Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.18. 13:25:24

Pontosan így van!Egy tehetség sem tudott szép kariert befutni a realnal Raul óta!Vegyük csak Robinhot-t vagy akár Portillot!És még lehetne folytatniVagy mondjuk Gago
Gago fél éve van itt.Az még semmi. Raul óta egy Guti,Casillas aki sajátból van.Robinhot majd figyuszd meg idén....Portillo nem ez a szint mindig is mondtam,felvolt fujva ennyi.Makelele ismeretlenknt jött és ott lett nagy.Helguera szintugy.Salgado is.RC szintugy. Savio....Morientes sorolni lehet aki ott nőtte ki magát.rengetegen.ÉS fognak is.CSak ha van aki nem fut be akkor azonnal megy az emelt szintű kritika és ez marad meg az emberekben.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.18. 12:58:13

noname írta: Milyen Ramos ellenes megnyilvánulások :?: :!: Mindenki azt mondta h Ramos jó védő, de Puyol sokkal jobb.
Hát h szegényke vonzódik a saját neme iránt. Sztem erre gondolt. :lol:
Forza Lazio!
bati1989
Jugador del Barça

2007.07.18. 12:57:10

lionelmessi19 írta:
az utolsó két mondat szöges ellentét volna, ha nem lenne ott az utolsóban egy nem. :)

A madrid egy sülyesztő. A tehetségeket megveszik , és rögtön a csodát várják, hatalmas nyomást helyeznek rájuk, és így tönkreteszik őket.
Véleményem szerint legalábbis.
Pontosan így van!Egy tehetség sem tudott szép kariert befutni a realnal Raul óta!Vegyük csak Robinhot-t vagy akár Portillot!És még lehetne folytatniVagy mondjuk Gago!Mekkora tehetség!A Realban több labdát adott el meccsenként mint egy jól menő sport bolt egy évben!Pedig a Bocában jól játszott(mondjuk én nem láttam de a világon számos hozzá értő szakembernek ez volt a véleménye)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.07.18. 12:23:13

De ez csak az én meglátásom
Ezzel assze egyedül vagy. :roll:
Amikor azt irtam hogy technikailag kiemelkedő akkor azt egy lyan plusszként gondolom ami jobbá teszi egy olyan bekktől aki csak szerel és amgy jó védő.Ramos többet tud ezeknél.Évente 6-7 gólt elhelyez az ellenfelek hálójában.Sok szép cselt láttunk tőle röpke 2 év alatt,bicaj csel ,esernyő,talppal stb...ezek azonkivűl vannak megemlitve hogy a védő munkája nagyszerű.
Senkit se érdekel h egy középső védő milyen technikás.Az csak plusz veszélyt jelent, nem jó dolog ha leállnak cselezni.
Sztem nem jók. Garcia nem tudja ezt a szintet.Rugni jó-focizni nem. Mejia nagy tehetségnek indult,lassu kicsit. Bravo is elmegy Pavon is.Elmegy az összes aki sztem nem oda valo.Márcsak Cassanonak kell brigád.
Sose mondtam h olyan jók h a Realnál játsszanak, de a Murciának hatalmas erősítés. :roll:
Ne sértődjetek meg ha valakinek ez a véleménye,én nem bántottam meg őt-ellenben a sorra jövő szépfiu meg ilyen olyan Ramos ellenes megnyilvánulássokkal.Ez az én véleményem.
Milyen Ramos ellenes megnyilvánulások :?: :!: Mindenki azt mondta h Ramos jó védő, de Puyol sokkal jobb.
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2007.07.18. 12:17:36

bati1989 írta:A real sneijder megszerzésén fáradozik!szegény srác!csak lesz annyi esze h nem megy oda!nagyon tehetséges!de nem oda való! :roll:
az utolsó két mondat szöges ellentét volna, ha nem lenne ott az utolsóban egy nem. :)

A madrid egy sülyesztő. A tehetségeket megveszik , és rögtön a csodát várják, hatalmas nyomást helyeznek rájuk, és így tönkreteszik őket.
Véleményem szerint legalábbis.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bati1989
Jugador del Barça

2007.07.18. 12:14:53

A real sneijder megszerzésén fáradozik!szegény srác!csak lesz annyi esze h nem megy oda!nagyon tehetséges!de nem oda való! :roll:
Kép
bati1989
Jugador del Barça

2007.07.18. 12:10:26

Istenem ember!te nem vagy normális!Puyol a legjobb középhátvád a világon!Nem sokat láthattad őt játszani!Ramos nagyon távol van tőle!Talán annyi h gólerősebb mint Puyol!De nekik nem ez a feladatuk!
PUYOL A LEGJOBB
Kép
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.18. 12:08:39

