Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Természetesen, az nem lehetséges. De biztos vagyok benne, hogy jobban meg tudtam volna oldani a csonkítást, max nem 2,5 hanem 3 óra lett volna. Az még belefér Bszákmeg, vannak 4 órás mozifilmek. Akk ha ez igényelné, mér nem lehet ?kovinho írta:Igen, olvastam, igazából az 5. rész tetszett legkevésbé. A 4. szenzációs, a 6. kicsit szomorú.lionelmessi19 írta:Kovinho, te olvastad a könyvet?
Egyébként elég sok időbe telne ha minden egyes részletet beletennének a filmbe...
Igen, olvastam, igazából az 5. rész tetszett legkevésbé. A 4. szenzációs, a 6. kicsit szomorú.lionelmessi19 írta:Kovinho, te olvastad a könyvet?
Krojf írta:Komáim!
Július 19.-étől a balassagyarmati mozi vetítései.
Nagyterem: "Harry Potter és a Főnix rendje"
Újterem: "Transformers"
Kamara: "Mr. Potter"
A "Harry Potter és a Főnix rendje", valamint a "Transformers"
2 hétig lesz műsoron!
Szerintetek unni fogom őket, vagy unni fogom őket?
Kérdez Benneteket Krojf komátok.
Sztem iszonyat [auto_cenzúra] volt, óriási csalódás. Átköltötték, megcsonkították, lerövidítették, és teli van hibával.kovinho írta:Most jöttem a Harry Potter 5.-ről.
Sztem nagyon király, ajánlom, már nem olyan kisfiúk, kislányok...
Hermione nagyon ott van...
Sztem is gyengébb az 5. (ahogy a 6. is), itt már főleg a történet végi nagy csattanóra van kihegyezve a dolog.Maxi írta: Sztem meg a 4. rész után ez valami eszméletlen kaki!Volt benne vagy 5 perc izgalom...én majdnem elaludtam!
Te mindig letöltöd a cam-es felvételeket? Sztem nagyon gagyik.Perrero írta:most töltöm a harry potterrel 1ütt
kovinho írta:Most jöttem a Harry Potter 5.-ről.
Sztem nagyon király, ajánlom, már nem olyan kisfiúk, kislányok...
Hermione nagyon ott van...
• Ne kérj illetve kínálj meghívót, sem a fórumban, sem máshol, BH-ra és az nCore-ra!Perrero írta:vészhelyzet 13ik évad 1.rész... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
eszem-f.szom megáll, elképesztően jóóó, most vadászok feliratra a 2ik részhez
nem sikerült... aki akar 1 bitgate, v. endless meghivot (utobbira MÉG nincs, annak itt az angol felirat: ..::LiNk::.. remélem értetek...![]()
Hát szntem meg nemScorpio írta:Előzetest nem szoktam nézni! Láttam nem figyeltem rá, hisz nem a szokott időpontban volt! S eddig mindig egy időben volt! Mindegy ezt jól elrontottam, de akkor is RTL KLUB a hibás!
Nem hétköznaponként adták,vasárnaponként,majd amiről te írsz,az már az ismétlése,na igen,azt hétköznaponkéntbarca99 írta:Adták hétköznaponként. Majd később lenyomták az egészet szombat délutánonként. Tehát az RTL-en kétszer ment az az évad. Jól kimaradt...