Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De! Kérdezem én: akkor a kismadrid elleni meccs előtt némasági fogadalmat tett, és nem kommunikált a csapattal? Vagy csak nem hallgattak rá?lionelmessi19 írta:Én is gratulálok neki.
Bár tartom, amikor kikapunk, azt mondom ált. h nem csak az ő felelőssége, hanem a játéksoké is. Ma sem tudok mást mondani.
Volt egy mondata Iniestának, pont én fordítottam: "Amióta Rijkaard elbeszélgetett velünk, nagy lelkesedéssel folynak az edzések"
Úgy néz ki, tényleg volt vmi haszna. Bár gondolom már a játékosok magutól is érezték, h össze kell nagyon kapni magukat, különben semmi esély.
Ezt én is fel akartam hozni! Tutira nem! Szóval azt kell írjam,hogy a két meccs alapján a 4pont jó! Mert ha Betist behúztuk volna,akkor a nyakamat teszem rá,hogy Xnél jobb eredményt nem értünk volna el kismadridban...Rivaldo11 írta: Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Vagy nem. De mindenesetre nagyon fontos meccs jön most is, lehet h Rijkaard úgy érezte, még szükség lesz rá.Game90 írta:Nem hinném, hogy ez miatt maradt kilionelmessi19 írta:Iniesta sárga veszélyben van. Ha kap mégegyet, akkor eltiltják egy meccsre. Gondolom ez is benne volt a döntésben.Előbb utóbb úgyis megkapja.
Nem hinném, hogy ez miatt maradt kilionelmessi19 írta:Iniesta sárga veszélyben van. Ha kap mégegyet, akkor eltiltják egy meccsre. Gondolom ez is benne volt a döntésben.
Nem hiszem...Evilgrim írta:Én azon csodálkoztam,hogy miért Edmílson kezdett Iniesta helyett,pedig most mondhatom,hogy a legjobb formáját mutattja a legutóbbi két meccsen..
Vagy talán "sérült" lehetett?
Szerintem igenis kellett hozzá szerencse. Messi góljáig abszolút partiban volt az Atletico, vagyis a 38-ik perc tájékáig. Sőt, többet is lőttek kapura, mert ugye nekik valószínűleg megmondta Aguirre, hogy vizes pályán érdemes távolról próbálkozni. (még ha nem is volt belőle egyértelmű gólhelyzet). Zambrotta gólja volt a vízválasztó szerintem, ami valljuk beRivaldo11 írta: Amiben egyetértek: A motiváció volt rendkívül fontos: Szerintem a csapattal a motiválatlaságon, és a gyengére sikeredett, alapozás nélküli nyáron kívül semi probléma sincs. Ha így mennek, mint tegnap, nem kell taktikáról beszélni.
Amiben nem értek egyet: Ha szerencséről beszélünk egy 6 gólos győzelem után, az azért vicc. Ennyi szerencse általában minden-ekkora arányú- győzelemhez kell egy Atletico szintű csapat ellen.
Amiben nem vagyok biztos: VAJON AKKOR IS ÍGY NYOMTA VOLNA A CSAPAT, HA MARAD A NYŐGVENYELŐS 1:0 A BETIS ELLEN?
Ezt én sem értem. Nem kell hanyattesni az igaz, na de azért kicsit mondhatna szebbeket is, dicsérje már meg jobban a csapatot. De lehet hogy csak a sajtó előtt ilyen, és a játékosoknak azért megmondta hogy szép volt fiúk stb...Game90 írta:„Szerintem láttunk szép, hatékony akciókat, de lőhettünk volna több gólt is. Szóval nem voltunk rosszak, jól működtünk, de számomra ez nem volt lenyűgöző"akkor mennyivel kellett volna nyerni? Egy kínkeserves 1-0 után bíztatóbbakat szokott mondani.
Nem tudom mi van vele, most átvett vmi más üzemmódbaGame90 írta:„Szerintem láttunk szép, hatékony akciókat, de lőhettünk volna több gólt is. Szóval nem voltunk rosszak, jól működtünk, de számomra ez nem volt lenyűgöző"akkor mennyivel kellett volna nyerni? Egy kínkeserves 1-0 után bíztatóbbakat szokott mondani.
Amiben egyetértek: A motiváció volt rendkívül fontos: Szerintem a csapattal a motiválatlaságon, és a gyengére sikeredett, alapozás nélküli nyáron kívül semi probléma sincs. Ha így mennek, mint tegnap, nem kell taktikáról beszélni.grecki írta:Megintcsak csínján bánnék a dícséretekkel. Emlékeztek arra a képre, amikor mutatták Rijkaard fejét? Össze-vissza rángatta a kobakját. Látszólag megint tiszta ideg volt, de ez érthető. Szerintem itt szó sem volt a taktikai javulásról, maximum a játékosok motiválásáért lehet megsüvegelni. Ebben minden valószínűség szerint az ő munkája is benne van. (Ezért maximális dícséret jár.) De szerintem elsősorban a játékosok akarata és a szerencse játszotta a főszerepet.
Ezzel én is egyetértek, de sztem azért abban neki is benne volt a keze, hogy a középpályás védekezésünk igencsak feljavultgrecki írta:Megintcsak csínján bánnék a dícséretekkel. Emlékeztek arra a képre, amikor mutatták Rijkaard fejét? Össze-vissza rángatta a kobakját. Látszólag megint tiszta ideg volt, de ez érthető. Szerintem itt szó sem volt a taktikai javulásról, maximum a játékosok motiválásáért lehet megsüvegelni. Ebben minden valószínűség szerint az ő munkája is benne van. (Ezért maximális dícséret jár.) De szerintem elsősorban a játékosok akarata és a szerencse játszotta a főszerepet. Miért? Ha nincs az első félidőben az a hét perc és Pichu bizonytalanságai, akkor máshogyan nézne ki az eredményjelző tábla...
Anticot mindig is bírtam, nagyon jó edző, a Barca remekül muzsikált vele a kispadon. Tetszik, hogy ebben az interjúban se finomkodott, jól elmondta a problémák lényegét.lionelmessi19 írta:Tetszik Antics nyilatkozata. Sok jó dolgot megfogalmaz.
De ugyanakkor szerintem túlzottan kritikus az edzővel szemben, vagy inkább úgy mondanám, minden felelősséget az ő nyakába akar varrni, megfeletkezve a játékosokról. Azért valljuk be, nekik is nagy részük van a jelenlegi helyzetben...
Én nem éltetem meg ha visszakeresed én azt mondtam hogy még jövőre is maradjon de most nagyon jól összerakta a csapatot!Maradjon!Csak a Barca! írta:Ez nem kérédés. Ha a következő 3 meccset is 6-0ra nyerjük akkor is mehet innen.visca el barca írta:én miég mindig azt mondom mehetne innen..
Ez nem kérédés. Ha a következő 3 meccset is 6-0ra nyerjük akkor is mehet innen.visca el barca írta:én miég mindig azt mondom mehetne innen..
Rijkaardra jobb nem bízni inkább taktikát..abból még sok jó nem született.PaC írta:....
lenne egy olyan aki kegyetlen edzéseket vezényel le,meg hajtatná őket végig a pályán meg Rijkaard akki a taktikot küldené....