RMCF, túlszárnyaltad önmagad Exclamation Shocked Középső védőnek pedig szted ki kéne
Szerintem jobb.Ezt oda is irtam talán.Ha kivűlállóként kellene választanom hogy melyik kell kv-nek a csapatomban én gondolkodás nélkül Ramost választanám.De ez csak az én meglátásom.Lehet ti Puyolt választanátok.
Ramos pedig jó védő, csak emellett ő a kis szépfiú is, akit annó 30 millióért vettetek. Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy próbáljátok magatoknak bemagyarázni az óriási, vitathatatlan, kimagasló zsenialitását...
27 ért, és amit irtál abszolut helyénvaló még ha gúnyként is irtad.Kimagasló képességű játékos.Nektek a fő bajotok az hogy fehérben van.Pedig direkt oda irtam / függetlenül attól hogy Realos/.De ha ti elemztek akkor igazából minden poszton jobb a Barca.
Majd betesszük Messit vagy Ronit h ott cselezgessenek
Amikor azt irtam hogy technikailag kiemelkedő akkor azt egy lyan plusszként gondolom ami jobbá teszi egy olyan bekktől aki csak szerel és amgy jó védő.Ramos többet tud ezeknél.Évente 6-7 gólt elhelyez az ellenfelek hálójában.Sok szép cselt láttunk tőle röpke 2 év alatt,bicaj csel ,esernyő,talppal stb...ezek azonkivűl vannak megemlitve hogy a védő munkája nagyszerű.
Istenem...
Már eleve ott kezdődnek a hülyeségek az írásodban, hogy ellent mondassz magadnak. Stabil, nem rapszódikus, de bizonytalan. Ez most akkor hogy van
Egy szezonban a teljesitménye stabil.Hozza az átlagot,a megszokottat.Egyszerűen játszik. Ennek ellenére vannak bizonytalanságai amikor kapkodva old meg dolgokat pedig rutinos vén róka már.A kettő nem ugyanazt jelenti,vagy rosszul fogalmaztam.
miközben Ramos nagyszerű vezéri képességeit csillogtatja majd...Gratulálok.
Miért ne lehetne az? A karaktere erős.Küzd,kemény,harcos.Jó csapatjátékos.Miért kérdőjelezel meg egy olyan dolgot amit nem is tudhatsz?
Mejia Arrow Murcia. Pablo Garziát is elvitték kölcsönbe, mindkettőt elég jó játékosnak tartom.A Murcia beerősít.
Sztem nem jók. Garcia nem tudja ezt a szintet.Rugni jó-focizni nem. Mejia nagy tehetségnek indult,lassu kicsit. Bravo is elmegy Pavon is.Elmegy az összes aki sztem nem oda valo.Márcsak Cassanonak kell brigád.
Gratulálok, megmondtad a frankót.
Jó, hogy éveken át csábítgatta a Real Puyolt ugye???
Gratulálok neked is.Puyol gondolkodott azon hogy vált.Voltak vitái az akkori vezetőséggel.Stb....a Real egy szóba jöhető klub volt.De nem lett belőle semmi.Ez egyszer volt és nem éveken át.Ha jól emlékszem régebben jobb bekk volt,még a pályafutása elején.Na akkor ott jobban ment neki.
Ne sértődjetek meg ha valakinek ez a véleménye,én nem bántottam meg őt-ellenben a sorra jövő szépfiu meg ilyen olyan Ramos ellenes megnyilvánulássokkal.Ez az én véleményem.