Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.12. 09:24:32

Mi az hogy nem érti Saviola döntését??? Hát ha van ember, aki a hunyó ebben az egészben az ő.... Mindig jó bánásmód?? persze... :evil: :evil:
Az interjú többi részével viszont nem volt problémám :), hiszen a tudatos igazolásotaktika szinte egyedülálló, azért grt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.11. 22:55:34

fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
Kicsit én is erősnek érzem ezt a fölművelőzést... :roll: holott nekem is bűzlik valami Dániában...
Amúgy rosszul tudja az elnök úr (vagy az újságíró?), mert 6 éves szerződése volt, amiből kettőt töltött kölcsönben... Vagyis sehogyse jön ki nekem az az öt év, mind1...
Andris
Adminisztrátor

2007.07.11. 22:45:27

fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
JÓl veszem ki, hogy itt a Parasztot Joan Laportára érted?
(nem akarlak tévedésből ........ nek titulálni)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.11. 22:26:14

Azért szólalt meg, mert ő a Barca elnöke, nyilván megkérdezték a véleméynét. Egyébként szerintem is fars kicsit a nyilatkozat Saviról, de nem csak miattuk megy el. De én már túl vagyok ezen.
Egyébkéént a nyilatkozata többi részével egyetértek, és amúgy is nagyon jó elnöknek tartom, mindent megtesz a csapatért.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.07.11. 22:15:16

Akkor a következő szezonba legyen háború hogy Saviola még a lelátóra se fér 2-3 milliós fizetéssel.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.11. 22:13:21

Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
noname
Llegenda del Barça

2007.07.11. 22:01:15

Az igazolásaink után nem hiszem h bárkinek lehet panasza Laporta munkájára.Szép volt Joan :!:
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.11. 21:43:50

A magam részéről teljesen elégedett vagyok Laportával. Sokat tesz a klubbért, célja, hogy sikeresek legyünk. Ahogy egy igazi elnökhöz illik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.07.01. 11:42:43

Lesz Rosell még Barca elnök, ki tudja mikor, de majd akkor öutólag összehasonlítjuk hogy Laporta vagy ROsell volt a jobb, én egyenlőre teljesen elégedett vagyok Joan barátunkkal...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.01. 09:57:37

R10-et nem felejtem el neki,és ezt lejjebb grecki is említette,hogy Ő nem ismert lehetettlent,szóval igazolások kapcsán nagyon sokmindenkit meg tudott szerezni,stb...

De eddig Laporta munkásságára nem lehet panasz,volt egy gyengébb év,de egy jó vezető a hibákból tanúl,és az igazolások amiket véghezvittünk nagyon jók,szóval tanúlt,és tett is azért,hogy ezeket a hibákat kiküszöbölje,az elmúlt pár évbeli munkáját nem is említve!

És igen,mielőtt vki felhozná,arra is emlékszem,h anno Beckhammel kampányolt,h idehozza (teszem hozzá,akkor még nagyon az elitbe volt David),nem sikerült,jött Rossellnek Hála is R10,és elkezdődőtt vmi....de R10el kizárólag még nem tartottunk volna ott,ahol az utóbbi években,de kétségtelen,h az egyik alappillér!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.01. 09:07:16

ozsimiki írta:
varga tamás írta:Rossell-nek mennie kellett, mert két dudás egy csárdában nem fér meg. Laporta valójában kitúrta.
Én ezt egyáltalán nem bánom! Sokkal inkább Laporta mint Rossell :!:
Hát, nem tudom. Nem vagyok ebben teljesen biztos. Laporta kiváló ügyvéd, Rossell pedig egy jó menedzser, kiváló szervező, és azért azt se feledd el miki, hogy Rossell-nek köszönhető nagyban R10 leigazolása. Ha ő nincs - lehet, hogy nem mi vagyunk a befutók a Dinhóért folytatott harcban. Ne merüljön feldésbe, amit a Barcáért tett, és még tehet a jövőben. Lesz ő még befolyásos tagja a Barca családjának - legalábbis remélem.
KaTo
Barça B

