Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dudás ballábas!!!!!grecki írta: ----------------------------------- Fülöp (23) ------------------------------
Bodnár (28.)-------Juhász (23)-------------Máté (22)------Halmosi (27)
---------------------------------- Dárdai (31)-------------------------------
-------------Dudás (18.)--------------------------------Huszti (23)---------
------------------------------------Gera (27)--------------------------------
----------------------Priskin (20)------------Farkas (18.)-------------------
Egyetértek!Game90 írta:Dárdaitrobag írta:Tóth Balázs![]()
![]()
Husztinak pedig muszáj játszania.
Dárdaitrobag írta:Tóth Balázs
Nagyon néha... én is azt szeretném, ha újra a régi Fehér Csabát látnánk, de sajnos ez már nemigen fog bekövetkezniGame90 írta:Azért Fehér mégiscsak a PSV-ben játszik néha néha. Bodnár Lothar Máté ideje alatt biztos pont volt, jó játékos ő is. Nálam kb egy szint, viszont Bodnárnak nagyobb ,,szive'' van.
Halmosi a válogatottban sokszor játszott balhátvédet, de sajnos nincs jobb megoldás. Talán Bodor
Azért Fehér mégiscsak a PSV-ben játszik néha néha. Bodnár Lothar Máté ideje alatt biztos pont volt, jó játékos ő is. Nálam kb egy szint, viszont Bodnárnak nagyobb ,,szive'' van.antiimperialista írta:Fehér Csaba a legnagyobb alibikirály, pedig régen nagyon jól játszott a válogatottban is! Bodnár a legjobb magyar jobbhátvéd.
Fehér Csaba a legnagyobb alibikirály, pedig régen nagyon jól játszott a válogatottban is! Bodnár a legjobb magyar jobbhátvéd.Game90 írta:Buzsáky támadó kp![]()
De grecki kezdője sztem tökéletesTalán még Fehér Csaba és Tőzsér odaférne a kezdőbe.
Az elején leírtakkal Bodoron kívül egyetértek. Szerintem ő jó, láttam párszor a Rodában is, megállja a helyét a holland bajnokságban.grecki írta:Én örülök a fiatalításnak, csak az észszerűtlennek nem. Pl Bodor (igaz, ő már annyira nem fiatal, nem is öreg) mitől játszik a Rodában? Szerintem a csapat egyik leggyengébbje volt. Vagy miért nem játszik Bodnár? Miért nem kezdő Farkas Balázs, aki jelenleg még talán Németh Krisztiánnál is nagyobb tehetség. Vagy pl az is túlzás, hogy Vass Ádám (aki a Stoke C. juniuoroknál játszik) kezdő a nagycsapatban. A túlzáson van a hangsúly. Vagy mi a tökönbökömnek Végh a kapuban, amikor már matuzsálemi korban van és ott a padon egy fiatal, tehetséges, de azért már tapasztaltnak mondható portás is. Szóval az ellentmondásokat kellene feloldani, és akkor teljesen világos lenne a koncepció.
Ez a kezdőcsapat fiatal is, rutinos is és lehetne rájuk építeni...
----------------------------------- Fülöp (23) ------------------------------
Bodnár (28.)-------Juhász (23)-------------Máté (22)------Halmosi (27)
---------------------------------- Dárdai (31)-------------------------------
-------------Dudás (18.)--------------------------------Huszti (23)---------
------------------------------------Gera (27)--------------------------------
----------------------Priskin (20)------------Farkas (18.)-------------------
Buzsáky vkp? Nem támadóbb szellemű? Azért írtam Dárdait, mert ebben a szisztémában kulcsszerepe van a középpályás védekezésnek...Los Banditos írta:Ez a kezdő szerintem jó lenne.Talán csak annyit hogy Dárdai helyett Buzsáky kellene![]()
hát igen csak nem mind1 kiellenGame90 írta:Az igaz, hogy Máté ideje alatt lehetett látni a küzdés és az akarás néhány jelétDe vele is ugyanúgy kikaptunk
tudjuk mi lett volna mivel akkor is jáccottunk modova,san marino málta ellen máltán asszem 0-5 vagy 0-4 volt... minek épiteni ezekre fiatalokra? ezekre a fiatalokra nemkell akik most ottvoltak a legnagyobb tehetségeket kihaggya miérttelme van?Boixos írta: azt meg h mit csináltunk volna mateusszal az ilyen csapatok ellen, már sosem tudjuk meg. az a helyzet, h nem is nagyon érdekel.
azért neked is jobb látni gondolom, hogy svédek ellen meghalnak a győzelemért mindent megtesznek, mint málta meg montenegro ellen alibiből odamennek és elszerencsétenkedik[, mateussal 4 góllal vartük az ilyen csapatokatBoixos írta: ennél azért többnek szeretnék örülni a magyar válogatottal kapcsolatban.
a zakó, az zakó. nem tudom, mennyivel voltunk beljebb a svédek elleni zakó után? ugyanúgy a béka segge alatt maradtunk, csak volt egy jópénzen tartott mateuszunk, aki idehozta bohóckodni a brazilokat és az argentinokat.lionel19 írta:ha neked mindegy hogy épphogy vereség málta ellen vagy épphogy vereség svédek ellen akkor nemszolók semmit.. de matheussal 3-4-5 góllal vertük az ilyen csapatokat és ottis voltak fiatalok bár kevesebb..Boixos írta:mateus egy kalap sz.ar, a nagy száján kívűl semmit extra nyomot nem hagyott.
de ennyi vereségnek nincs haszna.. mégrosszabb
francba!!!! most vehetem fel videora, mert a meccset fogom nézni....Game90 írta: Helyette majd nézitek ezt17:30 Sufix sporthorgászmagazin (ism.) Különkiadás, az Indiai-óceán titkai
![]()
ha neked mindegy hogy épphogy vereség málta ellen vagy épphogy vereség svédek ellen akkor nemszolók semmit.. de matheussal 3-4-5 góllal vertük az ilyen csapatokat és ottis voltak fiatalok bár kevesebb..Boixos írta:mateus egy kalap sz.ar, a nagy száján kívűl semmit extra nyomot nem hagyott.