Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még sosem hallottamskadi írta:ha már úgyis a barca leendö nagyjairól van szó,
tud valaki valamit Hoós Patrikról(12éves kissrác,aki két hétig volt próbajátékon)?
Ekkora egy marhaságot már régen olvastam. Komolyan mondom már fáj ez a sok hülyeség, amit velünk kapcsolatban leírnak. Ha minden hírnek alaja lenne, jövőre a fél kezdő digóhonban kergetné a labdát, mi meg kiürülnénk.
Fiatal játékost én sem szerződtetnék cserecsatárnak.visca el barca írta:az a baj, hogy fiatal (és foként barca-szintu) játékos nem fog idejönni padozni. régen én is ellene voltam de ma már azt mondom, hogy jobb lenne vmi rutinos jatekos a padra (treze, crespo, makaay). ők talán elviselik a padozást. 1-2 év mulva meg jöhet krikics
Sztem egyáltalán nem értelmetlen, sőtvisca el barca írta:na látodRivaldo11 írta:Persze felmerülhet a kérdés, hogy kivel rotálhatnánk a szélsőket.Erre nem tudom a választ.ezért értelmetlen ez a felállás. egy az hogy dani alvesunk nincs (hála Istennek
), másik az, hogyha vmelyik szélsőfuto megsérulne nem tudnad kivel potolni.... csak képzeld el, hogy serules esetén mondjuk oleguer rohangalna ott fél évig...
amugy meg keves ilyen jatekos van ma már aki ezt a szerepkort betudná tölteni...
az a baj, hogy fiatal (és foként barca-szintu) játékos nem fog idejönni padozni. régen én is ellene voltam de ma már azt mondom, hogy jobb lenne vmi rutinos jatekos a padra (treze, crespo, makaay). ők talán elviselik a padozást. 1-2 év mulva meg jöhet krikicsGame90 írta:Megemlítettem, hogy mennyi idősAtesz írta:30 éves és??Cserének sztem tökéletes lenne, 2-3 évig eltudna itt még játszani.
Rotálás esetén szerintem neki is jó lenne nálunk játszani,de van egy olyan érzésem,hogy a vezetőség Henry-t fogja a végsőkig erőltetni,és lecsúszunk róla.Game90 írta:Megemlítettem, hogy mennyi idősAtesz írta:30 éves és??Cserének sztem tökéletes lenne, 2-3 évig eltudna itt még játszani.
Megemlítettem, hogy mennyi idősAtesz írta:30 éves és??
Deschamps?Atesz írta:Game90 írta:Trezeguet is már 30 éves, a Juventusban sem volt már mindig kezdő.Atesz írta:Csereséget nem hiszem, hogy élvezné. Főleg, hogy válogatott akar lenni.
30 éves és??
Ha meg nem volt mindig kezdő, az sztem azért lehetett, mert az edző [auto_cenzúra] volt. Most nem jut eszembe a [auto_cenzúra] neve, de sose kedveltem...
Game90 írta:Trezeguet is már 30 éves, a Juventusban sem volt már mindig kezdő.Atesz írta:Csereséget nem hiszem, hogy élvezné. Főleg, hogy válogatott akar lenni.
Trezeguet is már 30 éves, a Juventusban sem volt már mindig kezdő.Atesz írta:Csereséget nem hiszem, hogy élvezné. Főleg, hogy válogatott akar lenni.
egy oldallal elobb már kitargyaltuk
Game90 írta:Én eltudnám őt képzelni Barca mezben.Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143897
Az NSO szerint Treze menni akar.
na látodRivaldo11 írta:Persze felmerülhet a kérdés, hogy kivel rotálhatnánk a szélsőket.Erre nem tudom a választ.
Én eltudnám őt képzelni Barca mezben.Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143897
Az NSO szerint Treze menni akar.
Gondolatolvasó vagy!Game90 írta:Grecki sztem a rotálást képzeli ellionelmessi19 írta:Grecki, ha nem a padra, akkor hova akarnál erősíteni a csatárokat illetően?![]()
De javíts ki, ha tévedek
Azt kellene már elfogadni szerintem, hogy azzal nem leszünk beljebb, ha Gudjózsi helyett pl Milito ücsörögne a padon!lionelmessi19 írta:
Grecki, ha nem a padra, akkor hova akarnál erősíteni a csatárokat illetően? Samu 5, Messi 4 hónapig volt távol, és Ronaldinhoval karöltve még így is ők hárman magasan a legjobb csatársor idén. Ha véletlen lenne egy sérülés mentes szezonunk, ami mostmár a nagy számok törvénye alapján is be kellene hogy következzen, akkor sztem páratlanul erős támadó sorunk van.
Ezzel egyetértek. De tudsz is ilyet mondani?lionelmessi19 írta: Guddyról annyit, hogy ha szintben sokkal jobb csatárt nem is tudunk szerezni , de olyat igen, aki sokkalta jobban beleillek ebbe a fociba, játékrendszerbe, bajnokságba.