Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arról én nem tehetek, hogy egyből "kinyílik a bicska a zsebedben". Vagyis, mindig te mész vissza az "alapokhoz" . Én csak meg mertem említeni, hogy talán nem neked kellene eldöntened, megmondanod, hogy ki mit sorolgasson és mit nem. Arról nem tehetek, hogy a kis báránylelked nem bírja elviselni, ha neked ellent mer mondani valaki, jelen esetben én. Megmondtam neked, hogy ha nem tetszik valami, akkor hozzá fogok szólni. Ha tetszik, ha nem. De ha gondolod, akkor inkább ezentúl mindig csendben helyeselek neked. Jó lesz így?lionelmessi19 írta:
Tudod Grecki, ez az a helyzet, amikor teljesen fölösleges volt hozzászólnod, semmi értelme nem volt.
De hogy azért tisztázzuk, kiemelem a lényeget.
1. nem mondtam hogy ne sorolgassanak, azt írtam h szerintem jobb, amit őgy értettem h szerintem nem érdemes ábrándozni. Azthiszem rajtad kívül ez mindenkinek világos volt.
2. Most komolyan ez a problámád? Ezen is csak azért vagy képes fennakadni, mert ÉN (vagy inkább bárki olyan, akivel nem értesz egyet). Szerintem ez is a napnál világosabb volt, hogy itt ez az adat csupán a kis esélynek az érzékeltetésére szolgál, és nem statisztikai tények ismertetésére.
Gondoltam ezt azért tisztázom, de nem szeretném, ha ott folytatnánk, ahol abbahagytuk néhány héttel ezelőtt.
Azért sztem a MU-tól és a Chelseatől is messze vannakgrecki írta:"Ha mindenki jó formában lesz, meg sem fordul a fejemben, hogy ne nyerhetnénk meg a bajnokságot. Vagyunk olyan jók, mint a MU, Chelsea és a Liverpool. Nehéz elviselni, hogy ezúttal ennyire le vagyunk maradva. Máskor is voltunk már ilyen helyzetben, majd ismét a legelején."
Tudod Grecki, ez az a helyzet, amikor teljesen fölösleges volt hozzászólnod, semmi értelme nem volt.grecki írta:Ne haragudj, de szerintem az sorolgat középpályásokat, aki akar... Sőt annyit, amennyit akar. Ez egy fórum, pontosan erre való. Az meg, hogy 2%-os esélye van egy középpályás igazolásnak... Honnan a ménykűből veszed ezt a "statisztikai adatot"?lionelmessi19 írta:Szerintem jobb, ha mindenki elfelejti a középpályások sorolgatását....
kb. 2 % a valószínűsége, h veszünk egy nem vkp típusú játékost.
És nincsen is rá szükségünk.
Deco, Iniesta és Xavi tökéletesek lesznek jövőre, csakugy mint a Tridente.
Csak őt ne! Akkor már inkább Torghelle Sanyi!antiimperialista írta:Azt ne mondjátok, hogy Forlán nem lenne jobb a szőke katasztrófánál... Ha Saviola elmegy, akkor jöhetne a fiú.
Forlán 15 gólnál tart a bajnokságban, de nekem nem kéneEnrique írta:- Forlán ismét, me' elmegy a Józsi
- Gilardino-Samu csere
- Jansen
- Terry
Ne haragudj, de szerintem az sorolgat középpályásokat, aki akar... Sőt annyit, amennyit akar. Ez egy fórum, pontosan erre való. Az meg, hogy 2%-os esélye van egy középpályás igazolásnak... Honnan a ménykűből veszed ezt a "statisztikai adatot"?lionelmessi19 írta:Szerintem jobb, ha mindenki elfelejti a középpályások sorolgatását....
kb. 2 % a valószínűsége, h veszünk egy nem vkp típusú játékost.
És nincsen is rá szükségünk.
Deco, Iniesta és Xavi tökéletesek lesznek jövőre, csakugy mint a Tridente.
Közülük sztem csak az utolsó 2 kellene, de rájuk nincs sok esély.Enrique írta:Csak mondom milyen nevek jelentek meg a Mundóban meg a Sportban ma: (Kerestem magamnak valamit, hogy megírjam, de szinte csak ilyen átigazolásos marhaságok vannak.)
- Henry ismét
- Forlán ismét, me' elmegy a Józsi
- Ribery
- Gilardino-Samu csere
- Jansen
- De Rossi (Mottát akarják beszervezni a transzferbe)
- Terry
Nem tudom, szerintem felesleges róluk még érdemben beszélni, mert mind csak kitaláció. Majd ha lesznek konkrétumok...
Nekem sem kellene....noname írta:Én meg remélem h nincs semmi alapja. Tavaly úgy voltam vele h ha jön, jön, ha nem, nem, de most ha jönne, az azt jelentené h Messi helyén játszana, pedig az argentin sztem mát legalábbis azon a poszton jobb Henrynál. Remélem marad ott,ahol van.lionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ennek bármivel több alapja van, mint az előzőknek.
Én meg remélem h nincs semmi alapja. Tavaly úgy voltam vele h ha jön, jön, ha nem, nem, de most ha jönne, az azt jelentené h Messi helyén játszana, pedig az argentin sztem mát legalábbis azon a poszton jobb Henrynál. Remélem marad ott,ahol van.lionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ennek bármivel több alapja van, mint az előzőknek.
Idén kb. 5ödszörre halljuk ezt, csak a MUndotól...Vito írta:a mundo szerint Henry egyre közelebb a Barcahoz!
kumma nagy védő,de van 1olyan érzésem, (lehet hülyeségZozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=305771
Terry távozni szeretne?![]()
Le kéne csapni rá!