Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.12. 20:26:50

Szerintem Robben nagy baklövés lenne, mert (bár tehetséges) sokkal többet kéne érte fizetni, mint amennyit ér. Én mondjuk max 12-13 M-t adnék, illetve én egy árva vasat se, de annyit tartok elfogadhatónak. :wink:
Amúgy meg Diego párti vagyok, ha nem is kell most nyáron, hamarosan kell vki Deco helyére, és ő tényleg nagyon jó lenne, ráadásul nem is lenne olyan sokba - bár tegnap még Greckit megszóltam, h túl kicsi árat írt :oops: :D bocs 8) - mert csak 2008 nyaráig szól a szerződése :!: Tehát már most kéne mozgolódni, nehogy hosszabbítson (nem tudom, h van-e róla szó, de ha érdeklődünk iránta, nyilván háromszor is meggondolja :D )
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
PCsabi
aka Game90

2007.03.12. 18:58:31

Hát Angliában volt 3-4 jó szezonja :roll: De soha az életében nem volt valami nagy gólvágó. Nálunk pedig még rosszabb, mint Angliában volt. Ha jövőre is ilyen lesz elkéne adni. Ha persze megéri nálunk a következő szezont :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 18:54:31

http://www.footballdatabase.com/index.p ... Guðjohnsen

Rúgott persze pár gólt, de befejezőcsatárként ez nem olyan acélos, és kp-st csak az uccsó évében játszott, ha emlékezetem nem csal...
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.12. 18:52:49

Szerintem se lenne rossz ötlet Quaresma,De Diogo barátom is jól jönne a Barcának.Lehet,hogy Gudjohsen jó volt,de most nem az. :roll: Azért,ha 50 gólt lőtt,akkor ez a mostani idény elég pocsék teljesítmény az 5 góljával.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.12. 18:47:38

Én nem igazán követtem Guddy pályafutását, de Vikke írta a topicjába, hogy volt olyan éve is Guddynak, ahol az ékpárjával együtt 50 gólt szereztek egy idény alatt. (lehet, hogy 49-1 arányban, és nem Guddy javára, de a nyakamat nem tenném rá :) )

Tehát vmit mégiscsak bizonyított. :wink:

Messi még csak 19, simán kinőheti ezt a "hibáját", nagyon sokat fog még ez a srác fejlődni.

Én nem azt írtam, hogy Quaresma a fiatalabb, hanem azt, hogy fiatal, ezért sanszos, hogy fejlődik. (ráadásul sztem nálunk jobban, mint a Portoban.) (jah, és 4 hónap van köztük)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 18:39:19

barca99 írta:
1., ott Guddy is bizonyított :roll:
Hát, nekem nem. Robben sokkal többet csinált szerintem az alatt a rövid idő alatt, mint az izlandi kétszer annyi idő alatt...
barca99 írta: 2., sérülékeny
3., sztem ő is csak arra használja a jobb lábát, hogy felszáljon a csapatbuszra :lol:
4., nem igazán szimpatikus - egyéni vélemény
Egyetértünk, de Messi mire használja a jobbot? :wink:

barca99 írta: 3., fiatal, simán benne van, hogy CR szintre fejlődik (főleg egy Barcában)
Robben fiatalabb... 8)
[/quote]

De még mielőtt félreértenéd, én is jobban örülnék Quresmának...
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.12. 18:26:30

Robben Angliában bizonyított, de:

1., ott Guddy is bizonyított :roll:
2., sérülékeny
3., sztem ő is csak arra használja a jobb lábát, hogy felszáljon a csapatbuszra :lol:
4., nem igazán szimpatikus - egyéni vélemény

Ezzel szemben Quaresma:

1., úgyanúgy nagyon gyors, és nagyon technikás is
2., jóval többet passzol, mint régebben, bár még mindig kicsit flegmán cselezget
3., fiatal, simán benne van, hogy CR szintre fejlődik (főleg egy Barcában)
4., Barcás volt

Terry nagyon jó, bár ő sem szimpatikus, védő szinten nálam egy szint Puyollal, csak Terry veszélyesebb fejjel, és többet segít a támadásban is.
Viszont Terry-nél már mégiscsak több esély van Alexre, az Arsenált szinte megette, és az ő fejjátéka is igen veszélyes. Sztem inkább ő, mint Terry.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 18:21:31

Zozzy 5 írta:Hagyjuk már ezeket a "letett vmit az asztalra" dolgokat. :wink:
Ennyi erővel a Realnál már mindneki letett nem kicsit az asztalra és
mégis csak szenvednek mind a sztárok mind a klub.
He?

Csak azt akartam mondani ezzel, hogy Robben Angliában jó, Quresma viszont Portugáliában brillírozik. Nem mind1! Amúgy én sem akarom, de azért el kell ismerni a tehetségét.

