Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.19. 11:19:32

lionelmessi19 írta:

Tudod Grecki, ez az a helyzet, amikor teljesen fölösleges volt hozzászólnod, semmi értelme nem volt.
De hogy azért tisztázzuk, kiemelem a lényeget.
1. nem mondtam hogy ne sorolgassanak, azt írtam h szerintem jobb, amit őgy értettem h szerintem nem érdemes ábrándozni. Azthiszem rajtad kívül ez mindenkinek világos volt.
2. Most komolyan ez a problámád? Ezen is csak azért vagy képes fennakadni, mert ÉN (vagy inkább bárki olyan, akivel nem értesz egyet). Szerintem ez is a napnál világosabb volt, hogy itt ez az adat csupán a kis esélynek az érzékeltetésére szolgál, és nem statisztikai tények ismertetésére.

Gondoltam ezt azért tisztázom, de nem szeretném, ha ott folytatnánk, ahol abbahagytuk néhány héttel ezelőtt.
Arról én nem tehetek, hogy egyből "kinyílik a bicska a zsebedben". Vagyis, mindig te mész vissza az "alapokhoz" . Én csak meg mertem említeni, hogy talán nem neked kellene eldöntened, megmondanod, hogy ki mit sorolgasson és mit nem. Arról nem tehetek, hogy a kis báránylelked nem bírja elviselni, ha neked ellent mer mondani valaki, jelen esetben én. Megmondtam neked, hogy ha nem tetszik valami, akkor hozzá fogok szólni. Ha tetszik, ha nem. De ha gondolod, akkor inkább ezentúl mindig csendben helyeselek neked. Jó lesz így?

UI: A semmitmondó, felesleges hsz-ekről meg inkább nem neked kellene engem kioktatnod.
Na peace.
Léfe
Entrenador del Barça

2007.05.19. 07:44:36

A sajtó találgatásait nem lehet komolyan venni, mégis ledöbbent, hogy milyen aggastyánok is szobakerültek mint Materazzi, Davids és mások.
Fecó
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.18. 19:15:55

Henry is lerágott csont már, mindenki elmondta a véleményét. Van akinek kéne, van akinek nem...Nekem nem...Esély van rá, de nem olyan rengeteg. Grecki volt olyan kedves, és lefordította nekünk Henry nyilatkozatát :wink: Abból nekem az derült ki, hogy nem szándékozik elmenni. Habár, nem tom... :roll: Tény, hogy nem tudta anynira élvezni a játékot ebben az évben az ágyúsoknál.
PCsabi
aka Game90

2007.05.18. 18:06:55

grecki írta:"Ha mindenki jó formában lesz, meg sem fordul a fejemben, hogy ne nyerhetnénk meg a bajnokságot. Vagyunk olyan jók, mint a MU, Chelsea és a Liverpool. Nehéz elviselni, hogy ezúttal ennyire le vagyunk maradva. Máskor is voltunk már ilyen helyzetben, majd ismét a legelején."
Azért sztem a MU-tól és a Chelseatől is messze vannak :roll: Henryt inkább tavaly kellett volna megszerezni, akkor még a pályafutása csúcsán volt. Most pedig kihagyta a 3/4 szezont. De persze nagyon jó játékos, de sztem maradni fog az Ágyúsoknál.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.18. 15:25:08

grecki írta:
lionelmessi19 írta:Szerintem jobb, ha mindenki elfelejti a középpályások sorolgatását.... :roll:
kb. 2 % a valószínűsége, h veszünk egy nem vkp típusú játékost.
És nincsen is rá szükségünk.
Deco, Iniesta és Xavi tökéletesek lesznek jövőre, csakugy mint a Tridente.
Ne haragudj, de szerintem az sorolgat középpályásokat, aki akar... Sőt annyit, amennyit akar. Ez egy fórum, pontosan erre való. Az meg, hogy 2%-os esélye van egy középpályás igazolásnak... Honnan a ménykűből veszed ezt a "statisztikai adatot"?
Tudod Grecki, ez az a helyzet, amikor teljesen fölösleges volt hozzászólnod, semmi értelme nem volt.
De hogy azért tisztázzuk, kiemelem a lényeget.
1. nem mondtam hogy ne sorolgassanak, azt írtam h szerintem jobb, amit őgy értettem h szerintem nem érdemes ábrándozni. Azthiszem rajtad kívül ez mindenkinek világos volt.
2. Most komolyan ez a problámád? Ezen is csak azért vagy képes fennakadni, mert ÉN (vagy inkább bárki olyan, akivel nem értesz egyet). Szerintem ez is a napnál világosabb volt, hogy itt ez az adat csupán a kis esélynek az érzékeltetésére szolgál, és nem statisztikai tények ismertetésére.

Gondoltam ezt azért tisztázom, de nem szeretném, ha ott folytatnánk, ahol abbahagytuk néhány héttel ezelőtt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.18. 14:22:27

Gondoltam, utánanézek, hogy mit írnak (ha írnak-e egyáltalán valamit) Henry-ról az Arsenal hivatalos honlapján, és a következőt találtam:

"If everybody is fit and fresh I don't even think about not winning the title. We are as good as Man United, Chelsea and Liverpool. Being so far behind is hard to take but we've been there before and after that we've been on top."

