Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem lesz ebből valami. De Rossi talán a világ legjobb vkp.-ja, ráadásul nincsenek nagy hiányosságai(mindenben elég jó, ellentétben más vkp.-al, akik közül egyeseknek a fejpárpajok, másokank a cselezés vagy a lövés okozhat gondot)A Barcának De Rossi megszerzése a legfontosabb
Spanyolországból érkező hírek szerint a Barcelona átigazolásokkal foglalkozó szakemberei számára Daniele De Rossi leigazolása lett a legfontosabb.
A játékost már többször szóba hozták a Barcelonával is, azonban De Rossi kijelentette, hogy ő a Romában akar maradni. A katalán klub kész lenne kielégíteni a játékos igényeit és a Romát is tisztességes summa illetné. A Barcelona vezetősége számára De Rossi lenne a legideálisabb játékos a középpályára ls Txiki Begiristain zöld utat kapott az ügy érdekében.
Állítólag Thiago Motta és Edmilson is része lehetne az ügyletnek, azonban mivel a Roma különösebben nem szándékozik ezekkel a játékosokkal együtt dolgozni, alighanem nem lesz semmi ebből az üzletből.
Nem neked cimeztem hanem erre a játékosra lettem volna kivácsi--->barca99 írta:Hogy hogy mi a neve? Hiányposztokra kell igazolni, minőségi (nem tökéletes)játékosokat. Legyen akár Dani Alves, De Rossi, akárki. Minőségi játékosok, akikre a csapatnak nagy szüksége van!
Egyébként ez már nyáron igy voltvarga tamás írta:A samsungsport.hu szerint Trezeguet nem kíván a Juventusban maradni, és már hónapok óta nem írja alá az új szerződését. Azaz: mindenképpen távozik Torinóból. Tehetnénk egy kísérletet a megszerzésére. Sztem.
A Barcának De Rossi megszerzése a legfontosabb
Spanyolországból érkező hírek szerint a Barcelona átigazolásokkal foglalkozó szakemberei számára Daniele De Rossi leigazolása lett a legfontosabb.
A játékost már többször szóba hozták a Barcelonával is, azonban De Rossi kijelentette, hogy ő a Romában akar maradni. A katalán klub kész lenne kielégíteni a játékos igényeit és a Romát is tisztességes summa illetné. A Barcelona vezetősége számára De Rossi lenne a legideálisabb játékos a középpályára ls Txiki Begiristain zöld utat kapott az ügy érdekében.
Állítólag Thiago Motta és Edmilson is része lehetne az ügyletnek, azonban mivel a Roma különösebben nem szándékozik ezekkel a játékosokkal együtt dolgozni, alighanem nem lesz semmi ebből az üzletből.
Aham. És az elképzelhetetlen, hogy 2 vkpt is vezsünk?grecki írta:Én három okból is kivitelezhetetlennek látom.
1. Róma anyaoroszlánként foggal-körömmel fog rakaszkodni hozzá.
2. Még ha a vezetőség így is gondolná, nem hiszem, hogy ez csak úgy kiszivárogna.
3. Ugyanazt érzem, mint anno Ezquerrónál. Az idény vége előtt pár fordulóval még messze nem volt biztos a [auto_cenzúra] játékos szerződtetése, de sokan már tényként kezelték a hírt. Nekem valahogy ugyanaz az érzésem, szerintem Albelda már gyakorlatilag a mienk.
Senki nem mondta, hogy vegyük készpénznek. Arról volt szó, hogy ő az első számú jelölt. Ehhez lesz még egy-két szava a Rómának és De Rossinak is.Csak a Barca! írta:Ha megvesszük, akkor biztos megbarátkozom vele.
De mondjuk, hogy valaki saját nevelés meg, hogy sokat jelent a klubnak, az egy dolog. Láttunk már sok ilyen példát a történelemben...
Mondjuk attól félek, nehogy úgy járjunk az igazolásainkkal, mint tavaj henryvel, vagy appiahval. De Rossinal könnyen bebukhatjuk a dolgot az tuti.
DDR kb. már olyan emblematikus figura az ASR-nél, mint Totti.Csak a Barca! írta:Ezt a De Rossi = Totti-t nem értem![]()
Csabi is jó lenne bizony. Mondjuk mind Xabit, mind Sissokot szimpatikusabbnak találom, mint az de rossit.
Azt akartam kifejezni ezzel, hogy De Rossi már kb annyit jelent Rómában, mint Totti. Saját nevelés és nem hinném, hogy otthagyná az AS-tCsak a Barca! írta:Ezt a De Rossi = Totti-t nem értem![]()
Ezt a De Rossi = Totti-t nem értemGame90 írta:De Rossi is jó lenne, de a Roma nem kis pénzért engedné őt elés kb De Rossi = Totti
![]()
A Liverpoolból pedig én inkább Sissokót hoznám el. De persze Xabi sem lenne rossz.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=310240grecki írta:
Állítólag a vezetőség megegyezett abban, hogy De Rossi lesz az első számú kiszemelt a nyáron a védekező középpályás posztjára, de nem zárható ki Xabi Alonso sem. (ha jól értettem a gugli fordítását) Tevez megvásárlásához ugyanis szüksége lesz a Poolnak pénzre, amit akár Alonso eladásából is elő lehetne teremteni.
De Rossinak én jobban örülnék...De sztem esélytelengrecki írta:
Állítólag a vezetőség megegyezett abban, hogy De Rossi lesz az első számú kiszemelt a nyáron a védekező középpályás posztjára, de nem zárható ki Xabi Alonso sem. (ha jól értettem a gugli fordítását) Tevez megvásárlásához ugyanis szüksége lesz a Poolnak pénzre, amit akár Alonso eladásából is elő lehetne teremteni.
Nem feltétlen kell nekünk mindeni álltal ismert játékost venni, de ez a Palacio sztem sem a legjobb ötletgrecki írta:Te hányszor láttad játszani ezt a "gólvágót"?? Én bevallom, nem sokszor, de ha olyan hatalmas játékos lenne, akkor 24 évesen szerintem nem Argentínában rúgná a bőrt... Meg már az európai elitklubok felét összeboronálták volna vele.noname írta:Azért Maxi és Palacio nem egy szint. Maxi azért jött, mert a fél csatársor sérült volt és kellett egy csere. Ráadásul előtte Maxi ott se lőtt túl sok gólt, de Palacio már bebizonyította a tudását.
na ennek örülök hogy de rossit megakarják vennigrecki írta: