Barça Igazolások 2007-08
-
- Jugador d'estrella
Komolyan mondom, ez a Chivu ügy már felháborító!
Az az érzésem, nem is akar idejönni!
Ha annyira itt szeretné folytatni, már rég eldönthette volna!
Mind a játékos, mind a Roma a Barca idegeivel játszik!
Ha nem akar jönni, ne is jöjjön!
De most már azért fejezzék be ezt az időhúzást!
Az az érzésem, nem is akar idejönni!
Ha annyira itt szeretné folytatni, már rég eldönthette volna!
Mind a játékos, mind a Roma a Barca idegeivel játszik!
Ha nem akar jönni, ne is jöjjön!
De most már azért fejezzék be ezt az időhúzást!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Egyvalamit azért ne felejtsünk el: Chivu ide igazolása most már nagyrészt rajta múlik, miután a Roma azt mondta: tárgyalhatunk vele. Emlékezzetek Abidal esetére. (de említhetném Yaya Touré-t is) Ők (még mielőtt léétrejött volna az átigazolás) definitíve kijelentették, hogy ide akarnak jönni. Chivu-val kapcsolatban sajnos nem sok ilyet hallottam. (állítólag megkérdezte Popescu-t, aki állítólag minket javasolt) De pl. Abidal aktívan közrejátszott abban, hogy a Barca meg tudjon állapodni a Lyon-nal.
Ha mégsem jönne ide Chivu: ez így alakult....
És bár többen ellenzik az idejövetelét, de Andrade is kijelentette (pedig már a madrid is érdeklődött utána) hogy kifejezetten nálunk akar játszani. Könnyebb is lenne rástartolni, ismeri a Primera-t, és akarna is idejönni (ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni, annyira fontosnak tartom)
Ha mégsem jönne ide Chivu: ez így alakult....
És bár többen ellenzik az idejövetelét, de Andrade is kijelentette (pedig már a madrid is érdeklődött utána) hogy kifejezetten nálunk akar játszani. Könnyebb is lenne rástartolni, ismeri a Primera-t, és akarna is idejönni (ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni, annyira fontosnak tartom)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Normálisak? Pepet 17-ért leigazolnák, de Chivut nem képesek 17-ért leigazolni!noname írta:Ha igaz lenne a hír, akkor már tárgyalnánk is Pepéért.Legyen már vége ennek a hülységnek és Chivu is döntse el hova megy.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Miből gondolod? Már annyi hír volt, hogy már nem lehet tudni ki hova és mennyiért akar menni! Végén a Fradi első igazolása lesz!Rivaldo11 írta:Chivu nem lesz a miénk, ez tuti. Egyrészt 13 millió kevés érte, másrészt nekem úgy tűnik, nem is akar idejönni.
Sebaj, de egy középső védő mindenképp kell majd.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
De nézd meg,hogy az ASROMA.hu honnan vette a hírt.Etooka írta:az asroma.hu azt irja h Chivu egyre távolabb a Barcától....Ugyan még várnak a Barca döntésére,addig a Reallal nem tárgyalnak,de azt írja,h márn em akarják megvenni!de mért??kéne még ő is
![]()

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igazoljuk már le, mit szenvedünk ennyit! Leigazolnánk, akkor védelem jó pár évig meg lenne oldva! 

az asroma.hu azt irja h Chivu egyre távolabb a Barcától....
Ugyan még várnak a Barca döntésére,addig a Reallal nem tárgyalnak,de azt írja,h márn em akarják megvenni!de mért??kéne még ő is

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Tutti nem fog maradni, nem véletlenül vették meg Juant. Csak húzzák az időt, hogy minél jobb ajánlatot tudjanak kikényszeríteni, tudják, hogy most Chivu több csapatnak is kell.noname írta:Az igazán nagy vicc az lenne ha végül Chivu maradna a Romában.Már semmi se lepne meg
- visca el barca
- Presidente del Barça
la telenovela del chivu
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html

komolyan mondom h vicc ami itt folyik
http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... index.html

komolyan mondom h vicc ami itt folyik

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Már tényleg nevetséges az egésznoname írta:Állítólag csak a jövő hét elején születik döntés.

-
- Llegenda del Barça
Lesz ami lesz, engem mostmár annyira nem izgat...Ha jön, annak természetesen nagyoon fogok örülni, de túl sok volt már a herce-húrca ahhoz, hogy még mindíg felspanolt állapotban, érdeklődve olvasgassam a mindíg változó híreket Chivuról. Ha meg tényleg a bal oldalra akarták, akkor ezt nem értem...
Mihamarabb be kéne fejezni ezt az ügyet, aztán eldönteni, hogy mi lesz. A labda már nem a Barca oldalán pattog, mindenesetre sztem ez a 13 millió igen kevés. De mind1 mostmár, ez van, csak döntene végre a Roma...
Mihamarabb be kéne fejezni ezt az ügyet, aztán eldönteni, hogy mi lesz. A labda már nem a Barca oldalán pattog, mindenesetre sztem ez a 13 millió igen kevés. De mind1 mostmár, ez van, csak döntene végre a Roma...
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
2003-ban nem is ért annyit, mint amennyiért a Roma leigazolta. Amúgy sztem azért nem olyan überfaxa játékos ez a Chivu, hogy ennyit nyavajogjunk miatta.Scorpio írta:2003-ban Barca is leakarta igazolni, csak akkor is smucig volt és a Roma igazolta le végül!Slither írta:Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.