RMCF, túlszárnyaltad önmagad Exclamation Shocked Középső védőnek pedig szted ki kéne
Szerintem jobb.Ezt oda is irtam talán.Ha kivűlállóként kellene választanom hogy melyik kell kv-nek a csapatomban én gondolkodás nélkül Ramost választanám.De ez csak az én meglátásom.Lehet ti Puyolt választanátok.
Ramos pedig jó védő, csak emellett ő a kis szépfiú is, akit annó 30 millióért vettetek. Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy próbáljátok magatoknak bemagyarázni az óriási, vitathatatlan, kimagasló zsenialitását...
27 ért, és amit irtál abszolut helyénvaló még ha gúnyként is irtad.Kimagasló képességű játékos.Nektek a fő bajotok az hogy fehérben van.Pedig direkt oda irtam / függetlenül attól hogy Realos/.De ha ti elemztek akkor igazából minden poszton jobb a Barca.
Majd betesszük Messit vagy Ronit h ott cselezgessenek
Amikor azt irtam hogy technikailag kiemelkedő akkor azt egy lyan plusszként gondolom ami jobbá teszi egy olyan bekktől aki csak szerel és amgy jó védő.Ramos többet tud ezeknél.Évente 6-7 gólt elhelyez az ellenfelek hálójában.Sok szép cselt láttunk tőle röpke 2 év alatt,bicaj csel ,esernyő,talppal stb...ezek azonkivűl vannak megemlitve hogy a védő munkája nagyszerű.
Istenem...
Már eleve ott kezdődnek a hülyeségek az írásodban, hogy ellent mondassz magadnak. Stabil, nem rapszódikus, de bizonytalan. Ez most akkor hogy van
Egy szezonban a teljesitménye stabil.Hozza az átlagot,a megszokottat.Egyszerűen játszik. Ennek ellenére vannak bizonytalanságai amikor kapkodva old meg dolgokat pedig rutinos vén róka már.A kettő nem ugyanazt jelenti,vagy rosszul fogalmaztam.
miközben Ramos nagyszerű vezéri képességeit csillogtatja majd...Gratulálok.
Miért ne lehetne az? A karaktere erős.Küzd,kemény,harcos.Jó csapatjátékos.Miért kérdőjelezel meg egy olyan dolgot amit nem is tudhatsz?
Mejia Arrow Murcia. Pablo Garziát is elvitték kölcsönbe, mindkettőt elég jó játékosnak tartom.A Murcia beerősít.
Sztem nem jók. Garcia nem tudja ezt a szintet.Rugni jó-focizni nem. Mejia nagy tehetségnek indult,lassu kicsit. Bravo is elmegy Pavon is.Elmegy az összes aki sztem nem oda valo.Márcsak Cassanonak kell brigád.

Gratulálok, megmondtad a frankót.
Jó, hogy éveken át csábítgatta a Real Puyolt ugye???
Gratulálok neked is.Puyol gondolkodott azon hogy vált.Voltak vitái az akkori vezetőséggel.Stb....a Real egy szóba jöhető klub volt.De nem lett belőle semmi.Ez egyszer volt és nem éveken át.Ha jól emlékszem régebben jobb bekk volt,még a pályafutása elején.Na akkor ott jobban ment neki.

Ne sértődjetek meg ha valakinek ez a véleménye,én nem bántottam meg őt-ellenben a sorra jövő szépfiu meg ilyen olyan Ramos ellenes megnyilvánulássokkal.Ez az én véleményem.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.18. 11:27:55

Ugy próbálom leirni ahogy látom.A védelemben szerintem Puyol lesz a gyenge pont.A játéka mondjuk stabil,nem rapszódikus,de semmi extra.Sokszor bizonytalan.Szerintem tul egyszerű a játéka.
Ramos nagyobb zsugás ez tény. Kemény mint a gránit.Fejjel nehezen verhető,technikailag kiemelkedik a védők közül,gólerős.
Igazi vezér lehet ha igy megy tovább. Az első naptol megszerettem.Forrófejű az tény.De RC ugyanilyen volt....a sajtó mindig höbörgött a dinamitlábun még az első éveiben aztán a vala volt legjobb bekk lett belőle....

