2007.06.30. 12:34:07
Chivu nem lesz a mienk, erről meg vagyok győződve.
1. Már korábban is írtam, hogy szerintem Csikiék a románt lehet nem középső védőnek szánták, hanem balszélre... Amíg zárt ajtókon dörömböltünk a Lyonnál, akkor pörgött fel Chivu leigazolása... Amint közös nevezőre jutottunk a franciával, úgy csendesedett el minden Chivuval kapcsolatban...
2. Csiki megmondta, hogy az volt az utolsó ajánlat, fogadd el, vagy felejtsük el jelleggel, és mivel már a Real is (állítólag) nagyobb összegett ajánlott, így a Roma nyilván azt fogja elfogadni. Igaz, amikor Emerson elhagyta a Rómát, akkor a Real magasabb összegett ajánlott Sensiéknek, csak a brazil a Juvéba akart akkor még menni. Szóval, ha Chivu annyira ide akar jönni, mint amiről a híradások fele szólt, akkor tökmind1, hogy mit akar a Real... Más kérdés, hogy szerintem ez egyáltalán nincs így.
3. Elköltöttük a betervezett 50 misit, igaz az eladásokból még nyilván be fog folyni betevőre való.
Arról viszont meg vagyok győződve, hogy fogunk belső védőt is igazolni, én még mindig a Piqué-Gudjohnsen swapot erőltetném, ha Chivu mégsem jönne. Kár lenne érte, de az is dícsérendő, hogy a vezetőség nem kíván belemenni az aukciósirodába átvedlő Róma játékába...