- noname
- Llegenda del Barça
egy cikk a román sportról
Itt a cikk lényege:A Real megérdeklődte h mennyiért engednék el hozzájuk Chivut.A Roma válasza az volt h a Barca döntésére várnak és ameddig az nem lesz meg,addig nem tárgyalnak a Reallal.Állítólag csak a jövő hét elején születik döntés.
Ha igaz a cikk, akkor csak Laportán múlik h jön-e CHivu.
Ugyanezt már beírtam a Barca vs Real topikba, de sztem itt is ugaynúgy helye van. - onnan töröltem, ne legyen két helyen. Shark
Itt a cikk lényege:A Real megérdeklődte h mennyiért engednék el hozzájuk Chivut.A Roma válasza az volt h a Barca döntésére várnak és ameddig az nem lesz meg,addig nem tárgyalnak a Reallal.Állítólag csak a jövő hét elején születik döntés.
Ha igaz a cikk, akkor csak Laportán múlik h jön-e CHivu.
Ugyanezt már beírtam a Barca vs Real topikba, de sztem itt is ugaynúgy helye van. - onnan töröltem, ne legyen két helyen. Shark
A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
2003-ban Barca is leakarta igazolni, csak akkor is smucig volt és a Roma igazolta le végül!Slither írta:Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.
Hát az első pont szerintem azért nem fekszik mert most nem lesz Puyol és ha mondjuk valaki ne adj ég még megsérül hátul akkor nagy baj lenne szerintem Chivu középre akarják az csak 1 plusz tényező,h jó bal oldalt is.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.Scorpio írta:Sajnos egyre nagyobb az esély arra, hogy Chivu máshova igazol! Szerintem most nagy igazolás lenne, de ha vezetőségnek nem kell nem tudunk mit tenni!
Azért rossz ismét lemaradni Chivuról!

Amúgy Grecki hozzászólásával nagyjából egyetértek.
- noname
- Llegenda del Barça
Mezner2, te miről beszélszMezner2 írta:Volt róla szó hogy R10 átveszi Deco írányító szerepét ami sz.tem nem tenne jót neki az ő játéka a cselezés és a váratlan indításai remek szeme van a pályán ezek elvileg remek írányítói erények csakhogy itt nem tudná annyit dajkálni a labdát és egy labdavesztés a mostani kevés védőjátékossal életveszély lenne

Kevés védőjátékos...Most vettünk egy nagyon jó balszélsőt és vkp-t.Ha Roni irányító lesz, akko ez lesz a feláálásunk:VV-Zambi-Puyol-(Chivu,Pepe)-Abidal-Toure-Xavi(Iniesta)-Roni-Messi-Etoo-Henry
Roni nyugdtan mehetne irányítónak.EZenkívül Deco nem irányítót játszik nálunk

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos egyre nagyobb az esély arra, hogy Chivu máshova igazol! Szerintem most nagy igazolás lenne, de ha vezetőségnek nem kell nem tudunk mit tenni!
-
- Hírhozó-cikkíró
Chivu nem lesz a mienk, erről meg vagyok győződve.
1. Már korábban is írtam, hogy szerintem Csikiék a románt lehet nem középső védőnek szánták, hanem balszélre... Amíg zárt ajtókon dörömböltünk a Lyonnál, akkor pörgött fel Chivu leigazolása... Amint közös nevezőre jutottunk a franciával, úgy csendesedett el minden Chivuval kapcsolatban...
2. Csiki megmondta, hogy az volt az utolsó ajánlat, fogadd el, vagy felejtsük el jelleggel, és mivel már a Real is (állítólag) nagyobb összegett ajánlott, így a Roma nyilván azt fogja elfogadni. Igaz, amikor Emerson elhagyta a Rómát, akkor a Real magasabb összegett ajánlott Sensiéknek, csak a brazil a Juvéba akart akkor még menni. Szóval, ha Chivu annyira ide akar jönni, mint amiről a híradások fele szólt, akkor tökmind1, hogy mit akar a Real... Más kérdés, hogy szerintem ez egyáltalán nincs így.
3. Elköltöttük a betervezett 50 misit, igaz az eladásokból még nyilván be fog folyni betevőre való.
Arról viszont meg vagyok győződve, hogy fogunk belső védőt is igazolni, én még mindig a Piqué-Gudjohnsen swapot erőltetném, ha Chivu mégsem jönne. Kár lenne érte, de az is dícsérendő, hogy a vezetőség nem kíván belemenni az aukciósirodába átvedlő Róma játékába...
1. Már korábban is írtam, hogy szerintem Csikiék a románt lehet nem középső védőnek szánták, hanem balszélre... Amíg zárt ajtókon dörömböltünk a Lyonnál, akkor pörgött fel Chivu leigazolása... Amint közös nevezőre jutottunk a franciával, úgy csendesedett el minden Chivuval kapcsolatban...
2. Csiki megmondta, hogy az volt az utolsó ajánlat, fogadd el, vagy felejtsük el jelleggel, és mivel már a Real is (állítólag) nagyobb összegett ajánlott, így a Roma nyilván azt fogja elfogadni. Igaz, amikor Emerson elhagyta a Rómát, akkor a Real magasabb összegett ajánlott Sensiéknek, csak a brazil a Juvéba akart akkor még menni. Szóval, ha Chivu annyira ide akar jönni, mint amiről a híradások fele szólt, akkor tökmind1, hogy mit akar a Real... Más kérdés, hogy szerintem ez egyáltalán nincs így.
3. Elköltöttük a betervezett 50 misit, igaz az eladásokból még nyilván be fog folyni betevőre való.
Arról viszont meg vagyok győződve, hogy fogunk belső védőt is igazolni, én még mindig a Piqué-Gudjohnsen swapot erőltetném, ha Chivu mégsem jönne. Kár lenne érte, de az is dícsérendő, hogy a vezetőség nem kíván belemenni az aukciósirodába átvedlő Róma játékába...