Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te viccelsz? Oliveira szerintem simán a világ élvonalában van. Brazíliában, a Valenciában (szinte minden meccsen gólt szerzett, amikor a pályán volt, csak épp Benítez nem szerette annyira valami miatt) és főleg a Betisben is bizonyította rátermettségét. Ő nem az a fajta brazil válogatott, aki azért kerül be a csapatba, hogy drágábban el lehessen Európába, hanem a teljesítményével érdemelte ki. Most a Milanban annyira nem megy neki, de ott az egész csapat [auto_cenzúra] formában van. Ha Eto'o egyszer elmenne (remélem sosem fordul elő), akkor simán ő lenne az egyik jelöltem a centerpozícióra. Gyors, technikás és nagyon érzi a kaput.ozsimiki írta: Oliveira![]()
Valaki meséljen már róla,hogy miért tartják nemtom mekkora játékosnak
![]()
Mert szerintem egy teljesen középszerű playa Nemzetközi szinten
Semmi extra!
OliveiraRivaldo11 írta:Cissé? Oliveira? Crespo? Trezeguet?Subinho írta: ha nagyon jártatja a száját, tudnánk kivel helyettesíteni! pl.: henry, crespo, adriano, trezeguet, oliveira, cissé... egyszóval: eto'o tanulj meg gondolkodni!!!!!
Messze vannak ők Eto'o-tól...
Főleg Cissé.
Cissé? Oliveira? Crespo? Trezeguet?Subinho írta: ha nagyon jártatja a száját, tudnánk kivel helyettesíteni! pl.: henry, crespo, adriano, trezeguet, oliveira, cissé... egyszóval: eto'o tanulj meg gondolkodni!!!!!
Ha játszana sem lennénk vele elöbbre szerintem mert egy ilyen sérülésből nem lehet egy két hét alatt felépülni 100% ra!! Tehát itt nem etotol kéne várni a megváltást hanem azoktól akik egészségesek és eddig gyengébb formát mutattak! Meg amúgy is ha eto nem áll be a sorba akkor menjen innen! Én szeretem etot de ilyen viselkedéssel nincs itt helye a barcelona nem erről híres és ezt a vezetők is tudják max egy húzása van még azt pápá!grecki írta:Most olvastam a madridistán, hogy Eto'o nem lesz ott Valenciában... ha ez igaz, akkor nagy kakiban leszünk ott is, meg a Liverpool ellen is. Remélem nem igaz a hír...