Bajnokok Ligája & Európa Liga
Hát sztem az arány nem. A játék és a helyzetek alapján lazán ki is üthette volna a Roma a mut. Remélem továbbm1 a roma, nagyon tetxett a játékuk.ozsimiki írta:Többi hszt nem olvasva írok,úgyhogy ha már volt sorry![]()
Roma-M.U. 2-1
A hazaiak győzelme megérdemelt volt,szntem ez az arány is
-
- Director del Fútbol
Ezen nem fogunk összeveszniVito írta:Ati
25-28 méterről kapta cech, ráadásul majdnem cimbalomszögből. ha megnézed Los videóját látható, hogy cech szinte a rövid kapufánál állt -folyamatosan tolódott a rövid sarok felé Silva lövése pedig pont oda tartott, ahonnan cech elindult.
nem mondom, hogy nem volt (majdnem) tökéletes lövés, de innen nem illik gólt kapni szvsz.

De láttam tegnap is, meg most megnéztem Los videóját, és továbbra is tartom, hogy nem kapushiba volt. Azt nézd, hogy csapódott a labda. Ezt csak úgy lehetett volna védeni, ha azon a sarkon állt volna Cech. Azt viszont nem lehet! Szerintem úgy mozgott, ahogy kell, végig követte a játékot...
Abban úgyis egyetértünk, hogy nagy lövés volt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.04.05. 13:04:28-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én Bremen,Spurs,Osasuna,és Benfica továbbjutást várok
Nehogymár az Espanyol menjen tovább
Sevilla-Spurs mindkét meccse nagyon jó kis meccs lesz szntem,remélem utóbbi továbbjutásával

Sevilla-Spurs mindkét meccse nagyon jó kis meccs lesz szntem,remélem utóbbi továbbjutásával

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Asszem lassan áttérhetünk az Uefa kupára. Én jobb meccsekre számítok, mint a Bl-ben. Hatalmas párharcok vannak kilátásban.
Úgy is tudaj mindenki de akkor még1szer:
Az-Bremen Sport 2 21:00 ÉLŐ
Leverkusen-Osasuna Sport 2 19:00 ÉLŐ
Espanyol-Benfica Sport 1 22:45 FELVÉTELRŐL
Sevilla-Spurs Sport1 20:45 ÉLŐ
A kiemelteknek a továbbjutását szeretném majd látni
Úgy is tudaj mindenki de akkor még1szer:
Az-Bremen Sport 2 21:00 ÉLŐ
Leverkusen-Osasuna Sport 2 19:00 ÉLŐ
Espanyol-Benfica Sport 1 22:45 FELVÉTELRŐL
Sevilla-Spurs Sport1 20:45 ÉLŐ
A kiemelteknek a továbbjutását szeretném majd látni

Forza Lazio!
-
- Llegenda del Barça
Atiantiimperialista írta:Szerintem az nem volt kapushiba. A Silva gyerek tökéletesen eltalálta, nem hiszem, hogy bárki megfogta volna. Főleg úgy, hogy a labda pont úgy csapódott lefelé a hosszúra, ahogy kellett. Bődületesen nagy gól volt!Vito írta:a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
akárhogy is eltalálta, akármilyen erős is volt, abból a távolságból, abból a szögből nagyobb "bravúr" beengedni, mint kivédeni.

25-28 méterről kapta cech, ráadásul majdnem cimbalomszögből. ha megnézed Los videóját látható, hogy cech szinte a rövid kapufánál állt -folyamatosan tolódott a rövid sarok felé Silva lövése pedig pont oda tartott, ahonnan cech elindult.
nem mondom, hogy nem volt (majdnem) tökéletes lövés, de innen nem illik gólt kapni szvsz.
-
- Director del Fútbol
Most olvastam, hogy vége Sagnol szezonjának. Furcsa is volt, hogy lecserélték, de így már érthető... Nagyon sajnálom, a Bayern egyik legjobbját veszítette így el, ez sokat jelenthet már a Milan elleni visszavágón is 

-
- Director del Fútbol
Szerintem az nem volt kapushiba. A Silva gyerek tökéletesen eltalálta, nem hiszem, hogy bárki megfogta volna. Főleg úgy, hogy a labda pont úgy csapódott lefelé a hosszúra, ahogy kellett. Bődületesen nagy gól volt!Vito írta:a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
akárhogy is eltalálta, akármilyen erős is volt, abból a távolságból, abból a szögből nagyobb "bravúr" beengedni, mint kivédeni.
-
- Entrenador del Barça
elég bizony és tovább is mennekbarca99 írta:Fuhh... nem tudom, hogy örüljek-e vagy ne ennek az eredménynek. Ugyanis egyik csapatnak sem drukkolok, de mind a 2 szimpatikus.MU idegenben emberhátrányban megtette, amit tudott, otthon már egy 1-0 is elég nekik.

-
- Llegenda del Barça
mondjuk az elég nagy szégyen (a sorsolásra és a többi csapatra nézve) hogy egy idei Bayernnek esélye van a 4 közé jutni, de az idei Milanról is elmondhatom ezt. volt egy marha erős celtic és madrid ellen derbijük, most pedig egymás ellen.
és akkor a Barca, Lyon, Inter már végzett.
a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
és akkor a Barca, Lyon, Inter már végzett.
a Silva gólban azért a világlegjobbjaCECH igencsak ludas volt.
-
- Director del Fútbol
Szerinted. Igen, a Milan-Bayern igen értékelhetetlen meccs voltlionelmessi19 írta:Na, ma végre voltak értékelhető meccsek. Tegnapiak közül egyedül a Pool komoly csapat.

