2007.03.25. 15:22:06
NB1.hu:
Podgorica, március 25., 10.00
" Az UEFA elnöke szerint jobb volt a mi csapatunk, de...
Majdnem egy ütős csapatot kiállíthattunk volna a Montenegro elleni mérkőzés utáni díszvacsorán: Michel Platini, Dejan Savicevic és Dragan Stojkovic derűsen elevenítették fel korábbi közös emlékeiket. Az UEFA elnökétől természetesen megkérdeztük, mi a véleménye a látottakról.
- Nem udvariasságból mondom, de sajnálom a magyarokat, mert szerintem jobb csapatuk van, mint Montenegrónak - mondta Platini a hazaiak elnöke, Savicevic előtt, tehát tényleg nem udvariasságból. - Ami azonban mégis Montenegro javára billentette a meccset: náluk volt 2-3 olyan játékos, akiken látszott, hogy bármelyik pillanatban képes eldönteni a meccset. A magyaroktól egyébként Hajnal és Tőzsér játéka tetszett, de nálam utóbbi volt a jobb, mert a csapat szempontjából hasznosabban játszott.
Tőzsér először azt hitte, viccelünk, amikor az UEFA-elnök szavait tolmácsoltuk neki, de aztán természetesen örült az egykori háromszoros aranylabdás dicséretének.
- Óriási öröm lenne ez számomra, ha nem egy ilyen pechesen elvesztett mérkőzés után hallanám - mondta Tőzsér. - Sokkal jobban örülnék neki, ha nyert volna a csapat, és én inkább háttérbe szorultam volna."
Forza Lazio!