Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt mondták Áprilisban nem ment el több viszgálatra v mire, és ezért ...el fuero írta:Én erről nem halottam!!!
5hónappal ezelőtt volt és ez most derült ki nem furcs kicsit?:el fuero írta:És Rasmussen meg nem jelent meg 4x a vizsgálatokon....
sry akkor rosszul tudtamSharkinho írta:Nem adtak vizeletet.gyeptegla írta:ők, doppingotlak!
Emléxem jó nagy volt a felháborodás itt Szhelyen
ők, doppingotlak!ozsimiki írta:Szabály az szabály....lásdd Fazekas....(vagy talán Annus is...bár nála más volt szntem...)
Szabály az szabály....lásdd Fazekas....(vagy talán Annus is...bár nála más volt szntem...)gyeptegla írta:és ezt mindezt azért mert nem ment el ellenőrzésre, mondjuk ha ez kell a dánoknak, hogy az egyik legjobb hegyimenőjük ne vehessen részt akkor hajráVito írta:őt nem a tour-ról zárják ki, hanem a dán szövetség zárja ki.
ergo nem indulhat a VB-n és az olimpián. (hegyimenő lévén mondjuk nem sok sót enne meg ott...)
és ezt mindezt azért mert nem ment el ellenőrzésre, mondjuk ha ez kell a dánoknak, hogy az egyik legjobb hegyimenőjük ne vehessen részt akkor hajráVito írta:őt nem a tour-ról zárják ki, hanem a dán szövetség zárja ki.
ergo nem indulhat a VB-n és az olimpián. (hegyimenő lévén mondjuk nem sok sót enne meg ott...)
hát sztem nemsokszor zárják ki az ember kedvencét szalozsimiki írta:Hát pedig ne ettől tedd függővé szntem a dolgotgyeptegla írta:Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()
Hajrá Spanyolok ( Valverde )
Nem egyedüli a hasonló dolog,sajnos...
Hát pedig ne ettől tedd függővé szntem a dolgotgyeptegla írta:Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()
Ha kizárják akkor soha többet nemfogok nézni kerékpárt az is biztosBalika Gaucho írta:Kizárják Gyep , Kizárják!!!![]()
![]()
Hincapie jó lesz szntem nagyon....még Armstrong volt a legjobb ebben ISel fuero írta:Hát eléggé...Neki csak a hegyek mennek jól, de amikor jönnek az időfutamok akkor jön majd Cancellara, Hincapie...Balika Gaucho írta:
Rasmussen annyira rossz időfutam menő?
Hát eléggé...Neki csak a hegyek mennek jól, de amikor jönnek az időfutamok akkor jön majd Cancellara, Hincapie...Balika Gaucho írta:
Rasmussen annyira rossz időfutam menő?
Tegnap majdnem feladta már az orvosi kocsi is ott volt.Frank Rijkaard írta:Nem tudom itt hányan szimpatizálnak a Tour de France-szal, én nagy rajongó vagyok.Szegény Vino, nagyon sajnálom, élete nagy álma elúszni látszik, ezt már lassan saját maga is belátja, hiszen elsírta magát az etap után.Hajrá Discovery!Hajrá Popovich.És bár nem vagyok Vino rajongó szurkolok neki, hogy visszakapaszkodjon