Gratulálok, megmondtad a frankót.KépKép
Jó, hogy éveken át csábítgatta a Real Puyolt ugye??? :P
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.07.18. 11:22:56

Mejia :arrow: Murcia. Pablo Garziát is elvitték kölcsönbe, mindkettőt elég jó játékosnak tartom.A Murcia beerősít.
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.18. 11:01:20

Picsókpista írta:
Ugy próbálom leirni ahogy látom.A védelemben szerintem Puyol lesz a gyenge pont.A játéka mondjuk stabil,nem rapszódikus,de semmi extra.Sokszor bizonytalan.Szerintem tul egyszerű a játéka.
Ramos nagyobb zsugás ez tény. Kemény mint a gránit.Fejjel nehezen verhető,technikailag kiemelkedik a védők közül,gólerős.
Igazi vezér lehet ha igy megy tovább. Az első naptol megszerettem.Forrófejű az tény.De RC ugyanilyen volt....a sajtó mindig höbörgött a dinamitlábun még az első éveiben aztán a vala volt legjobb bekk lett belőle....
Istenem...
Már eleve ott kezdődnek a hülyeségek az írásodban, hogy ellent mondassz magadnak. Stabil, nem rapszódikus, de bizonytalan. Ez most akkor hogy van? Puyol lesz a gyenge pont, miközben Ramos nagyszerű vezéri képességeit csillogtatja majd...Gratulálok.
Nevezthettek elfogultnak, de én még most sem mondom, hogy gyenge teljesítményt nyújtott ilyen körülmények mellett. 2 családi tragédia, emellett a védelem előtt nem volt neki szűrés, a védelem 2 szélén egy nagy lyuk tátongott, mint ahogy mellette is, egészen addig, míg Lili magára nem talált. Amiket te bizonytalanságnak hívsz, azok a társak hibáit önfeláldozóan próbáló javítások. És sajnos 6 ember helyett ő sem tud védekezni. Túl egyszerű a játéka? Ennél kisebb problémája nincs szerintem egy védőnek. 1 az 1ben nem viszik el mellette, remekül fejel, jól fog embert, keményem de szabályosan szerel. Ennél több nem kell.

Ramos pedig jó védő, csak emellett ő a kis szépfiú is, akit annó 30 millióért vettetek. Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy próbáljátok magatoknak bemagyarázni az óriási, vitathatatlan, kimagasló zsenialitását...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.18. 10:59:24

Picsókpista írta:.A védelemben szerintem Puyol lesz a gyenge pont.A játéka mondjuk stabil,nem rapszódikus,de semmi extra.Sokszor bizonytalan.Szerintem tul egyszerű a játéka.
RMCF, túlszárnyaltad önmagad :!: :shock: Középső védőnek pedig szted ki kéne :roll: Majd betesszük Messit vagy Ronit h ott cselezgessenek...Ramos tény h jó játékos, de Puyolnak a közelébe se ér.
Ajánlom figyelmedbe ezt a szavazást a skysportson(bal oldalon, lent): http://home.skysports.com/transfernews. ... ansfernews
Asszem így már elég egyértemű h ki a jobb.Lehet h Ramos jobb lesz mint Puyol, de egyelőre még nem egy szint a két játékos. :roll:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.18. 10:47:41

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:Nem tudom mit akarnak ezzel a Palacioval...Középcsapatba elmegy, de hogy az Arsenalba... :roll: Az ágyúsok meg jobban tennék sztem, ha posztra igazolnának. Még mindíg Senderos van Toure mellett, Gallasnak meg nem nagyon jöttek össze a dolgok.

Puyolt már múltkor kiveséztem, jobb, mint Ramos. Ennyi.
Láttad már Palaciót játszani? Nem egyszer egy összefoglalóban, hanem rendszeresen, több meccsen keresztül. Azért, mert egyszer 16-ról fölévágta a labdát, még lehet jó játékos - ilyen már Eto'o-val, Henryval és más nagy sztárral is előfordult. Ettől még lehet jó játékos. És a Bocában elég sokat játszik, a Libertadores Kupa döntőjében is eredményesen focizott, tehát nem valami kétballábas nevesincs játékost kívánnak venni.
Bevallon, nem láttam, csak most a Copán. Csak az a baj, hogy még mindíg ő a nagy tehetség, miközben 25 évesen még mindíg Dél-Amerikában nyomja...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.18. 10:39:53

Egyelőre még nem vehetünk mérget arra, hogy jövőre betonvédelmünk legyen, de erősödtünk az egyszer fix. Touréban én még most is látok kockázatot, nem vagyok benne biztos, hogy ő a megfelelő ember arra a posztra. Szerintem Márquez el fogja venni tőle a kezdőt, ha egyáltalán kezdeni fog (huzamosabb ideig) valaha az elefántcsontparti...

Viszont Puyolt lesajnálni... Jöttök ti még a mi utcánkba...
Majd jusson eszedbe ez a két úriember:

Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.18. 10:34:06

Igaz RMCF. Ott vannak a Vito által is leírt egyéb okok. Emellé jön, hogy balközépen játszott, az sem a megfelelő poszt neki. Erre pedig azért volt szükség, meg sem Sylvinho, sem pedig Gio nem ért vissza, ha felment. Egyszerűen mennie kellett a balszélre besegíteni. Ja, és normális vkp-nk sem volt, és láthatjuk mi a vége, ha egy támadó lendületből vezetheti a védőkre a labdát (R10 az ominózus Klasszikuson).

