Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Aszittem elkerülte a figyelmedet...Vito írta:na.
megnéztem tegnap az ember gyermekét.
hát grecki, most visszavágok a V, mint Vendettáért... -ugyanis nekem nem igazán tetszett a film.
sőt. valami borzasztó volt.![]()
egy-egy
az első rész nekem marhára tetszettZsolti írta:Hát ez még az első részt is alul fogja múlni van egy olyan érzésem..............Vito írta:egy újabb jó angol horror a láthatáron:
28 héttel később (a 28 nappal később folytatása...)
http://www.youtube.com/watch?v=Y0oSdqQuzdU
Hát ez még az első részt is alul fogja múlni van egy olyan érzésem..............Vito írta:egy újabb jó angol horror a láthatáron:
28 héttel később (a 28 nappal később folytatása...)
http://www.youtube.com/watch?v=Y0oSdqQuzdU
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27670Los Banditos írta:Real Madrid mezben a gyerkőc?![]()
Amúgy biztosan jó film lesz, de nem hinném hogy megnézem.![]()
Pókember 3-ról vélemény?
Ja, bocs, azt hittem a legújabb kell...Rumig írta:Kösz, leszedtem, de ez nem az a rész. Nekem a 10. rész kellene (magyar címe: hat hónappal ezelőtt) és magyar felirattal! (vagy úgy kérdezem, h honnan tudok feliratot szerezni hozzá?)grecki írta:Torrenten le tudod szedni innen.
Hali!Rumig írta:Kösz, leszedtem, de ez nem az a rész. Nekem a 10. rész kellene (magyar címe: hat hónappal ezelőtt) és magyar felirattal! (vagy úgy kérdezem, h honnan tudok feliratot szerezni hozzá?)grecki írta:Torrenten le tudod szedni innen.
Kösz, leszedtem, de ez nem az a rész. Nekem a 10. rész kellene (magyar címe: hat hónappal ezelőtt) és magyar felirattal! (vagy úgy kérdezem, h honnan tudok feliratot szerezni hozzá?)grecki írta:Torrenten le tudod szedni innen.
Igazán nincs mit, örülök, ha tetszett!ozsimiki írta:Csatlakozom,nekem is tetszettGame90 írta:Kiképzés: sztem nagyon jó film, a történet szintén, Denzel nagyot alakít benneEthan Hawke sem volt semmi, Dr Dre és Snoop sem voltak rosszak, de inkább maradjanak a zenélésnél
![]()
Mégegyszer kösz grecki, hogy szóltál![]()
Magát a színészt is bírom,mostmár egy JÓ filmjével többet láttam
Thanks
![]()
Eredeti szinkron h szóltPár magyarhangot esetleg tudsz mondani nékem
![]()
Csatlakozom,nekem is tetszettGame90 írta:Kiképzés: sztem nagyon jó film, a történet szintén, Denzel nagyot alakít benneEthan Hawke sem volt semmi, Dr Dre és Snoop sem voltak rosszak, de inkább maradjanak a zenélésnél
![]()
Mégegyszer kösz grecki, hogy szóltál![]()
Igen, Robert de Niro és Marlon Brando játszik benne, de anélkül, hogy lelőném a poént, nem csak Edward Norton forgat be mindenkit...Vito írta: grecki.
a szajré az a film, amikor valami idős vén rókával (bűnözővel) játszik és avégén kiderül, hogy mindenkit beforgatott?
hmm?
grecki írta:Ő nekem is nagy kedvencem! A legbelső félelem című film óta! Abban akkorát játszik, hogy csak na... Meg a Szajréban is megmutatja tehetségét.Vito írta:Edward Norton ...