára lépjen a vörösök ellen. Márpedig kellenének a góljai... Saviola és Ronaldinho + Messi nem biztos, hogy elég lesz. Minden fegyverükre szükségünk lenne.

Egyébként egyre többen mondják azt, hogy semmi tüske nincs Eto'o és Ronaldinho között, most Deco és Belletti szólalt meg az üggyel kapcsolatban, úgyhogy nagyon remélem kacsának bizonyul a hír, hogy valamelyikük távozna az idény végén.
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.16. 13:34:51

grecki írta:Most olvastam a madridistán, hogy Eto'o nem lesz ott Valenciában... ha ez igaz, akkor nagy kakiban leszünk ott is, meg a Liverpool ellen is. Remélem nem igaz a hír...
Ha játszana sem lennénk vele elöbbre szerintem mert egy ilyen sérülésből nem lehet egy két hét alatt felépülni 100% ra!! Tehát itt nem etotol kéne várni a megváltást hanem azoktól akik egészségesek és eddig gyengébb formát mutattak! Meg amúgy is ha eto nem áll be a sorba akkor menjen innen! Én szeretem etot de ilyen viselkedéssel nincs itt helye a barcelona nem erről híres és ezt a vezetők is tudják max egy húzása van még azt pápá!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.02.16. 13:24:07

Most olvastam a madridistán, hogy Eto'o nem lesz ott Valenciában... ha ez igaz, akkor nagy kakiban leszünk ott is, meg a Liverpool ellen is. Remélem nem igaz a hír...
farkasn
Jugador del Barça

2007.02.16. 12:19:13

Igazad van! 2001 óta vagyok barca drukker, már mindent felvásároltam ami barcás, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy el kellene küldeni az Etot, vagy nem játszatni...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.02.16. 11:43:08

varga tamás írta:FCB_Gábor írta, hogy a barca-sztárok alacsony végzettségű ösztönlények.
NEM ÉN írtam! olvass visza légyszíves!
kösz
Kép
farkasn
Jugador del Barça

2007.02.16. 11:21:08

Sziasztok!

Olvasta valaki a mai nemzeti sportot?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133940

Azthittem felrobbanok...

Én amikor kijött ez egész Eto ügy, azt mondtam, hogy ez a kommunikáció hiánya, nem beszélt a mester az Etoval, hogy fiam, te most 5 percet kapsz, vagy ilyenek...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.16. 10:52:59

Én nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget ennek az egésznek. Nem mondom hogy örültem amikor meghallottam hogy megsértődött, de egy kicsit fellélegeztem mert nem a lába fájt beállás előtt. És amint olvashatjuk már tisztázták is a dolgokat a játékosok, Rijkaard és Dinho.
Szerintem ez csak lökést fog adni a csapatnak és egy nagyon elszánt Eto'o-t. És én úgy érzem hogy Dinho is a régi lesz mostmár.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.02.16. 10:50:09

