Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
két olyan tizit csináltunk aminek semmi értelme nemvolt,hülyeség volt szabálytalankodni...akik jól játszottak most azok Huszti,Hajnal,Tőzsér,Priskin.antiimperialista írta:Elég szégyenteljes volt, amit a srácok produkáltak. Így odaadni egy meccset, még ha az barátságos is... Nagyon szeretném, ha szerdán nem lennének ilyen nagylelkűek fiaink!
Azért lehetett látni bíztató periódusokat a meccsen, de ennyi...semmi több.Game90 írta:Lothar Máté sem lett volna képes csodákravele sem jutottunk volna ki egy EB-re vagy egy VB-re
Bár nekem szimpatikus volt amit csinált, de én Várhidi ,,volt szakkommentátor'' Petyában is bízok.
Ez a selejtező már rég elment, nekünk ezek már amolyan barátságos meccsekÖsszeszokik a csapat és meglátjuk, hogy mire leszünk majd képesek a VB-selejtezőn.
Nemlehet olyan rossz az a Csabika ha a PSV-ben kezdő.Game90 írta:Bodnár? Fehér Csaba?el fuero írta:Meg kéne 1 jó jobb hátvéd mert Csizmadia egy [auto_cenzúra]
Jobbat nem tudok hirtelen
Bodnár? Fehér Csaba?el fuero írta:Meg kéne 1 jó jobb hátvéd mert Csizmadia egy [auto_cenzúra]
Egyértelmű h Dárdai kell a válogatottba. Nem lehet ilyen Tóth Balázsokkal vagy kikkel nyerni.Game90 írta: Az tényleg idegesítő, 38!!! szabálytalanságunk volt. Kéne 1-2 rutinosabb emberke ebbe a válogatottba. Ugyebár ott lesz Gera, de én még behívnám Dárdait is. A legtöbb védekező középpályásunknál jobb, engem nem érdekel (de Várhidi Petyát igen), hogy már 30 éves.
Az tényleg idegesítő, 38!!! szabálytalanságunk volt. Kéne 1-2 rutinosabb emberke ebbe a válogatottba. Ugyebár ott lesz Gera, de én még behívnám Dárdait is. A legtöbb védekező középpályásunknál jobb, engem nem érdekel (de Várhidi Petyát igengrecki írta:Engem a rengeteg mezőnyben elkövetett szabálytalanság zavart iganzán...
erről meg nem is beszélve!Game90 írta:Azért nem szégyen kikapni az egyetlen 100 %-os csapattól a világon![]()
![]()
Ha a két 11-esre gondolsz, akkor az megérdemelt volt. Sőt, még adhatott volna nekik mégegyet.el fuero írta:Ki volt ez a ..... vendégmunkás spori?
Végülis nem kicsit fújt nekik
Hát bosszantó az a két 11esGame90 írta:Ki is kaptunk2-1 Montenegronak.
Ahogy gondoltam, a védelem nagyon gyenge![]()
De azért volt 1-2 bíztató jel