Tehát ha ezeket összeveted Puyol ezévi teljesítmény sztem láthatod, hogy nem olyan rossz védő ő, mint amennyire te gondolod. Sőt, ha jövőre nem egymagának kell sokmindent csinálnia, még magabiztosabb, jobb lesz.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.18. 10:24:25

Picsókpista írta:technikailag kiemelkedik a védők közül
Felőlem Ramos játszhatja a Joga Bonitót, de Puyolon idén még egy tank sem fog átmenni :)
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.18. 10:19:43

kemény, mint a gránit. Puyol a leggyengébb pont.

bazz, te napról-napra képes vagy magad alulmúlni. Puyolnak az idei szezonja tényleg halvány volt.

előtte 4-5 évig olyan szinten futballozott, amiről a te meztelencsigád egyelőre csak álmodozik :wink: .
akár tetszik, akár nem, a Liga legstabilabb, legjobb védőjének a neve: Carles Puyol.
két családi tragédia hátráltatta, valamint az egész csapat morális mélypontja rá is kihatott. biztos vagyok benne, hogy lesz Ő még a régi, a te 'szép'fiúd pedig had rohangáljon csak a jobbszélen.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.07.18. 08:53:47

Picsókpista írta:
Igazi vezér lehet ha igy megy tovább. Az első naptol megszerettem.Forrófejű az tény.
-Pont Puyol lesz a gyenge pont. Nagyon jó.
-Semmi extra - mért mi kellene csinálni sarokkal passzolni meg biciklis cseleket csinálni a saját tizenhatoson belül?
-Sokszor bizonytalan - te is az lennél ha 5 ember jön veled szembe , te pedig egyedül vagy.
-Ramos technikailag - a technika az amit Dani Alves csinál , arról már nem is szólva hogy Ronaldinho 2-3szor a 0-3as El Clasico-n beültette a hintába.
-Gólerős - Puyol is rúg gólt mikor kell ( Gimnastic - Barca ) bár az sokat nem ért
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.07.18. 08:23:11

Rijkaardal kapcsolatban 1-et értek.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.17. 23:17:30

lionelmessi19 írta:Szerintem egyáltalán nem sántítanak. Puyol a PD legjobbja középen...
Azt gondolod biztos azért irom mert a Realnak drukkolok,pedig nem.Akkor nem tartanám Messit jobbnak Robinhonál,vagy akkor nem szerettem volna mindenáron Abidalt hozzánk stb....,

A másik gond Rijkaard.Ez a manus kevés ehhez a csapathoz.Ez már nem az a sikerre éhes csapat ami volt 2-3 éve...itt már kinőtték magukat a sztárok.Rijkaard azonkivűl hogy néha füttyent egyet nem tud mit hozzászólni.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.17. 23:06:48

Butt :arrow: Benfica
Forza Lazio!
Andris
Adminisztrátor

2007.07.17. 23:03:03

Szerintem egyáltalán nem sántítanak. Puyol a PD legjobbja középen...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.17. 22:57:45

Igen picsók kolega. Ez így van. Csak hát érdemes tudni, hogy hogy állnak az egyenletek...

Puyol: a csapatért mindent +képességek= x+1
Ramos/Milito: a csapatért + képességek= x

Szerintem te azt tartod jobbnak aki a Barca játékosa és nem azt aki jobb focista.
Az egyenleteid pedig sántítanak eléggé....
Andris
Adminisztrátor

2007.07.17. 17:52:04

Tamás, én láttam néhány meccsét. Nem csak a Copán. Szerintem a hírnevéhez képest kiábrándító.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.17. 17:18:16

Zozzy 5 írta:Nem tudom mit akarnak ezzel a Palacioval...Középcsapatba elmegy, de hogy az Arsenalba... :roll: Az ágyúsok meg jobban tennék sztem, ha posztra igazolnának. Még mindíg Senderos van Toure mellett, Gallasnak meg nem nagyon jöttek össze a dolgok.

Puyolt már múltkor kiveséztem, jobb, mint Ramos. Ennyi.
Láttad már Palaciót játszani? Nem egyszer egy összefoglalóban, hanem rendszeresen, több meccsen keresztül. Azért, mert egyszer 16-ról fölévágta a labdát, még lehet jó játékos - ilyen már Eto'o-val, Henryval és más nagy sztárral is előfordult. Ettől még lehet jó játékos. És a Bocában elég sokat játszik, a Libertadores Kupa döntőjében is eredményesen focizott, tehát nem valami kétballábas nevesincs játékost kívánnak venni.
Lezárt