Enrique írta:Szóval...
Letöltöd ezt: Ez a Daemon-toolsnak nevezett program.
Feltelepíted (tartok tőle, hogy kér majd egy újraindítást), aztán kicsomagolod ezt a No-CD képfájlt, amit be kell "mountolnod" a progival.
Ezt úgy teheted meg, hogy miután elindítottad, jobbkatt a piros ikonra, virtual cd/dvd-rom -> device X: No media -> mount image -> és kikeresed a kicsomagolt képfájlt.
Ez neked azért lesz jó, mert ugye ez a démon létrehozott neked egy virtuális cédé-dévédé meghajtót, és ezt a kicsomagolt képfájl úgy fogja látni a géped, mintha eredeti játékod lenne. (asszem, elvileg.)
Remélem menni fog. 
Hali! Pontosan így megcsináltam úgy fél órája...daemont leinstalálltam (thanks Slithernek is!) újraínditva a cucc,majd kicsomagoltam a kép fájlt..ami vmi *.mir,ezt megnyitottam a daemonnal,látni is a mesterséges meghajtómat....de ennyi...
A mesterséges meghajtón,gondolom csak látszólag van ott,ez elég kézenfekvő,mivel az ottani setupot csak látni lehet,de ha rányomok nem találja...ezzel nincs is gond..de ha a játék exejét indítom el,akkor ugyanez mint eddig...menűig bejön...ha meg most is extracktálom,akkor meg ismét nem talál egy .dll-lt...
Újratettem megint a játékot,de ugyanez....
Te a mesterséges meghajtó után,elvileg "csak" el kellene indítani a wa.exét nem?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.