Rivaldo11 írta:
Amiben egyetértek: A motiváció volt rendkívül fontos: Szerintem a csapattal a motiválatlaságon, és a gyengére sikeredett, alapozás nélküli nyáron kívül semi probléma sincs. Ha így mennek, mint tegnap, nem kell taktikáról beszélni.
Amiben nem értek egyet: Ha szerencséről beszélünk egy 6 gólos győzelem után, az azért vicc. Ennyi szerencse általában minden-ekkora arányú- győzelemhez kell egy Atletico szintű csapat ellen.
Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Szerintem igenis kellett hozzá szerencse. Messi góljáig abszolút partiban volt az Atletico, vagyis a 38-ik perc tájékáig. Sőt, többet is lőttek kapura, mert ugye nekik valószínűleg megmondta Aguirre, hogy vizes pályán érdemes távolról próbálkozni. (még ha nem is volt belőle egyértelmű gólhelyzet). Zambrotta gólja volt a vízválasztó szerintem, ami valljuk be
hatalmas kapusbaki volt. Ott már megtörtek a matracosok, és Eto'o góljához is iszonyat szerencse kellett. 1, Pichu megint rosszul ért a labdába, majd Eto'o macskaügyességgel előzte meg a bekket. 3-0-ás hátrány birtokában hazai pályán asszem elég sokan feladták volna lélekben. Aztán azért is mázlink volt, mert Aguirre pont a kiállítás előtt hozott fel egy újabb csatárt, így már Torres, Agüero, Mista és Maxi Rodriguez személyében már négy, abszolút támadó szellemű focista volt a pályán egy szem védekező középpályás, Luccin mellett. Ráadásul pont az egyik belső védő hagyta el a játékteret... Tehát szerintem igenis elég nagy szerepet játszott a szerencse, mindamellett baromság lenne elvitatni a fiúk jó teljesítményét...