Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2007.05.23. 19:57:21

A Barcának De Rossi megszerzése a legfontosabb
Spanyolországból érkező hírek szerint a Barcelona átigazolásokkal foglalkozó szakemberei számára Daniele De Rossi leigazolása lett a legfontosabb.
A játékost már többször szóba hozták a Barcelonával is, azonban De Rossi kijelentette, hogy ő a Romában akar maradni. A katalán klub kész lenne kielégíteni a játékos igényeit és a Romát is tisztességes summa illetné. A Barcelona vezetősége számára De Rossi lenne a legideálisabb játékos a középpályára ls Txiki Begiristain zöld utat kapott az ügy érdekében.
Állítólag Thiago Motta és Edmilson is része lehetne az ügyletnek, azonban mivel a Roma különösebben nem szándékozik ezekkel a játékosokkal együtt dolgozni, alighanem nem lesz semmi ebből az üzletből.
Remélem lesz ebből valami. De Rossi talán a világ legjobb vkp.-ja, ráadásul nincsenek nagy hiányosságai(mindenben elég jó, ellentétben más vkp.-al, akik közül egyeseknek a fejpárpajok, másokank a cselezés vagy a lövés okozhat gondot)
Nem kis pénzbe kerülne, de sztem 30-35 millió elég lehet, és egy ilyen játékos megéri a pénzt.Egy álmom teljesülne, ha idejönne. :D 8)
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.23. 19:22:19

:D

akkor sorry :wink:

amúgy sztem De Rossi, aki nagyon jó vkp, és jó távoli lövései vannak.

(amúgy ezt már beírtam, de vhogy eltűnt :roll: )
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.23. 19:17:58

barca99 írta:Hogy hogy mi a neve? Hiányposztokra kell igazolni, minőségi (nem tökéletes :? )játékosokat. Legyen akár Dani Alves, De Rossi, akárki. Minőségi játékosok, akikre a csapatnak nagy szüksége van!
Nem neked cimeztem hanem erre a játékosra lettem volna kivácsi--->

Mivel Frank Rijkaard kívánságlistájának élén egy klasszis, védekezésben és támadásban egyaránt kimagasló teljesítményre képes játékos szerepel! :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.23. 19:16:02

Hogy hogy mi a neve? Hiányposztokra kell igazolni, minőségi (nem tökéletes :? )játékosokat. Legyen akár Dani Alves, De Rossi, akárki. Minőségi játékosok, akikre a csapatnak nagy szüksége van!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.23. 19:13:20

És mi a neve ennek a tökéletes focistának? :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.23. 19:11:07

Nem kell idén garasoskodni! Gép elől persze könnyű okosnak lenni, de

-amikor szükség van (mint pl. most) akkor igenis a zsebbe kell nyúlni, és igazolni minőségi játékosokat!
-aztán megint jól megy 2-3-4 évig, és akkor át lehet váltani spórolós üzemmódra.

Én nem mondom, hogy ész nélküli Chelsea igazolást kell csinálni, de amikor szükség van rá, akkor igen is költsünk akár szemtelenül sok pénzt.

Ha eredményes a csapat, több ázsia/akármilyen divatdrukker lesz, több fogy Barca címeres termékekből, vmelyest megtérül a kiadás.

Remélem nyáron sikerül nagyot robbantani, és jövőre megint egy ütőképes csapatot látunk.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.23. 18:54:57

varga tamás írta:A samsungsport.hu szerint Trezeguet nem kíván a Juventusban maradni, és már hónapok óta nem írja alá az új szerződését. Azaz: mindenképpen távozik Torinóból. Tehetnénk egy kísérletet a megszerzésére. Sztem.
Egyébként ez már nyáron igy volt :wink: (bratyó juve szurkoló onnan tudom)És elvileg a Lyonba akar vagy akart menni!De ide biztos nem jön másodhegedűsnek!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.23. 18:50:49

