lionelmessi19 írta:
Grecki, ha nem a padra, akkor hova akarnál erősíteni a csatárokat illetően? Samu 5, Messi 4 hónapig volt távol, és Ronaldinhoval karöltve még így is ők hárman magasan a legjobb csatársor idén. Ha véletlen lenne egy sérülés mentes szezonunk, ami mostmár a nagy számok törvénye alapján is be kellene hogy következzen, akkor sztem páratlanul erős támadó sorunk van.
Azt kellene már elfogadni szerintem, hogy azzal nem leszünk beljebb, ha Gudjózsi helyett pl Milito ücsörögne a padon!
Képességei alapján az izlandi is van közel olyan jó szerintem, más kérdés, hogy rohadtul nem kellett volna leigazolni. Mint ahogyan már akkor is foggal-körömmel hadakoztam a transzfer ellen. Azzal, hogy egész évben mereszti a seggét és perceket játszik, nem fog javítani. Már csak azért sem, mert egyszerűen elveszíti a formáját és a belé fektetett bizalmat. A kapusposzt mellett szerintem a csatároknak a legfontosabb a bizalom és a folyamatos játéklehetőség, mert ha nem játszik, gólt sem fog rúgni... Hiába jó játékos, olyankor minden kifelé pattan, és az istennek sem találják el a kaput...
Szerintem olyan játékosokat kell igazolni, akik versenybe szállhatnak a meglévő spílerekkel, hogy senkinek se legyen biztos helye, így senki ne dőlhessen hátra a karosszékben... Lásd Deco, aki az egész idényben tudta, hogy akkor is kezdő lesz, ha éppen másnaposan rókázik a mellékes helységben és nincs ereje, kedve futni.
Magyarul rotálás! De azt csakis olyanokkal lehet megvalósítani, akik vannak olyan jók, hogy ugyanolyan teljesítményt tudjanak leadni, mint a jelenlegi kezdőink csúcsformában.
lionelmessi19 írta:
Guddyról annyit, hogy ha szintben sokkal jobb csatárt nem is tudunk szerezni , de olyat igen, aki sokkalta jobban beleillek ebbe a fociba, játékrendszerbe, bajnokságba.
Ezzel egyetértek. De tudsz is ilyet mondani?