2007.07.26. 12:25:05
Szerintem mindenki nyugodtan beismerheti, itt az egész hóbelebanc úgy ahogy van szúrja magát, mint egy dzsánki. Ez a napnál is világosabb!
A legjobb példa Lance Armstrong. Egy egykori sprinter, aki régen olyan rosszul bírta a hegyeket, mint a mi Bodrogi Lacink, majd rákos lesz, amiből hál istennek sikerül felgyógyulnia, majd zsinórban hétszer (csont nélkül, de úgy ám) félresöpri az egész mezőnyt. Folyamatosan jöttek egykori segítők, fizikoterapeuták, stb, hogy igenis, én segítettem neki eltüntetni a fecskendőket, stb, és egész érdekes módon mindig mindent megúszott...
Miért bukik le az összes egykori frankó bringás? Pantani annyit bogyózott, hogy bele is halt, Ullrich, Basso tavaly bukott le, Hamilton az olimpiai bajnoki címét követően, most Vinokurov, meg Rasmussen. A dán eddig olyan szinten volt középszerű, jó nyert egy-két szakaszt a touron, de hirtelen egyszerűen verhetetlen lett, mindkét király etapot bezsebelte, és fölényesen nyerte volna meg az összetett versenyt is, ha...
Az is doppingol, aki nem tud róla, mert minden 'mit is' ? kapnak ezek. Ne fáljon ez, ilyen táplálékkiegészítő, stb. És ami a legiviccesebb, papíron az összes bringás asztmás, ezért inhalálniuk kell azokat a szarokat, mert nyilván az is fokozza a teljesítményüket... Ültessetek fel egy bringára egy asztmást, és nézzétek meg meddig jutna ilyen terhelés, ilyen hegyek mellett...
Végszónak pedig, örüljenek, sőt szurkoljunk nekik mindannyian, hogy érjék meg az ötvenet, mert én nem vagyok benne biztos, hogy az ötödik iksz előtt ne kezdene el hullani a férgese!