A samsungsport.hu szerint Trezeguet nem kíván a Juventusban maradni, és már hónapok óta nem írja alá az új szerződését. Azaz: mindenképpen távozik Torinóból. Tehetnénk egy kísérletet a megszerzésére. Sztem.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.23. 17:28:17

A Barcának De Rossi megszerzése a legfontosabb
Spanyolországból érkező hírek szerint a Barcelona átigazolásokkal foglalkozó szakemberei számára Daniele De Rossi leigazolása lett a legfontosabb.
A játékost már többször szóba hozták a Barcelonával is, azonban De Rossi kijelentette, hogy ő a Romában akar maradni. A katalán klub kész lenne kielégíteni a játékos igényeit és a Romát is tisztességes summa illetné. A Barcelona vezetősége számára De Rossi lenne a legideálisabb játékos a középpályára ls Txiki Begiristain zöld utat kapott az ügy érdekében.
Állítólag Thiago Motta és Edmilson is része lehetne az ügyletnek, azonban mivel a Roma különösebben nem szándékozik ezekkel a játékosokkal együtt dolgozni, alighanem nem lesz semmi ebből az üzletből.

AS Roma.hu :wink:
Inkább legyen belőle valami!!! :P 8)
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 16:56:13

Szerintem egyáltalán nem lehetetlen..láttunk már rá példát a futball történelemben nem is keveset,hogy nagyon mondták,hogy marad,aztán mégsem maradt..jó pénzért minden és mindenki eladó,csak egy olyan összeggel kell előállni,ami a Romának is tetszeni fog..De Rossira én nem sajnálnám a pénzt az tuti!
El kellene már felejteni ezt a spórpolós üzletpolitikát,mert aztán két év múlva megint nem leszünk sehool,ha így folytatjuk.. :oops:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 16:02:22

grecki írta:Én három okból is kivitelezhetetlennek látom.

1. Róma anyaoroszlánként foggal-körömmel fog rakaszkodni hozzá.
2. Még ha a vezetőség így is gondolná, nem hiszem, hogy ez csak úgy kiszivárogna.
3. Ugyanazt érzem, mint anno Ezquerrónál. Az idény vége előtt pár fordulóval még messze nem volt biztos a [auto_cenzúra] játékos szerződtetése, de sokan már tényként kezelték a hírt. Nekem valahogy ugyanaz az érzésem, szerintem Albelda már gyakorlatilag a mienk.
Aham. És az elképzelhetetlen, hogy 2 vkpt is vezsünk? :D Csak mert (tudom nem tény) a goal.com szerint a vezetőség elhatározta, hogy kirakja mind 2 vkp-t. Akkor meg ha Albelda jön, akkor meg csak egy lesz. Nem kéne valaki cserének? Vagy majd besegít Xavi, vagy Raffa? De mondjuk ismerve a vásárláspolitikánkat, tényleg kicsi az esély rá...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.23. 15:53:18

Én három okból is kivitelezhetetlennek látom.

1. Róma anyaoroszlánként foggal-körömmel fog rakaszkodni hozzá.
2. Még ha a vezetőség így is gondolná, nem hiszem, hogy ez csak úgy kiszivárogna.
3. Ugyanazt érzem, mint anno Ezquerrónál. Az idény vége előtt pár fordulóval még messze nem volt biztos a basz_k játékos szerződtetése, de sokan már tényként kezelték a hírt. Nekem valahogy ugyanaz az érzésem, szerintem Albelda már gyakorlatilag a mienk.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 15:44:04

Jajaja, nyílván nem, csak nem akarom, hogy nagyon akarjuk de rossit, aztán nem jön össze, mással meg nem is nagyon tárgyalunk, azt hoppon maradunk.