Pl, Én Zidane-t is utáltam világéletemben, még akkor, amikor a Bordeaux-val Dugarryval karöltve kiverték a Milant az UEFA kupából. Utána igazolta le a Juve... A Madrid után csak a Juvét és a Cheseat utálom jobban... De elismerem, hogy nagyon nagy játékos volt. Magyarul, a két dolgot szét kell tudni választani :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.12. 18:13:28

grecki írta:
lionelmessi19 írta: Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknek :)
Ja, csak a leendő Kojak le is tett már vmit az asztalra nívósabb bajnokságban is (lásd Anglia) , nem úgy mint Quaresma Spanyolhonban.

Robben - 1984.január 23. (20 évesen igazolt a Chelseabe)
Quaresma - 1983. szeptember 26. (20 évesen igazolt a Barcába)
Hagyjuk már ezeket a "letett vmit az asztalra" dolgokat. :wink:
Ennyi erővel a Realnál már mindneki letett nem kicsit az asztalra és
mégis csak szenvednek mind a sztárok mind a klub.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.12. 18:11:04

Csak Robben-t ne pls! Egy beképzelt kis...Elismerem h jó de utálom.
És azért anynira nem nagy cucc.
Ha már arra a posztra veszünk akkor Quaresma.
Viszont ha veszünk bárkit is oda akkor az csak úgy éri meg ha Dinho behúzódik középre mert Quaresma szintű játékost ne vegyünk padra!
Ezzel viszont egyensesen jön h deco elmegy + nem tudom Dinho hogy bírna a rugásokat középen :roll:
Egyszóval felesleges bárkit is igazolni oda. Mint írtam fontosabb Dos Santos jövője.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 17:26:42

lionelmessi19 írta: Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknek :)
Ja, csak a leendő Kojak le is tett már vmit az asztalra nívósabb bajnokságban is (lásd Anglia) , nem úgy mint Quaresma Spanyolhonban.

Robben - 1984.január 23. (20 évesen igazolt a Chelseabe)
Quaresma - 1983. szeptember 26. (20 évesen igazolt a Barcába)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.12. 17:24:24

Hihetetlen,hogy terryt szeretnétek a csapatban látni.Egy favágó suttyó! Finoman fogalmazva nem látom őt jobbnak Puyolnál. Ne igazoljunk a ruszkibérencektől senkit szerintem-Robbent sem.
Luisao,Juan,Naldo-mind remek középső védők,ráadásul megszerezhetőek lennének.Elöbbi kettő már európában is bizonyított,utóbbi pedig fantasztikus képességű bekk,vele járnánk a lagjobban.
Ami viszont már most biztos:Meg kell köszönnünk néhány embernek az eddigieket.Oleguer,(bár ő tuti marad :cry: )Gio(ő is,mert új a kontraktusa,de minek?),Ezquerro,Giuly,és esetleg Gudjohnsen,bár ő a kispadon elférhet.
Ha nem lesz hatalmas átalakítás,lesz új vkp,és erősödik a védelem,jövőre tarolunk megint.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 17:07:23

Perrero írta:
lionel19 írta:sztem Robben jobb mint Quaresma ha be tud illeszkedni jöjjön csak jobb lehet mint valaha
csak kib...ott sérülékeny...
Szerintem meg egyáltalán nem is jobb. Quaresma ezerszer technikásabb, Robbennél nem lassabb, és ráadásul nincs is akkora egoja, mint a kopaszodó holland gyereknek :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:57:13

CHarlie!
Bocs, fegyelmezni fogom a kezemet! Vagyis megprobálom, már rá is utotem( :lol: )!
Jol van , minden tolem telhetot megteszek( :wink: )
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 16:54:55

DUGO, egyszerre vagdosd be, vagy sehogy ezeket az angol részeket.
C.
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:46:48

LFC
Rafa can see that Liverpool really lack in the wingers department so he will sign 2 good wingers; these will be Quaresma (15m) or Robben (14m) and Lennon (12m + Gonzalez loan for experience) or SWP (9m), both will bought for the first team but Pennant and Kewell will still get games.
Rafa can also see that he will need a new right back as Finnan is 30 and Arbeloa is not world class so will be used as back-up at RB and CB. Either Richards (12m) or Alves (11m) will be signed and Finnan will retain the first team right back spot for the first half of the season but will then take a Hyypia role on the bench.
Liverpool desperately need a striker who will score on a regular basis. Rafa wants a Young solution to this problem and then maybe another world class striker. Benitez will swoop for Klass Jan Huntelaar of Ajax. He is only 23 and is banging in the goals in Holland (21 goals already this season) and he will be replacing Crouch who will leave for around 10m. Now for the final act, Rafa wants a truly world class striker who will add flare, pace and power to the frontline. He will enquire about the one and only Adriano, because he fits all the criteria and is behind Ibrahimovic and Crespo in the strikers pecking order at inter, but will probably be refused instantly or they will demand around 30-40m. If so, either Villa (21m) or Tevez (7m) of West Ham will be wearing a reds shirt. More chance of Tevez because of how expensive Villa will be and he could also just be another Morients. The West Ham relegation and because there are already a few Argies at Liverpool, being; Mascherano (good friends with Tevez), Palleta and Insua. Fowler ill not leave and will carry on his role he has at the moment but will eventually retire as a member of the Liverpool staff.
Also, as expected Rafa will sign much more youth, all pacy and powerful.