FCB_Gábor írta, hogy a barca-sztárok alacsony végzettségű ösztönlények. Már ne is haragudj Gábor, de ilyen előítéletes, szűklátókörű megállapítást nem vártam volna ezen a honlapkn. Mert:
1. Oleguernek igaz, hogy van diplomája, de ez nem jelent semmit. Mert diplomás ember nem nyilatkozik olyanokat, mint ő. Hogy a terrorista baszk szeparatistát szabadon kéne engedni, mert ez a szabadságjogok megsértése, hogy ő börtönben ül. Azoknak az élethez való jogát ki védi meg, akiket ez a senkiházi börtöntöltelék meggyilkolt? Épeszű ember ilyet nem mond. Oleguer meg csak kolonc a csapat nyakán. Mert lehet nagy katalán, de egy dolgot tudomásul kéne vennie: katalónia a Spanyol Királyság része, széleskörű autonómiával, és önrendelkezési joggal, és az is marad amíg világ a világ. Szóval lehet oleguernek egyetemi diplomája, attól még faragatlan.
2. A diploma és az intelligencia nem jár együtt. A kettő nincs egymással összefüggésben. Találkoztam és négyelemis emberrel, akinek viselkedése, intelligenciája messze meghaladta egy egyetemi végzettségű emeberét. Az én apámnak is csak érettségi+technikumja van, de többet tud a világról, mint sok diplomás ember.
3. Azt hiszem Iniesta is jár felsőfokú intézménybe.
4. Meg aztán Pelé, Puskás, Maradona, Ronaldinho - és még sokan mások - sem volt egyetemi tanár, de ettől még a világ legnagyobb futballistáivá váltak. Ők mindannyian a labdarúgás egyetemén summa cum laude végeztek, míg ide Oleguert fel sem vennék.
5. Sztem pedig Oleguer egy faragatlan tuskó, aki csak hátráltatja a csapatot.
6. Az Eto'o-ügyről pedig mi nem tudunk igazán semmit, mert ami megjelent a sajtóban, az csak hímezés-hámozás. Nem tudjuk, mi az igazság, mit-miért mondott a kameruni. Én egyet tudok: mindezt házon belül kellett volna elintézni, nem pedig a nagy nyilvánosság előtt. Eto'o sem járt el korrektül, de Rijkaard legalább enyire hibás sztem - így kívülről. Mert az nem igaz, hogyha felépült, és játszhatna - akkor 30 percig melegítteti és a végén 4-5 percre beküldi. Mert ha ennyit ad neki, akkor még jövő ilyenkorra sem nyeri vissza a formáját.
7. Attól, hogy Rossel már 2 éve nincs a körön belül, attól még keverheti a 'mit is' ?. Amit én el is tudok hinni: nem hiszem, hogy könnyen emésztette meg a kitúrását, és most minden erővel vissza akar térni a klubba. És ne hinném, hogy válogat az eszközökben.
Kenny
Jugador d'estrella

2007.02.16. 10:26:17

Elgondolkodhatna...
elprat
Capitá del Barça

2007.02.16. 10:22:07

Engem is eléggé meglepett ez az egész,féltem h megborulnak a dolgok,így is a feje tetejére állt az egész világ pár napra. :cry: Ez most nagyon nem hiányzott...
Mind a 2felet meg lehet érteni,de nem a média előtt kellett volna elintézni és belekavarni még egy jópár embert.
Remélem tanultak belőle a felek, és azt is h legközelebb ......ill reméálem h nem lesz legközelebb :)
Hajrá nagyszájú Eto'o ! :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.16. 09:58:15

Nekem az a véleményem erről az egész etoo ügyről hogy az egész csak egy megtévesztés és zavarkeltés a nagy rangadók előtt és az egész csak egy eltervezett színjáték! Remélem ez van és tényleg nem bomlódik a csapat! Mert ha esetleg igen akkor valamit biztos tett volna a vezetőség!!
Rolandinho
Barça C

2007.02.16. 09:50:13

Pont az a baj Eto'o-val, hogy elhiszi, hogy tényleg körülötte forog a világ! Lehet, hogy egy kicsit naív vagyok ezen a téren, de nekem úgy tűnt, hogy ezek a srácok tényleg jóban vannak egymással és, ami talán a legfontosabb Frankie-vel! Én még hiszek abban, hogy ez is hozzátett a sikerekhez. Most pedig ezt kezdi ki Eto'o. Ráadásul régi, elvarrtnak hitt sebeket tép fel újra! Hát nem ez az a hozzáállás, amivel BL-t szoktak nyerni a csapatok...
Nagyon remélem, hogy megoldódnak a problémák és Samu végre megint azzal kezd foglalkozni, amihez a legjobban ért, rúgja a bőrt! Egy teljes értékű, jó formában lévő Eto'o a Barca legjobb játékosa szerintem, erre is gondoljunk azért, amikor arra gondolunk, hogy emiatt feláll és összecsomagol.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.02.16. 09:45:37

szerintem csak azért nem volt bűntetés,hogy ne húzódjon,amikor ilyen nehéz meccsek következnek. ha majd kiesnek a BL-ből előveszik a témát,és megint lesz gubanc. de reméljük nem igy fog történni..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lezárt