Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit én is erősnek érzem ezt a fölművelőzést...fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
JÓl veszem ki, hogy itt a Parasztot Joan Laportára érted?fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
Azért szólalt meg, mert ő a Barca elnöke, nyilván megkérdezték a véleméynét. Egyébként szerintem is fars kicsit a nyilatkozat Saviról, de nem csak miattuk megy el. De én már túl vagyok ezen.fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
Akkor a következő szezonba legyen háború hogy Saviola még a lelátóra se fér 2-3 milliós fizetéssel.fcbarcelonazsombi írta:Minek szolal meg Saviolaval kapcsolatba. Parasztnak sok koze van , hogy ez tortent. Neki muszaj volt megszolalni. aaaahhh....
Hát, nem tudom. Nem vagyok ebben teljesen biztos. Laporta kiváló ügyvéd, Rossell pedig egy jó menedzser, kiváló szervező, és azért azt se feledd el miki, hogy Rossell-nek köszönhető nagyban R10 leigazolása. Ha ő nincs - lehet, hogy nem mi vagyunk a befutók a Dinhóért folytatott harcban. Ne merüljön feldésbe, amit a Barcáért tett, és még tehet a jövőben. Lesz ő még befolyásos tagja a Barca családjának - legalábbis remélem.ozsimiki írta:Én ezt egyáltalán nem bánom! Sokkal inkább Laporta mint Rossellvarga tamás írta:Rossell-nek mennie kellett, mert két dudás egy csárdában nem fér meg. Laporta valójában kitúrta.
Én ezt egyáltalán nem bánom! Sokkal inkább Laporta mint Rossellvarga tamás írta:Rossell-nek mennie kellett, mert két dudás egy csárdában nem fér meg. Laporta valójában kitúrta.
Én sem úgy emlékszem, hogy önként és dalolva mondott volna le...Boixos írta:rosellt nem váltották le, magátol koccolt.
egyébként nagyon szimpatikusan tette a dolgát akkor, amikor még ott volt, kár h mostanra ez a szerep maradt neki.
Igazatok van, én nem is annyira az akkori alkalmasságát vontam kétségbe(őszintén bevallom, mivel mikor ezek történtek én még csak 11-12 éves voltam, úgyhogy nem is nagyon vágom, hogy mik voltak ott a komoly háttérbe), csak mostmár nyilván könnyebb megtalálni a hibákat egy másik elnökkel kapcsoltban egy különálló nyilatkozatban...Barcaforever írta:Ő semmi mást, nem hibázott, csak mivel évek óta a barcelona vezetőségben volt, jobban átlatta dolgokat mint a frissen ide érkező elnök Laporta és ezt bátran fel is vállalta, amit gondolt.Ne feledjük, h amíg ő alelnök volt akkor ment a nagy játék és hozta ide Rijkaard-ten Cate párost és az összes nagy igazolást, Laporta csak fizetett.Ő ment el figyelni a játékosokat.....Szal sztem ő tud vmit.RosselZozzy 5 írta:Nyilván követett el kisebb-nagyobb hibákat a vezetőség, de nyilvánvaló, hogy savanyú a szőlő...Egyébként meg őt is nyilván azért váltották le, mert hibát követett el. Laporta pedig a Barca história egyik legtöbb sikert elért kormányzója...
Ő semmi mást, nem hibázott, csak mivel évek óta a barcelona vezetőségben volt, jobban átlatta dolgokat mint a frissen ide érkező elnök Laporta és ezt bátran fel is vállalta, amit gondolt.Ne feledjük, h amíg ő alelnök volt akkor ment a nagy játék és hozta ide Rijkaard-ten Cate párost és az összes nagy igazolást, Laporta csak fizetett.Ő ment el figyelni a játékosokat.....Szal sztem ő tud vmit.RosselZozzy 5 írta:Nyilván követett el kisebb-nagyobb hibákat a vezetőség, de nyilvánvaló, hogy savanyú a szőlő...Egyébként meg őt is nyilván azért váltották le, mert hibát követett el. Laporta pedig a Barca história egyik legtöbb sikert elért kormányzója...
Igen! Csak rosszban legalább valami jó is legyen!barca99 írta:Hát nem tudom... olyan hamar megvannak ezek az igazolások... én kötve hiszem, hogy az elbukott bajnokság miatt igazolunk. Ha megnyertük volna, akkor is így igazoltunk volna. Ez már sokkal régebben meg volt sztem tervezve.