Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked nagyon kimaradt egy egész évadScorpio írta:Nekem a következő a gondom a sorozattal!
Előző évad úgy lett vége, hogy Cruz és Yokas egymásra lőnek (drogos íróval volt valami ügy)! Viszont a mostani évad semmi utalás nincs erre! Akkor ez hogyan is van?
Ez elég valszínűdoki írta:Szegény Cruz cicát is sajnáltam,amikor sittre került.Kinyírták volna ,ha tovább bent marad.
Nagyon yóó voltbarca99 írta:Amikor mutatták a srácot, lehetett érezni, hogy belassul az idő, a hangok is furcsák voltak, minden be volt lassulva. Igaz, hogy nem vetődött, de a lassítás megvolt mielőtt lőtt.Perrero írta:hol volt benne a Max Payne-s dolog![]()
Mai részek is egészen jók voltak, Yokas megoldotta frankón.![]()
Viszont a lényeg: Boscoooooooo!
Amikor mutatták a srácot, lehetett érezni, hogy belassul az idő, a hangok is furcsák voltak, minden be volt lassulva. Igaz, hogy nem vetődött, de a lassítás megvolt mielőtt lőtt.Perrero írta:hol volt benne a Max Payne-s dolog![]()
Azt hittem van már rendes verzió is,a Cam-es változat nem kell.Slither írta:Csak cam-es változatok lehetnek (max TS), az meg minek kell neked?Dagoth ur írta:Nem tudna vki belinkelni a Transformershez egy torrentet?Vagy egy oldalat,ahonnan letudnám tölteni?
Már találtam egy csomót,de a kommentekbe mindegyiknél az volt írva,hogy
FAKE.
Csak cam-es változatok lehetnek (max TS), az meg minek kell neked?Dagoth ur írta:Nem tudna vki belinkelni a Transformershez egy torrentet?Vagy egy oldalat,ahonnan letudnám tölteni?
Már találtam egy csomót,de a kommentekbe mindegyiknél az volt írva,hogy
FAKE.
Nekem is tetszett,egyszer megéri megnézni.Game90 írta:Ez a Kiscsávó sem lehet hatalmas alkotás, bár a hugom jókat röhögött rajta![]()
Itt a trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=bRH2yoNA7eo