Vagyis szabad fordításban,

"Ha mindenki jó formában lesz, meg sem fordul a fejemben, hogy ne nyerhetnénk meg a bajnokságot. Vagyunk olyan jók, mint a MU, Chelsea és a Liverpool. Nehéz elviselni, hogy ezúttal ennyire le vagyunk maradva. Máskor is voltunk már ilyen helyzetben, majd ismét a legelején."

Tehát a két hír kissé összeférhetetlen...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.18. 14:15:45

antiimperialista írta:Azt ne mondjátok, hogy Forlán nem lenne jobb a szőke katasztrófánál... Ha Saviola elmegy, akkor jöhetne a fiú.
Csak őt ne! Akkor már inkább Torghelle Sanyi! :lol:
Jöjjön csak Henry, én tárt karokkal várom...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.05.18. 13:59:04

Azt ne mondjátok, hogy Forlán nem lenne jobb a szőke katasztrófánál... Ha Saviola elmegy, akkor jöhetne a fiú.
Titinho
Director del Fútbol

2007.05.18. 13:53:06

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=306636

Henry says Au revoir

Na ezt kapjátok ki!!!:O Henry állítólag elköszönt a csapattársaktól és bejelentette, hogy elmegy. Kíváncsi leszek rá, hogy fog-e ez folytatódni vagy csak kacsa az egész. Mondjuk nálunk meg köszön az új csapattársainak és bejelenti, hogy ide igazol.:D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
PCsabi
aka Game90

2007.05.18. 13:22:36

Enrique írta:- Forlán ismét, me' elmegy a Józsi
- Gilardino-Samu csere :lol:
- Jansen
- Terry
Forlán 15 gólnál tart a bajnokságban, de nekem nem kéne :roll: Nem tudom, hogy ez a Jansen mennyivel jobb, mint bármely más szélső hátvédünk. Terry viszont jöhetne, beton védelmünk lenne 8) De ez a Gila - Samu csere a legjobb :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.18. 13:12:36

Terry-t nem biztos hogy feltétlenül erőltetni kéne (már ha igaz, hogy megszerezhető). A Chelsea-ben sztem azért ennyire jó, mert "kék szíve" van. Akár meghalna a pályán a csapatáért (de hogy elájulna, az tuti :oops: :D ). Sztem Puyol sem lenne ennyire jó máshol, mint itt. Mert a saját nevelésű játékosok képesek meghalni a pályán, küzdeni, míg az igazoltaknak ha nem megy, akkor nem is biztos, hogy feltétlenül erőltetni fogják. :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.18. 13:04:11

lionelmessi19 írta:Szerintem jobb, ha mindenki elfelejti a középpályások sorolgatását.... :roll:
Ne haragudj, de szerintem az sorolgat középpályásokat, aki akar... Sőt annyit, amennyit akar. Ez egy fórum, pontosan erre való. Az meg, hogy 2%-os esélye van egy középpályás igazolásnak... Honnan a ménykűből veszed ezt a "statisztikai adatot"?
DUGO_11
Barça B

2007.05.18. 12:07:27

Elöre mondom realista gondolkodás...ami szerintem lehetséges...80%-ra szerintem ez a kezdö lesz jővöre...!!!...Hozzá teszem szerény véleményem...!!!

------------------------------V.Valdes-------------------------------------

-----Zambrotta---------Marquez---------Puyol----------------Abidal---
(Belletti) (Thuram) (Oleguer sajnos!) (Sylvinho

------------------------------Sissoko(remélem)--------------------------
(Edmilson)

------------------------Iniesta-----Xavi-----------------------------------
( Deco)

Messi---------------------------------------------------------Ronaldinho---

---------------------------------Eto´o----------------------------------------

Akkárhogy akarjuk Chivu szerintem nem fog joni...
D.De Rossi-sem
D.Alves-se
És ahogy ismerjuk a vezetoséget uj kozépso védo-t nem fognak venni, minek...azt mondják...
Egy uj csatár fog joni...de tuti olyan lesz akire sose gondolnánk...
Én nagyon orulnék a Milito tesvéreknek nagyon jo lenne...lenne kozépsovédo egy jo és egy Jo csatár is...a legjobb lenne..
és jo árat ajánlanának Marquez-ért akkkor mehetne és minden jo lenne...!!!
Mit szoltok?Nagyon rosszul gondolkozok...? 8)
noname
Llegenda del Barça

2007.05.18. 11:17:30

Enrique írta:Csak mondom milyen nevek jelentek meg a Mundóban meg a Sportban ma: (Kerestem magamnak valamit, hogy megírjam, de szinte csak ilyen átigazolásos marhaságok vannak.)