Az a komolytalan Bayern okozhat még meglepetéseket...
- Andris
- Adminisztrátor
Na, ma végre voltak értékelhető meccsek. Tegnapiak közül egyedül a Pool komoly csapat.
MU nagyot szívott, a góljuk (elképesztően gyönyörű)-on kívül nem volt egy értékelhető helyzetük, a Roma meg jobb volt, kiállítás jogos volt, megérdemelten nyertek az olaszok, nekik is szurkoltam!
Valencia meg megszpatta Muringyóékat, 1-1 a krumpliföldön nagyon jó eredmény. CSak a Mestalla-ban bírják ki. Az a baj, ha Drogba, vagy Lampard elkapja a ritmust, akkor tudnak gólt lőni bármikor.
Hajrá Valencia!! Egyetlen spanyol csapatként nálam ők a kedvencek most a Bl mezőnyben.
MU nagyot szívott, a góljuk (elképesztően gyönyörű)-on kívül nem volt egy értékelhető helyzetük, a Roma meg jobb volt, kiállítás jogos volt, megérdemelten nyertek az olaszok, nekik is szurkoltam!

Valencia meg megszpatta Muringyóékat, 1-1 a krumpliföldön nagyon jó eredmény. CSak a Mestalla-ban bírják ki. Az a baj, ha Drogba, vagy Lampard elkapja a ritmust, akkor tudnak gólt lőni bármikor.

Hajrá Valencia!! Egyetlen spanyol csapatként nálam ők a kedvencek most a Bl mezőnyben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Körülnéznél másik topicokbagrecki írta:Srácok, ti neten nézitek a Valnecia meccset? Mert nem tudom mi van, de nálam a Viasaton rohadtul nem az megy... Nem is tudom mikor volt olyan, hogy BL fordulóban szerdán ne lett volna meccs ott...

Hamar kiderülne,de azt hiszem még ide is betettem,csak lejjebb...
Most megy a Valencia meccse,felvételről nyomja a Viasat,mert így többen nézik,mintha az m1el párhuzamosan adták volna le

[auto_cenzúra] chelsea meg kiesik

-
- Llegenda del Barça
nagyon rosszul fognak járni a bunkó angolok, ha nem fogják vissza magukat. tavaly, amikor a 'boroval játszott a roma, ott is elkezdtek szórakozni a járókelőkkel, főleg a lányokkal, asszonyokkal, utána nagyon csúnyán megverték őket az érkező ultrák. a piazza colonnán a piacból nem sok maradt.
remélem, rendben hazamennek a legények.
remélem, rendben hazamennek a legények.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- aka Game90
Mindenhol van egy kis balhé
Három angol szurkoló szenvedett könnyebb sérülést az AS Roma-Manchester United labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőt megelőző verekedésben.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138166&

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138166&
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Fuhh... nem tudom, hogy örüljek-e vagy ne ennek az eredménynek. Ugyanis egyik csapatnak sem drukkolok, de mind a 2 szimpatikus.
MU idegenben emberhátrányban megtette, amit tudott, otthon már egy 1-0 is elég nekik.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Többi hszt nem olvasva írok,úgyhogy ha már volt sorry
Roma-M.U. 2-1
A hazaiak győzelme megérdemelt volt,szntem ez az arány is,szóval nem vagyok elkeseredve,nagyon fontos az idegenben szerzett gól,ami külön öröm,hogy nagyon szép megmozdulások vezettek a gólhoz..C.Roni ritkán szólt,de akkor azért villantott egy két dúrvát
Ez az új dolog,hogy ki mennyi kmtert fut...én nem lepődtem meg,elképesztők ilyen szinten már ez az arány,szóval 8-10-de akár 15 km is simán megvan...

Roma-M.U. 2-1
A hazaiak győzelme megérdemelt volt,szntem ez az arány is,szóval nem vagyok elkeseredve,nagyon fontos az idegenben szerzett gól,ami külön öröm,hogy nagyon szép megmozdulások vezettek a gólhoz..C.Roni ritkán szólt,de akkor azért villantott egy két dúrvát

Ez az új dolog,hogy ki mennyi kmtert fut...én nem lepődtem meg,elképesztők ilyen szinten már ez az arány,szóval 8-10-de akár 15 km is simán megvan...

-
- aka Game90
Pedig szurkoltam a Romának, hogy rúgjon mégegy gólt. Scholes és Perrotta nem játszik a visszavágón. Ezzel az eredménnyel a MU egy kicsivel közelebb van a továbbjutáshoz, de ha a Roma kitudta verni a Lyont is 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Méltó ellenfele volt a Manchester a Romának,tíz emberrel is.A gól csodálatos volt,gyönyörű akció végén született.Ez az eredmény nekünk kedvezőbb.Nagy visszavágó lesz!A Csalszkij meg remélem kihullik a g...!
Glory,Glory Manchester United!
Glory,Glory Manchester United!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile