Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.21. 23:20:10

lionelmessi19 írta:Én is gratulálok neki.
Bár tartom, amikor kikapunk, azt mondom ált. h nem csak az ő felelőssége, hanem a játéksoké is. Ma sem tudok mást mondani.

Volt egy mondata Iniestának, pont én fordítottam: "Amióta Rijkaard elbeszélgetett velünk, nagy lelkesedéssel folynak az edzések"

Úgy néz ki, tényleg volt vmi haszna. Bár gondolom már a játékosok magutól is érezték, h össze kell nagyon kapni magukat, különben semmi esély.
De! Kérdezem én: akkor a kismadrid elleni meccs előtt némasági fogadalmat tett, és nem kommunikált a csapattal? Vagy csak nem hallgattak rá?
Andris
Adminisztrátor

2007.05.21. 22:17:45

Ugyanígy érzem én is.

Nagyon szeretném, ha végül képesek lennénk megnyerni a bajnokságot, de ha nem, akkor is azért örülni fogok (remélem).

Ha a csapat így marad, ilyen hozzáállással és játékkal, akkor megérte az a két tragikusan sikerült meccs... még ha végül el is veszik a bajnokság. :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.21. 22:00:09

Rivaldo11 írta: Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Ezt én is fel akartam hozni! Tutira nem! Szóval azt kell írjam,hogy a két meccs alapján a 4pont jó! Mert ha Betist behúztuk volna,akkor a nyakamat teszem rá,hogy Xnél jobb eredményt nem értünk volna el kismadridban...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.21. 18:49:22

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Iniesta sárga veszélyben van. Ha kap mégegyet, akkor eltiltják egy meccsre. Gondolom ez is benne volt a döntésben.
Nem hinném, hogy ez miatt maradt ki :roll: Előbb utóbb úgyis megkapja.
Vagy nem. De mindenesetre nagyon fontos meccs jön most is, lehet h Rijkaard úgy érezte, még szükség lesz rá.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.21. 18:48:31

lionelmessi19 írta:Iniesta sárga veszélyben van. Ha kap mégegyet, akkor eltiltják egy meccsre. Gondolom ez is benne volt a döntésben.
Nem hinném, hogy ez miatt maradt ki :roll: Előbb utóbb úgyis megkapja.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.21. 18:43:18

Iniesta sárga veszélyben van. Ha kap mégegyet, akkor eltiltják egy meccsre. Gondolom ez is benne volt a döntésben. Meg az is, hogy a kismargó kontrákkal játszik, és olyankor nem árt egy vkp.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 18:06:59

Evilgrim írta:Én azon csodálkoztam,hogy miért Edmílson kezdett Iniesta helyett,pedig most mondhatom,hogy a legjobb formáját mutattja a legutóbbi két meccsen..
Vagy talán "sérült" lehetett?
:roll:
Nem hiszem... :roll: Ha sérült lett volna akkor sztem fel sem küldte volna és nem játszott volna olyan jól 8)
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.05.21. 18:04:47

Én azon csodálkoztam,hogy miért Edmílson kezdett Iniesta helyett,pedig most mondhatom,hogy a legjobb formáját mutattja a legutóbbi két meccsen..
Vagy talán "sérült" lehetett?
:roll:
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.21. 16:59:48

A lényeg: tegnap motivált volt a csapat! Rijkaard feladata, hogy ezt fenttartsa és keményen dolgozzon a maradék három forduló végéig. Itt egy pici hiba és elúszhat a bajnoki cím, ami ráadásul nemcsak a Barcától függ...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.21. 14:51:00

