Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Normálisak? Pepet 17-ért leigazolnák, de Chivut nem képesek 17-ért leigazolni!noname írta:Ha igaz lenne a hír, akkor már tárgyalnánk is Pepéért.Legyen már vége ennek a hülységnek és Chivu is döntse el hova megy.
Miből gondolod? Már annyi hír volt, hogy már nem lehet tudni ki hova és mennyiért akar menni! Végén a Fradi első igazolása lesz!Rivaldo11 írta:Chivu nem lesz a miénk, ez tuti. Egyrészt 13 millió kevés érte, másrészt nekem úgy tűnik, nem is akar idejönni.
Sebaj, de egy középső védő mindenképp kell majd.
De nézd meg,hogy az ASROMA.hu honnan vette a hírt.Etooka írta:az asroma.hu azt irja h Chivu egyre távolabb a Barcától....Ugyan még várnak a Barca döntésére,addig a Reallal nem tárgyalnak,de azt írja,h márn em akarják megvenni!de mért??kéne még ő is
![]()
Tutti nem fog maradni, nem véletlenül vették meg Juant. Csak húzzák az időt, hogy minél jobb ajánlatot tudjanak kikényszeríteni, tudják, hogy most Chivu több csapatnak is kell.noname írta:Az igazán nagy vicc az lenne ha végül Chivu maradna a Romában.Már semmi se lepne meg
Már tényleg nevetséges az egésznoname írta:Állítólag csak a jövő hét elején születik döntés.
2003-ban nem is ért annyit, mint amennyiért a Roma leigazolta. Amúgy sztem azért nem olyan überfaxa játékos ez a Chivu, hogy ennyit nyavajogjunk miatta.Scorpio írta:2003-ban Barca is leakarta igazolni, csak akkor is smucig volt és a Roma igazolta le végül!Slither írta:Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.
2003-ban Barca is leakarta igazolni, csak akkor is smucig volt és a Roma igazolta le végül!Slither írta:Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.
Miért ismét? Én nem tudok arról, hogy régebben hajtottunk volna rá.Scorpio írta:Sajnos egyre nagyobb az esély arra, hogy Chivu máshova igazol! Szerintem most nagy igazolás lenne, de ha vezetőségnek nem kell nem tudunk mit tenni!
Azért rossz ismét lemaradni Chivuról!
Mezner2, te miről beszélszMezner2 írta:Volt róla szó hogy R10 átveszi Deco írányító szerepét ami sz.tem nem tenne jót neki az ő játéka a cselezés és a váratlan indításai remek szeme van a pályán ezek elvileg remek írányítói erények csakhogy itt nem tudná annyit dajkálni a labdát és egy labdavesztés a mostani kevés védőjátékossal életveszély lenne