2007.06.30. 22:19:20

ez a Rossell ennyire beképzelt ronit eladni :shock: :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.30. 21:38:41

varga tamás írta:Rossell-nek mennie kellett, mert két dudás egy csárdában nem fér meg. Laporta valójában kitúrta.
Én ezt egyáltalán nem bánom! Sokkal inkább Laporta mint Rossell :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.30. 17:48:42

Rossell-nek mennie kellett, mert két dudás egy csárdában nem fér meg. Laporta valójában kitúrta.
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.30. 17:05:49

Most olvastam el Rosell nyilatkozatát. Eto'val kapcsolatban teljesen igaza van. Ö a klub alkalmazotja nem engedheti meg magának, hogy kirohanásokkal rontja a csapat szellemet és a klub "hirnevét". Nekem személy szerint nagyon rossz érzés volt mikor Eto' megengette ezt a viselkedéstmagának. Mindig ürültem, hogy jó az öltözőben a hangulat és nem szolalkoznak meg verekednek össze a játékosok mint a Realnál. Ettől függetlenül nem adnám el Eto'o-t én sem.
Ronaldinho eladása: hát ez nem komplet. Mikor a barca pár évvel ezelöt még a tabella második felében szerepelt. Már akkor azt mondtam, hogy a csapat mindig akkor volt top formában mikor itt játszot a világ egyik leg elismertebb labdarugója. nem sorolom fel az impozáns listát. Ronaldinho érkezése kirántotta a klubbot a "[auto_cenzúra]"ból. mert már ott tartotunk. Emlékszem 12. helyen áltunk és a kieső helyezet sem volt pontszámban annyira mögötünk. A Barcelona most Ronaldinho és Ronaldinho most a Barca. Ő egyedül megduplázta a Barca szurkolok számát az utóbbi 2 évben. Annyi pénz hozott a klubnak hogy végre már a (azt hiszem 180Millios) adosságunkat szépen törlesztheti a klub.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.30. 15:06:09

Boixos írta:rosellt nem váltották le, magátol koccolt.
egyébként nagyon szimpatikusan tette a dolgát akkor, amikor még ott volt, kár h mostanra ez a szerep maradt neki.
Én sem úgy emlékszem, hogy önként és dalolva mondott volna le...
Mindenesetre sokmindenben igaza van - mint ahogyan ezt már korábban is elmondta vagy 100 ember - , de kiváncsi lennék, hogy mit kezdene a nép haragjával, ha Ronaldinhót és Eto'ot kivágta volna, mint a taknyot... Szerintem nem csak a házát firkálták volna össze, mint annak idején Dr Joanét, hanem súlyos testi sértésért elmeszeltek volna pár vállalkozó kedvű Barca-szimpatizánst... :?

Egyébként meg, ha van valaki, aki bármelyik nem eladó focistát gránátvörös-kékbe tudna öltöztetni, az Sandro barátunk.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.06.30. 13:15:07

Igy van,kivulrol mindenki okosabb.Rosellnek nem tetszik,hogy o nincs ott a vezetosegben,ennyire egyszeru,emellett sok dologban igaza van,de ne kivulrol ugasson. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.30. 12:49:13

Barcaforever írta:
Zozzy 5 írta:Nyilván követett el kisebb-nagyobb hibákat a vezetőség, de nyilvánvaló, hogy savanyú a szőlő...Egyébként meg őt is nyilván azért váltották le, mert hibát követett el. Laporta pedig a Barca história egyik legtöbb sikert elért kormányzója...
Ő semmi mást, nem hibázott, csak mivel évek óta a barcelona vezetőségben volt, jobban átlatta dolgokat mint a frissen ide érkező elnök Laporta és ezt bátran fel is vállalta, amit gondolt.Ne feledjük, h amíg ő alelnök volt akkor ment a nagy játék és hozta ide Rijkaard-ten Cate párost és az összes nagy igazolást, Laporta csak fizetett.Ő ment el figyelni a játékosokat.....Szal sztem ő tud vmit.Rossel
Igazatok van, én nem is annyira az akkori alkalmasságát vontam kétségbe(őszintén bevallom, mivel mikor ezek történtek én még csak 11-12 éves voltam, úgyhogy nem is nagyon vágom, hogy mik voltak ott a komoly háttérbe), csak mostmár nyilván könnyebb megtalálni a hibákat egy másik elnökkel kapcsoltban egy különálló nyilatkozatban...
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.06.30. 12:39:39