Rivaldo11 írta: Amiben egyetértek: A motiváció volt rendkívül fontos: Szerintem a csapattal a motiválatlaságon, és a gyengére sikeredett, alapozás nélküli nyáron kívül semi probléma sincs. Ha így mennek, mint tegnap, nem kell taktikáról beszélni.
Amiben nem értek egyet: Ha szerencséről beszélünk egy 6 gólos győzelem után, az azért vicc. Ennyi szerencse általában minden-ekkora arányú- győzelemhez kell egy Atletico szintű csapat ellen.
Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Szerintem igenis kellett hozzá szerencse. Messi góljáig abszolút partiban volt az Atletico, vagyis a 38-ik perc tájékáig. Sőt, többet is lőttek kapura, mert ugye nekik valószínűleg megmondta Aguirre, hogy vizes pályán érdemes távolról próbálkozni. (még ha nem is volt belőle egyértelmű gólhelyzet). Zambrotta gólja volt a vízválasztó szerintem, ami valljuk be
hatalmas kapusbaki volt. Ott már megtörtek a matracosok, és Eto'o góljához is iszonyat szerencse kellett. 1, Pichu megint rosszul ért a labdába, majd Eto'o macskaügyességgel előzte meg a bekket. 3-0-ás hátrány birtokában hazai pályán asszem elég sokan feladták volna lélekben. Aztán azért is mázlink volt, mert Aguirre pont a kiállítás előtt hozott fel egy újabb csatárt, így már Torres, Agüero, Mista és Maxi Rodriguez személyében már négy, abszolút támadó szellemű focista volt a pályán egy szem védekező középpályás, Luccin mellett. Ráadásul pont az egyik belső védő hagyta el a játékteret... Tehát szerintem igenis elég nagy szerepet játszott a szerencse, mindamellett baromság lenne elvitatni a fiúk jó teljesítményét...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.21. 14:49:40

Game90 írta:„Szerintem láttunk szép, hatékony akciókat, de lőhettünk volna több gólt is. Szóval nem voltunk rosszak, jól működtünk, de számomra ez nem volt lenyűgöző" :arrow: akkor mennyivel kellett volna nyerni? Egy kínkeserves 1-0 után bíztatóbbakat szokott mondani.
Ezt én sem értem. Nem kell hanyattesni az igaz, na de azért kicsit mondhatna szebbeket is, dicsérje már meg jobban a csapatot. De lehet hogy csak a sajtó előtt ilyen, és a játékosoknak azért megmondta hogy szép volt fiúk stb...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 14:47:51

Game90 írta:„Szerintem láttunk szép, hatékony akciókat, de lőhettünk volna több gólt is. Szóval nem voltunk rosszak, jól működtünk, de számomra ez nem volt lenyűgöző" :arrow: akkor mennyivel kellett volna nyerni? Egy kínkeserves 1-0 után bíztatóbbakat szokott mondani.
Nem tudom mi van vele, most átvett vmi más üzemmódba :roll: MOndjuk ez nem biztos, hogy rosz :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.05.21. 14:45:30

„Szerintem láttunk szép, hatékony akciókat, de lőhettünk volna több gólt is. Szóval nem voltunk rosszak, jól működtünk, de számomra ez nem volt lenyűgöző" :arrow: akkor mennyivel kellett volna nyerni? Egy kínkeserves 1-0 után bíztatóbbakat szokott mondani.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 14:32:32

Rivaldo11 írta: Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Hát nem valószínű... :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.05.21. 14:29:25

grecki írta:Megintcsak csínján bánnék a dícséretekkel. Emlékeztek arra a képre, amikor mutatták Rijkaard fejét? Össze-vissza rángatta a kobakját. Látszólag megint tiszta ideg volt, de ez érthető. Szerintem itt szó sem volt a taktikai javulásról, maximum a játékosok motiválásáért lehet megsüvegelni. Ebben minden valószínűség szerint az ő munkája is benne van. (Ezért maximális dícséret jár.) De szerintem elsősorban a játékosok akarata és a szerencse játszotta a főszerepet.
Amiben egyetértek: A motiváció volt rendkívül fontos: Szerintem a csapattal a motiválatlaságon, és a gyengére sikeredett, alapozás nélküli nyáron kívül semi probléma sincs. Ha így mennek, mint tegnap, nem kell taktikáról beszélni.
Amiben nem értek egyet: Ha szerencséről beszélünk egy 6 gólos győzelem után, az azért vicc. Ennyi szerencse általában minden-ekkora arányú- győzelemhez kell egy Atletico szintű csapat ellen.
Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 14:24:07

grecki írta:Megintcsak csínján bánnék a dícséretekkel. Emlékeztek arra a képre, amikor mutatták Rijkaard fejét? Össze-vissza rángatta a kobakját. Látszólag megint tiszta ideg volt, de ez érthető. Szerintem itt szó sem volt a taktikai javulásról, maximum a játékosok motiválásáért lehet megsüvegelni. Ebben minden valószínűség szerint az ő munkája is benne van. (Ezért maximális dícséret jár.) De szerintem elsősorban a játékosok akarata és a szerencse játszotta a főszerepet. Miért? Ha nincs az első félidőben az a hét perc és Pichu bizonytalanságai, akkor máshogyan nézne ki az eredményjelző tábla...
Ezzel én is egyetértek, de sztem azért abban neki is benne volt a keze, hogy a középpályás védekezésünk igencsak feljavult :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.21. 13:45:50