- Henry ismét
- Forlán ismét, me' elmegy a Józsi
- Ribery
- Jansen
- De Rossi (Mottát akarják beszervezni a transzferbe)
- Terry

Nem tudom, szerintem felesleges róluk még érdemben beszélni, mert mind csak kitaláció. Majd ha lesznek konkrétumok...
Közülük sztem csak az utolsó 2 kellene, de rájuk nincs sok esély.
A goal szerint meg Materazzi. :lol:
A Fifa egy szégyen
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.18. 11:00:23

Csak mondom milyen nevek jelentek meg a Mundóban meg a Sportban ma: (Kerestem magamnak valamit, hogy megírjam, de szinte csak ilyen átigazolásos marhaságok vannak.)

- Henry ismét
- Forlán ismét, me' elmegy a Józsi
- Ribery
- Jansen
- De Rossi (Mottát akarják beszervezni a transzferbe)
- Terry

Nem tudom, szerintem felesleges róluk még érdemben beszélni, mert mind csak kitaláció. Majd ha lesznek konkrétumok...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.18. 10:57:05

noname írta:
lionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ennek bármivel több alapja van, mint az előzőknek.
Én meg remélem h nincs semmi alapja. Tavaly úgy voltam vele h ha jön, jön, ha nem, nem, de most ha jönne, az azt jelentené h Messi helyén játszana, pedig az argentin sztem mát legalábbis azon a poszton jobb Henrynál. Remélem marad ott,ahol van.
Nekem sem kellene....

Viszont,azt nem hiszem,ha jönne akkor Messi a padon találná magát,jóval lejjebb Grecki felvázolta,hogy miképp lehetne Henry érkeztével megoldani ezeket a dolgokat.. :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.18. 10:36:28

lionelmessi19 írta:Nem hiszem, h ennek bármivel több alapja van, mint az előzőknek.
Én meg remélem h nincs semmi alapja. Tavaly úgy voltam vele h ha jön, jön, ha nem, nem, de most ha jönne, az azt jelentené h Messi helyén játszana, pedig az argentin sztem mát legalábbis azon a poszton jobb Henrynál. Remélem marad ott,ahol van.
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2007.05.18. 10:26:47

Vito írta:a mundo szerint Henry egyre közelebb a Barcahoz!
Idén kb. 5ödszörre halljuk ezt, csak a MUndotól... :roll:
Nem hiszem, h ennek bármivel több alapja van, mint az előzőknek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.18. 10:14:17

a mundo szerint Henry egyre közelebb a Barcahoz!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.18. 00:38:15

Szerintem jobb, ha mindenki elfelejti a középpályások sorolgatását.... :roll:

szerintem attól, hogy eljött a költekezés ideje, még nem kell ész nélkülkölteni. Bőven elég védőket hozni, esetleg elküldeni Guddyt, és helyére hozni egy cserecsatárt... és ezek együtt már nagyon sokba kerülnek, ugyhogy kár is sztem snydert meg vaartot sorolgatni.

Arról nem is beszélve, h legalább 10 jobb tkp-t tudnék mondani, mint a kettő közül bármelyik.
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2007.05.17. 23:18:03

már tagadja az inter a Materazzi-ügyet
Amúgy se hittem a hírnek, de ez azért egy kicsit megnyugtatott. :D
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.17. 22:43:05

Szerintem ezzel nem lenne gond Miki :wink: :roll:
Csak én még mindíg kevés esélyt látok arra, hogy egyáltalán elmenjena cselszitől. Mert most ugye az a problémája Terrynek, hogy nem kap elég fizut. Viszont ahol Abra van, ott az ilyen gondok gyorsan megoldódnak...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.17. 22:36:29

Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=305771
Terry távozni szeretne? :shock:
Le kéne csapni rá! 8)
kumma nagy védő,de van 1olyan érzésem, (lehet hülyeség :lol: )h Ő csak a Chelseaben tud ekkora játékos lenni! Hozzájuk tartozik...olyan mint Nekünk Puyi! Szerintem Puyi ha elmenne (sosem fog!) akkor nem tudna ilyen teljesítményt nyújtani más csapatban,mert ez a csapat az élete,csak a Barcáért tud ennyire harcolni....na szntem Terry esetében is ez a helyzet a Chelseavel...

ez manapság elég ritkaság,úgymond klubhűség...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.17. 21:52:30

Bárcsak igaz lenne. Terry tökéletes lenne, de sztem végül nem megy el a cselzitől, de ha mégis, akkor nálunk a helye.Öreg játékosokat meg nem érdemes igazolni. Diego Milito ha jönne, akkor mivel gyors játékos, bárhol játszhat a csatársorban.
Jöjjön:Milito,Sissoco,Snejder(Vaart),Abidal.
Még nem ártana egy csere Roni helyére legalább kölcsönbe ha (Saviola elmegy), amíg feljön Krkic, és ha már a legfontosabbak megvannak, akkor még jöhet esetleg egy középső védő:Terry,Alex,Milito...
Menjen el:Gio,Edmilson,Guddy,Ezu,Giuly,Deco,ha jön egy középső védő, akkor az Oli-Thuram duóból valaki.
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.17. 21:27:06

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=305771
Terry távozni szeretne? :shock:
Le kéne csapni rá! 8)
Lezárt