De remélem nem követjük el ezt a hibát
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.23. 15:41:42

Csak a Barca! írta:Ha megvesszük, akkor biztos megbarátkozom vele.
De mondjuk, hogy valaki saját nevelés meg, hogy sokat jelent a klubnak, az egy dolog. Láttunk már sok ilyen példát a történelemben...
Mondjuk attól félek, nehogy úgy járjunk az igazolásainkkal, mint tavaj henryvel, vagy appiahval. De Rossinal könnyen bebukhatjuk a dolgot az tuti.
Senki nem mondta, hogy vegyük készpénznek. Arról volt szó, hogy ő az első számú jelölt. Ehhez lesz még egy-két szava a Rómának és De Rossinak is.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 15:40:30

Ha megvesszük, akkor biztos megbarátkozom vele.
De mondjuk, hogy valaki saját nevelés meg, hogy sokat jelent a klubnak, az egy dolog. Láttunk már sok ilyen példát a történelemben...
Mondjuk attól félek, nehogy úgy járjunk az igazolásainkkal, mint tavaj henryvel, vagy appiahval. De Rossinal könnyen bebukhatjuk a dolgot az tuti.
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.23. 15:35:20

Csak a Barca! írta:Ezt a De Rossi = Totti-t nem értem :roll:

Csabi is jó lenne bizony. Mondjuk mind Xabit, mind Sissokot szimpatikusabbnak találom, mint az de rossit.
DDR kb. már olyan emblematikus figura az ASR-nél, mint Totti.

Lehet, hogy szimpatikusabbak, viszont hármójuk közzül sztem messze De Rossi a legjobb.
PCsabi
aka Game90

2007.05.23. 15:34:22

Csak a Barca! írta:Ezt a De Rossi = Totti-t nem értem :roll:
Azt akartam kifejezni ezzel, hogy De Rossi már kb annyit jelent Rómában, mint Totti. Saját nevelés és nem hinném, hogy otthagyná az AS-t :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 15:32:16

Game90 írta:De Rossi is jó lenne, de a Roma nem kis pénzért engedné őt el :arrow: és kb De Rossi = Totti :roll:
A Liverpoolból pedig én inkább Sissokót hoznám el. De persze Xabi sem lenne rossz.
Ezt a De Rossi = Totti-t nem értem :roll:

Azt olvastam, hogy Momot a juve akarja megkaparintani.

Csabi is jó lenne bizony. Mondjuk mind Xabit, mind Sissokot szimpatikusabbnak találom, mint az de rossit.
PCsabi
aka Game90

2007.05.23. 15:28:21

De Rossi is jó lenne, de a Roma nem kis pénzért engedné őt el :arrow: és kb De Rossi = Totti :roll:
A Liverpoolból pedig én inkább Sissokót hoznám el. De persze Xabi sem lenne rossz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.23. 15:16:59

Hát meg kell hogy mondjam,hogy lehet jobban járunk mint Albeldaval de én szivesen látnám Xabit is a csapatban!! :wink:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.23. 14:58:31

grecki írta:Kép

Állítólag a vezetőség megegyezett abban, hogy De Rossi lesz az első számú kiszemelt a nyáron a védekező középpályás posztjára, de nem zárható ki Xabi Alonso sem. (ha jól értettem a gugli fordítását) Tevez megvásárlásához ugyanis szüksége lesz a Poolnak pénzre, amit akár Alonso eladásából is elő lehetne teremteni.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=310240

A goal.com-on is ezt írják, vagyis, hogy de rossi az elsőszámú kiszemelt. Nem lenne rossz vétel, jó playa és fiatal (mondjuk én nem csipázom), vele jó pár évre megoldható lenne a vkp poszt kérdése.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.23. 14:51:09

Állítólag a vezetőség megegyezett abban, hogy De Rossi lesz az első számú kiszemelt a nyáron a védekező középpályás posztjára, de nem zárható ki Xabi Alonso sem. (ha jól értettem a gugli fordítását) Tevez megvásárlásához ugyanis szüksége lesz a Poolnak pénzre, amit akár Alonso eladásából is elő lehetne teremteni.
De Rossinak én jobban örülnék...De sztem esélytelen :roll: Xabi Alonso szerintem továbbra sem olyan Vkp, mint aki nekünk kellene. Lehet, este megcáfol :wink:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.05.23. 14:51:02