Zozzy 5 írta:Nyilván követett el kisebb-nagyobb hibákat a vezetőség, de nyilvánvaló, hogy savanyú a szőlő...Egyébként meg őt is nyilván azért váltották le, mert hibát követett el. Laporta pedig a Barca história egyik legtöbb sikert elért kormányzója...
Ő semmi mást, nem hibázott, csak mivel évek óta a barcelona vezetőségben volt, jobban átlatta dolgokat mint a frissen ide érkező elnök Laporta és ezt bátran fel is vállalta, amit gondolt.Ne feledjük, h amíg ő alelnök volt akkor ment a nagy játék és hozta ide Rijkaard-ten Cate párost és az összes nagy igazolást, Laporta csak fizetett.Ő ment el figyelni a játékosokat.....Szal sztem ő tud vmit.Rossel
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.06.30. 09:48:02

Könnyen kritizál, hisz most nem ő az elnök, bár teljesen egyet értek vele. Ezt értsétek Samura, Ronira meg az elvesztett bajnokságra. Más kérdés, hogy mit valósított volna meg, ha ő a presidente.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.29. 23:26:44

rosellt nem váltották le, magátol koccolt.
egyébként nagyon szimpatikusan tette a dolgát akkor, amikor még ott volt, kár h mostanra ez a szerep maradt neki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.29. 23:23:46

Nyilván követett el kisebb-nagyobb hibákat a vezetőség, de nyilvánvaló, hogy savanyú a szőlő...Egyébként meg őt is nyilván azért váltották le, mert hibát követett el. Laporta pedig a Barca história egyik legtöbb sikert elért kormányzója...
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.29. 23:21:00

Engem csak az idegesített Rosell beszédjében h istenítette magát. "Bezzeg amikor én voltam...."
Forza Lazio!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.29. 23:15:50

két dologban értek egyet rosell-lel.
az egyik az, amit a samuval kapcsolatban mondott, mert az tényleg nonszensz, h egy játékos diktáljon annak a klubnak, akitől a fizetését kapja. neki nem az a dolga, h ugasson, ha például lecserélik, hanem az, h ha beteszik, akkor rúgdossa a gólokat. az is nagyon jól megy neki, elég lenne csak azzal foglalkoznia. nagyon tutyimutyi pöx módon kezelte ezt a szitut a vezérkar.
a másik úgy általában a vezetőség kritikája. de ez nem kell, h kiverje a biztosítékot, hiszen laportáék saját maguk is elismerték a hibáikat azzal, h meghirdették a nevetséges "törvényüket". az elmúlt szezonban ennyire nem foglalkoztak a brigáddal, h így elszaladt a szekér a játékosokkal.
ronaldinhót viszont nem adnám el.
egyébként is, ha ilyen jól látja a dolgokat, akkor miért nem maradt a Klubnál, miért mondott le? ő is a legszűkebb menedzsment tagja volt, talán meg lett volna a módja arra, h jobbítson a dolgokon.
ilyenkor így kívülről okoskodni elég avas dolognak tűnik...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.29. 22:22:31

barca99 írta:Hát nem tudom... olyan hamar megvannak ezek az igazolások... én kötve hiszem, hogy az elbukott bajnokság miatt igazolunk. Ha megnyertük volna, akkor is így igazoltunk volna. Ez már sokkal régebben meg volt sztem tervezve.
Igen! Csak rosszban legalább valami jó is legyen! :wink:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Lezárt