Nah, jó van, látom senki nem látta a 101 Reykíavikot, nem is untatlak vele titeket

Inkább beszéljünk a Pillangó hatás című filmről. Azért Ashton Kutcherből nem néztem volna ki ennyit, nagyon jól játszott, film minősége is kiváló, ahogy azt a hollywoodi pénznyelő és aztán visszatermelő filmektől megszokhattuk. Tényleg érdekes a téma is, pont a családban történt egy haláleset és keresztanyám mondta ,,hogy mi lett volna, ha nem megyek fel hozzá, akkor öt perccel hamarabb indul el és...". Hülyeség. Nekem pont az jön le a filmből, hogy nem ennyiken múlik az élet, mindent az adott pillanat határoz meg (oersze az előzményekből adódóan bizonyos korlátok között).
A Galaxis útikalauz stoposoknakot valaki látta? Érdemes szerinte végig nézni, mert én 45 perc után kikapcsoltam...
Ja meg még az jutott eszembe, hogy így a Moszkava téri túszejtés, meg az egyetemi lövöldözés az usaban következménye a rengeteg halálra butító [auto_cenzúra] filmeknek és szemét gelyva tévéműsoroknak (és most mondjuk nem a Pitére gondolok, ami nagy "kedvencem", hanem azokra, amelyikben a gyilkost pozitív szereplőknek állítják be pl: Rambo filmek).