Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sztem az arány nem. A játék és a helyzetek alapján lazán ki is üthette volna a Roma a mut. Remélem továbbm1 a roma, nagyon tetxett a játékuk.ozsimiki írta:Többi hszt nem olvasva írok,úgyhogy ha már volt sorry![]()
Roma-M.U. 2-1
A hazaiak győzelme megérdemelt volt,szntem ez az arány is
Ezen nem fogunk összeveszniVito írta:Ati
25-28 méterről kapta cech, ráadásul majdnem cimbalomszögből. ha megnézed Los videóját látható, hogy cech szinte a rövid kapufánál állt -folyamatosan tolódott a rövid sarok felé Silva lövése pedig pont oda tartott, ahonnan cech elindult.
nem mondom, hogy nem volt (majdnem) tökéletes lövés, de innen nem illik gólt kapni szvsz.
Atiantiimperialista írta:Szerintem az nem volt kapushiba. A Silva gyerek tökéletesen eltalálta, nem hiszem, hogy bárki megfogta volna. Főleg úgy, hogy a labda pont úgy csapódott lefelé a hosszúra, ahogy kellett. Bődületesen nagy gól volt!Vito írta:a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
akárhogy is eltalálta, akármilyen erős is volt, abból a távolságból, abból a szögből nagyobb "bravúr" beengedni, mint kivédeni.
Szerintem az nem volt kapushiba. A Silva gyerek tökéletesen eltalálta, nem hiszem, hogy bárki megfogta volna. Főleg úgy, hogy a labda pont úgy csapódott lefelé a hosszúra, ahogy kellett. Bődületesen nagy gól volt!Vito írta:a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
akárhogy is eltalálta, akármilyen erős is volt, abból a távolságból, abból a szögből nagyobb "bravúr" beengedni, mint kivédeni.
elég bizony és tovább is mennekbarca99 írta:Fuhh... nem tudom, hogy örüljek-e vagy ne ennek az eredménynek. Ugyanis egyik csapatnak sem drukkolok, de mind a 2 szimpatikus.MU idegenben emberhátrányban megtette, amit tudott, otthon már egy 1-0 is elég nekik.
Szerinted. Igen, a Milan-Bayern igen értékelhetetlen meccs voltlionelmessi19 írta:Na, ma végre voltak értékelhető meccsek. Tegnapiak közül egyedül a Pool komoly csapat.
Körülnéznél másik topicokbagrecki írta:Srácok, ti neten nézitek a Valnecia meccset? Mert nem tudom mi van, de nálam a Viasaton rohadtul nem az megy... Nem is tudom mikor volt olyan, hogy BL fordulóban szerdán ne lett volna meccs ott...