Amúgy meg Diego párti vagyok, ha nem is kell most nyáron, hamarosan kell vki Deco helyére, és ő tényleg nagyon jó lenne, ráadásul nem is lenne olyan sokba - bár tegnap még Greckit megszóltam, h túl kicsi árat írt

Hát, nekem nem. Robben sokkal többet csinált szerintem az alatt a rövid idő alatt, mint az izlandi kétszer annyi idő alatt...barca99 írta:
1., ott Guddy is bizonyított![]()
Egyetértünk, de Messi mire használja a jobbot?barca99 írta: 2., sérülékeny
3., sztem ő is csak arra használja a jobb lábát, hogy felszáljon a csapatbuszra![]()
4., nem igazán szimpatikus - egyéni vélemény
Robben fiatalabb...barca99 írta: 3., fiatal, simán benne van, hogy CR szintre fejlődik (főleg egy Barcában)
He?Zozzy 5 írta:Hagyjuk már ezeket a "letett vmit az asztalra" dolgokat.![]()
Ennyi erővel a Realnál már mindneki letett nem kicsit az asztalra és
mégis csak szenvednek mind a sztárok mind a klub.
Hagyjuk már ezeket a "letett vmit az asztalra" dolgokat.grecki írta:Ja, csak a leendő Kojak le is tett már vmit az asztalra nívósabb bajnokságban is (lásd Anglia) , nem úgy mint Quaresma Spanyolhonban.lionelmessi19 írta: Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknek
Robben - 1984.január 23. (20 évesen igazolt a Chelseabe)
Quaresma - 1983. szeptember 26. (20 évesen igazolt a Barcába)
Ja, csak a leendő Kojak le is tett már vmit az asztalra nívósabb bajnokságban is (lásd Anglia) , nem úgy mint Quaresma Spanyolhonban.lionelmessi19 írta: Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknek
Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknekPerrero írta:csak kib...ott sérülékeny...lionel19 írta:sztem Robben jobb mint Quaresma ha be tud illeszkedni jöjjön csak jobb lehet mint valaha
Hát, én nem tudom... Jó játékos Robben, de én nem örülnék neki annyira... Akkor már sokkal inkább vmelyik portugál, vagy egy rendes csatár. Luque????? Remélem Újkastélyban nem felejt el mindent korábbi tudásából...Charlie írta:Robben sería del Barça por 23,5 millones de euros
Ennyit kérnek érte, vagy ennyit adnánk? Gondolom mi adnánk...Na de jó ez nekünk?
C.