Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben is 1etértünk. Hatalmas edző, elég csak az eredményeire tekinteni, + szép focit is játxanak a csapatai. Meg Koemant is szivsesen látnámBoixos írta:scolari tökéletes lenne.lionelmessi19 írta:ÉN Scolarit leszámítva senki mást nem tudnék elképzelni a kispadunkon.![]()
RESPECTBoixos írta:nekem nem hiányzik, h úgy ugrabugráljon rijkaard a pad mellett, mint egy hülyegyerek. zdenek zeman például csak akkor mozdult meg a padon, amikor új cigarettára gyújtott, mégis kemény ellenfele volt a csapata bárkinek. nem egyszer szórtak meg náluk sokkal nagyobb nevű brigádokat, és ezt nem milliárdokat érő messikkel, ronaldinhókkal, decokkal, xavikkal, hanem bozsinovokkal, vucsinicsekkel, ledesmakkal, chevantonokkal művelte a leccében. na neki látszott a munkája, amivel abból a brigádból ezt hozta ki. de említhetném spallettit is, aki a Romát tette helyre.
rijkaard ezeknek az edzőknek a cipőjét sem köthetné meg, ebből az emberanyagból talán még a kapello is bajnokságra esélyes csapatot tudna csinálni... na, azért nem akarok túlozni... kapello nem tudna...
rijkaard megmutatta már, h szerényebb képességű csapattal - amikor talán még hatványozottabban múlnak az edzőn a dolgok -, mit tud elérni, a sparta rotterdammal kiesett az első osztályból. ezek után már nem is képne csodálkozni azon, h ebben az évben, amikor ugye magára maradt, úgy játszik a csapat, ahogy. jóllakottak, tök motiválatlanok, néhányszor erősen beleszarósak a játékosok, taktika nulla, megy előre mindenki, mint a mérgezett egér, h utána egy mákos góllal nyerjünk, vagy xeljünk, vagy netán zakózzunk, és ezekkel szemben van néhány olyan meccs, amikor ugyan tré játékkal nyerünk, olyankor viszont minden támadásunk gól, ekkor szoktunk 4-0ra nyerni. nem értem, h ilyen szituk után mit kellene ünnepelni az edzőn? biztos nagyon szimpatikus ember, szeretik a zsugások is, de szakemberként egy tök középszerű valaki, aki helyett nagyon szívesen látnék mást a kispadon.
Ha egyszer elmegy Frank,akkor mellette teszem le én is a voksom! Szép focit játszik az épp aktuális csapata,most épp a Portugálok,persze vannak ott nagy sztárok,de csapatot nagyon tud csinálni belőlük! Bár Klub múltjával nem vagyok képben...úgyhogy informáljatokBoixos írta:scolari tökéletes lenne.lionelmessi19 írta:ÉN Scolarit leszámítva senki mást nem tudnék elképzelni a kispadunkon.![]()
Na, ez az amiért én próbálok vmi pozitívat is látni a ténykedésében. El úgysem fogják küldeni ezért amikor akad vmi jó huzása azt kiemelem. Igen, ebben a szezonban egy nagy nulla, de pont ez az, amiért a jó döntéseit sztem észre kéne venni. Persze nem azt mondom, hogy ünnepeljük Rijkaard-ot mert behozta Xavit meg Saviolat és felejtsük el neki az összes baklövését a szezonban...varga tamás írta:És eléggé szomorúan vettem tudomásul Laporta mai nyilatkozatát, miszerint jövőre is Frankie ül a Barca kispadján, de ettől még minden meccsen szorítani fogok a csapatért, mert én nem Frankie-szurkoló vagyok, hanem Barcelona.
Van Gaal????LG írta:Igy van. Sztem 1 jo edző csodát tudna tenni. Főleg olyannak örülnék, akinek van Barcás multja, vagy akár Henk-et is szivesen látnám.
Ajánlom a rendszeres ivászatot...grecki írta: Pajtikám!
Lehet, hogy egy másik meccset néztél, de Rijkaard felállt háromszor a padról és húsz perccel a lefújás előtt egyszer mondta, hogy "vamos"... Azt ennyi. Nekem ne akard bemagyarázni, hogy tüzelte a csapatot.
Az meg, hogy nagyon jól cserélt, az annak az eredménye, hogy ismét rosszul állította fel a csapatot...
Puszillak, amúgy meg tök részeg vagyok...
Van itt pár ember, akinek Rijkaard már akármit csinálhat, úgyis meg fogják találni benne a hibát...otto'o írta:na ja
ha a vezetésével nyer a csapat:
ilyen sztárokkal könnyű
ha nem:
nem tud bánni a sztárokkal
ha nyerünk:
henk találta ki a taktikát
ha nem:
sz@r edző, megbolondult, takarodjon
há' valami köze csak volt neki is a sikerekhez
Pajtikám!lionelmessi19 írta:ISTENEMgrecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...![]()
Eddig az volt a bajotok, h hülyén cserél, meg unott pofával ül és nem hajtja előre a fiúkat, nem tüzeli...
Tessék, állt, ordított, hajtotta őket, nagyon jól cserélt. És a nagy hajtás eredménye végül meg is lett.
Klassz kis vidiCharlie írta:Frank Rijkaard, the Winner
C.