Megintcsak csínján bánnék a dícséretekkel. Emlékeztek arra a képre, amikor mutatták Rijkaard fejét? Össze-vissza rángatta a kobakját. Látszólag megint tiszta ideg volt, de ez érthető. Szerintem itt szó sem volt a taktikai javulásról, maximum a játékosok motiválásáért lehet megsüvegelni. Ebben minden valószínűség szerint az ő munkája is benne van. (Ezért maximális dícséret jár.) De szerintem elsősorban a játékosok akarata és a szerencse játszotta a főszerepet. Miért? Ha nincs az első félidőben az a hét perc és Pichu bizonytalanságai, akkor máshogyan nézne ki az eredményjelző tábla...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.05.21. 10:27:12

lionelmessi19 írta:Tetszik Antics nyilatkozata. Sok jó dolgot megfogalmaz.

De ugyanakkor szerintem túlzottan kritikus az edzővel szemben, vagy inkább úgy mondanám, minden felelősséget az ő nyakába akar varrni, megfeletkezve a játékosokról. Azért valljuk be, nekik is nagy részük van a jelenlegi helyzetben... :roll:
Anticot mindig is bírtam, nagyon jó edző, a Barca remekül muzsikált vele a kispadon. Tetszik, hogy ebben az interjúban se finomkodott, jól elmondta a problémák lényegét.
Ki mással legyen kritikus, a gyúróval? Egyértelmű, hohgy ezekért a dolgokért csak az edző lehet a felelős. Esetleg még az elnökség, ha beleszólnak a dolgába. De, ha egy edző ezt hagyja, akkor az megint az ő hibája...
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.21. 10:16:27

Csak a Barca! írta:
visca el barca írta:én miég mindig azt mondom mehetne innen..
Ez nem kérédés. Ha a következő 3 meccset is 6-0ra nyerjük akkor is mehet innen.
Én nem éltetem meg ha visszakeresed én azt mondtam hogy még jövőre is maradjon de most nagyon jól összerakta a csapatot!Maradjon! :twisted:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.21. 09:51:00

visca el barca írta:én miég mindig azt mondom mehetne innen..
Ez nem kérédés. Ha a következő 3 meccset is 6-0ra nyerjük akkor is mehet innen.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.05.21. 09:40:19

1 meccsen paradeztunk...nehogy elkezdjétek már éltetni...

inkabb jusson eszetekbe az a sok-sok meccs ami a [auto_cenzúra] cserein ment el...

én miég mindig azt mondom mehetne innen..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.20. 23:39:32

Én is gratulálok neki.
Bár tartom, amikor kikapunk, azt mondom ált. h nem csak az ő felelőssége, hanem a játéksoké is. Ma sem tudok mást mondani.

Volt egy mondata Iniestának, pont én fordítottam: "Amióta Rijkaard elbeszélgetett velünk, nagy lelkesedéssel folynak az edzések"

Úgy néz ki, tényleg volt vmi haszna. Bár gondolom már a játékosok magutól is érezték, h össze kell nagyon kapni magukat, különben semmi esély.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.20. 23:27:00

Ma sztem is kijár neki a gratuláció :roll: :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.20. 23:25:13

Ma egész jól megszervezte a taktikát, és készítette fel a csapatot :roll: A középpályás védekezés hengerelt 8)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.20. 23:15:32

PaC írta:....
lenne egy olyan aki kegyetlen edzéseket vezényel le,meg hajtatná őket végig a pályán meg Rijkaard akki a taktikot küldené....
Rijkaardra jobb nem bízni inkább taktikát..abból még sok jó nem született. :oops:
Lezárt