Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem az archivált részben megtalálod.Evilgrim írta:Na azt szeretném kérni,hogy valaki belinkelné azt amikor mi megnyertük a Bajnokok Ligáját,és arra mit írtak a madridosok?((Madridista.hu-n)
Előre is köszönöm.
Nincs gond a torrenttel,mivel sorikat is innen szedem..csak olyan kellene,amit seedelnek isEnrique írta:Ha nem akarsz fizetni (warezre), akkor itt egy torrent, egyszer ez is letöltődik.ozsimiki írta:Hát akkor feladom![]()
Azért Köszi Enrique & Slither! Még annyit kérdeznék,ill kérnék,h nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudom húzni a Worm Partyt
Mert az akkor elvileg elmenne Xp alatt is....
ELŐRE IS KÖSSZ
http://www.mininova.org/get/647665
Ha nem akarsz fizetni (warezre), akkor itt egy torrent, egyszer ez is letöltődik.ozsimiki írta:Hát akkor feladom![]()
Azért Köszi Enrique & Slither! Még annyit kérdeznék,ill kérnék,h nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudom húzni a Worm Partyt
Mert az akkor elvileg elmenne Xp alatt is....
ELŐRE IS KÖSSZ
Elvileg ez a program kell hozzá. (csak demó verzió)Bodi írta:Hallott már valaki a DVG formátumról?
Semmivel nem tudom olvasni,pedig nagyon fontos lenne.
Ha valaki tud,segítsen pls!
Hali! Pontosan így megcsináltam úgy fél órája...daemont leinstalálltam (thanks Slithernek is!) újraínditva a cucc,majd kicsomagoltam a kép fájlt..ami vmi *.mir,ezt megnyitottam a daemonnal,látni is a mesterséges meghajtómat....de ennyi...Enrique írta:Szóval...
Letöltöd ezt: Ez a Daemon-toolsnak nevezett program.
Feltelepíted (tartok tőle, hogy kér majd egy újraindítást), aztán kicsomagolod ezt a No-CD képfájlt, amit be kell "mountolnod" a progival.
Ezt úgy teheted meg, hogy miután elindítottad, jobbkatt a piros ikonra, virtual cd/dvd-rom -> device X: No media -> mount image -> és kikeresed a kicsomagolt képfájlt.
Ez neked azért lesz jó, mert ugye ez a démon létrehozott neked egy virtuális cédé-dévédé meghajtót, és ezt a kicsomagolt képfájl úgy fogja látni a géped, mintha eredeti játékod lenne. (asszem, elvileg.)
Remélem menni fog.
ozsimiki írta: Még csak annyit,h
"Letöltöd ezt: Ez a Daemon-toolsnak nevezett program" ha erre kattintok bejön úgyanúgy az Eurobarca...de idézetbe megnéztem a címet,ott meg nem jön be semmi,csak üres lap...de majd délután...most Jóéjt
Túrót!!!! Azok ugyanazok, csak több szerveren (mirroron) is rajt van a fájlt. Egyet válassz, azt töltsd le.ozsimiki írta:Na ezt megtaláltam,gondolom a mirrorokat kell letölteni,azt a 9dbot...
Enrique írta:
No - CD crack - E mellé katt: File Archive [18.9 MB], aztán töltsd le,
Enrique írta: Deamonba be kell mountolni. (megy?)[/color]