There will be quite a few leaving because they just take up space and take the clubs money:
Garcia - 10m (Spain probably)
Crouch - 10m (provided Rafa gets Huntelaar)
Gonzalez - loan for prem experience
Bellamy - 7m (provided Rafa gets Tevez/ Villa)
Palleta - loan for either championship or prem experience
Zenden - around 1m (Ajax as part of Huntelaar deal or PSV)
Cisse - 8m (Maseille)
Pongolle - 4m (Recreativo)
Le Tallec - 2m (PSG)
El Zhar, Insua, Peltier, Roque, Lindfield, Hobbs and Antwi - loan for prem experience (all Youngsters)

LFC team next season:
Reina/ Carson

Finnan Carragher Agger Riise
Richards Arbeloa Hyypia Aurelio

Alonso
Mascherano

Lennon Gerrard Robben
Pennant Sissoko Kewell

Kuyt
Voronin
Fowler

Tevez
Huntelaar

SAF will retire if Man Utd do the treble and quieroz will take control until Man Utd think roy Keane is ready to take the job

I heard that Grygera of Ajax has signed for Juve already!

Following players are linked with Juve:

Emerson
Pizarro ( B. M )
Heinze
N. Zigic
Pepe
V. Borre!
NA MI LESZ!!! MINDENKI IGAZOL MINK MEG VáRJUK GERA ZOLTANT?! :D :D :D
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.03.12. 16:45:40

Naaaa!Én azért jobban szeretném Őt Barcamezbe látni újra! :wink:
:arrow: Kép
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:41:45

Barcelona plan £15m Robben swoop

Target: Flying Dutchman Arjen Robben is wanted by Barcelona
Chelsea winger Arjen Robben will be targeted by Barcelona this summer if they fail to lure Cristiano Ronaldo from Manchester United.

Barcelona president Joan Laporta last night hailed Ronaldo as "one of the best players in the world" but insisted that, out of respect for United, he had not made any offer for the Portuguese star.
But the Catalan club are keeping a close watch on Dutchman Robben, who believes a £15 million move to Barcelona would give him a platform.
lionel19

2007.03.12. 16:30:52

sztem Robben jobb mint Quaresma ha be tud illeszkedni jöjjön csak jobb lehet mint valaha
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.03.12. 16:29:09

Sokkal inkább védő kell,és vkp!Robben az én szememben nem Barca szintű játékos!És mellesleg nincs is rá szükség!Viszont Quaresman....őt inkább el tudnám képzelni újra a Barcában! :D
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
PCsabi
aka Game90

2007.03.12. 16:26:50

Nekem sem kellene Robben, nem mellékesen utálom is :!:
Mostanában elég sérülékeny :? Én még mindig azt mondom, hogy Quaresmát vegyük meg :roll: :wink: De nekem megfelelne Luque vagy valaki más is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
DUGO_11
Barça B

2007.03.12. 16:26:05

Charlie!
Egyetértek veeled, jo játékos! De lehet nem a Barcába valo!
Lehet neki is lennének (tuti) beileszkedési gondjai és nem tudna olyan szinten focizni mint a Chelsea-ben! Szerintem más stilus, más rendszer, új játékosok, minden más! Lehet jobb lenne ha olyan játékost igazolnánk aki már egy kicsit jártasabbb a spanyol stilusban es ide szokotabb!
Ujra felmerul a neve a kedvencunknek!
Quaresma, hát igen! Nekem mindegy O vagy Robben csak már jojon valami jo játékos!( :D )
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 16:24:08

Charlie írta:Robben sería del Barça por 23,5 millones de euros

Ennyit kérnek érte, vagy ennyit adnánk? Gondolom mi adnánk...Na de jó ez nekünk?
C.
Hát, én nem tudom... Jó játékos Robben, de én nem örülnék neki annyira... Akkor már sokkal inkább vmelyik portugál, vagy egy rendes csatár. Luque????? Remélem Újkastélyban nem felejt el mindent korábbi tudásából...
Lezárt