Nem igazán olvastam vissza, de a szavazást érdekesnek találom. Biztos, hogy csatár akit vásárolni szeretnénk?
Ha igen, akkor úgy gondolom egy tapasztalt vén rókára van szükség, aki a cserepadon is boldogan elél.
Ugyebár jövőre marad Eto'o Ronaldinho, Messi.. ez bizonyos.
Kérdés, hogy Guddy, Giuly, Ezquerro játékosainkkal mi lesz. Az érdekükben és érdekünkben az lenne a legjobb, ha mindannyian távoznának. Giuly és Ezqu már egyértelműen kilógnak a sorból.

A nagy kérdés még Saviola ügye. Talán neki is az lenne a legjobb, ha távozna. Önző lennék, ha azt mondanám maradjon. Egyértelmű kezdőhelyet nem tud magának szerezni. Akármennyire is kedvelem, sajnos be kell látnom, nem is igazán tudna kibontakozni jelenlegi játékrendszerünkben.

Jövőre szerintem, már egyszer-egyszer helyet fog kapni a cserepadon Dos Santos és Krkic, feltéve ha nem megy egyikőjük sem kölcsönbe vmelyik élvonalbeli együtteshez.
És akkor szereznünk kellene egy Larsson-szerű csatárt. Tavaly is ez volt a titkolt cél Guddyval. Nem tudom, hogy első szezonja miatt nem vált-e be ennyire, de sajna nem igazán tudott mély nyomot hagyni bennem, persze voltak neki is remek pillanatai.

Huh végiggondolva nem is olyan egyszerű igazolásokkal foglalkozni, és még csak a csatárokról tettem említést.
Persze egyszerű meglátni, hogy milyen poszton vannak hiányosságaink, vagy szorulnak megerősítésre. Természetesen a vkp és bal hátvéd nah meg egy középső védő(?) igazolása tenne jót a csapatnak. Középső védő kérdőjeles, mert idén nem Marquezt láthattuk. Ő ennél sokkal jobb, és még vkp poszton is volt egy nagyszerű éve. :roll: Hogy kik kellenének erre a posztra? És hogy tényleg ilyen óriási változáskra van szükségünk a tavalyi szezon megismétléséhez? Nem tudnék rá okosan válaszolni. Elsőre azért nem, mert nem igazán tudom követni a jelenlegi labdarúgást, csak a Barca meccseket nézem, nah meg néhány BL-találkozót. Másodikra pedig azért nem, mert két irányba mehet el a klub igazoláspolitikája. Igazolhatnak nagy neveket a hiányposztokra, és elküldhetnének 6-8 játékost. Vagy visszafogottabban igazolnak, nem küldenek el annyi játékost, mint ahogy sokan erre számítanak, ami inkább jellemző ránk, és beépítenek egy-két fiatalt B csapatból, például volt tavaly bal oldalon egy védő, névre már nem emlékszem, de egész ügyesen mozgott.
Szerintem meg kell találniuk a középutat..
Remélem okosak lesznek vezetőink, és megtalálják a megfelelő megoldásokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2007.05.23. 14:54:19-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.23. 14:49:10

grecki írta:
noname írta:Azért Maxi és Palacio nem egy szint. Maxi azért jött, mert a fél csatársor sérült volt és kellett egy csere. Ráadásul előtte Maxi ott se lőtt túl sok gólt, de Palacio már bebizonyította a tudását.
Te hányszor láttad játszani ezt a "gólvágót"?? Én bevallom, nem sokszor, de ha olyan hatalmas játékos lenne, akkor 24 évesen szerintem nem Argentínában rúgná a bőrt... Meg már az európai elitklubok felét összeboronálták volna vele.
Nem feltétlen kell nekünk mindeni álltal ismert játékost venni, de ez a Palacio sztem sem a legjobb ötlet :roll: Olyat vegyünk, aki Európában is bizonyított!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.23. 14:47:05

na ennek örülök hogy de rossit megakarják venni 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Lezárt