Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk én nem értek a PS-hoz, de nem tűnik irreálisnak :O Ettől még lehet hogy az. És lehet hogy zugdohányos és azért nem cigizik a pálya mellett. Vagy csak most szokott rágrecki írta:Nem azt mondom, hogy nem cigizik, hanem azt, hogy fotósopos. Akár egy sárgarépa is lehetne a szájában, akkor is azt mondanám. Nézzétek már meg a füstöt, meg a fejét. Ja, és akkor meccs közben miért nem bagózik?
Nem azt mondom, hogy nem cigizik, hanem azt, hogy fotósopos. Akár egy sárgarépa is lehetne a szájában, akkor is azt mondanám. Nézzétek már meg a füstöt, meg a fejét. Ja, és akkor meccs közben miért nem bagózik?fcjoc írta:Mert hogy?:) miért ne cigizhetne ?grecki írta:Tamás, köszönöm!
Los, ez tutira photoshopos kamukép...
Szerintemse, viszont viccesmypeter írta:Hát szerintem nem photoshop...
Mert hogy?:) miért ne cigizhetne ?grecki írta:Tamás, köszönöm!
Los, ez tutira photoshopos kamukép...
Ennyi a lényeg. Én sem azt állítom, hogy a 3-4-3 rosz felállás lenne, de ez nálunk nem működhet. Ahol vannak a posztra megfelelő számban, megfelelő emberek, akkor a 2 szélső védő feltolásásval valóban jó.Rivaldo11 írta:Más kérdés, hogy a mi keretünk nem alkalmas ehhez
Ha Zambi és Abidal is helyet kapna ebben a felállásban a középpályán, akkor az már lényegében 5 védő, de aki ezt a 3-4-3at mondja, az pont azért, hogy minél több támadó szellemű játékos kapjon szót, és ebben az esetben igenis elmennének a szélen.Rivaldo11 írta: Megnézném hogy mennének el a szélen az ellenfelek, ha a kp-négyesből Zambrotta és Abidal lenne a két szélen...
Más kérdés hogy így soha nem fogunk játszani.
Megnézném hogy mennének el a szélen az ellenfelek, ha a kp-négyesből Zambrotta és Abidal lenne a két szélen...Zozzy 5 írta:Te nem tudom mire gondolsz...mypeter írta:Chelsea ellen? kb 2éve a BL-ben! Ronaldinho, Eto'o, Messi és Giuly egyszerre a pályán volt! Ez kellett a továbjutáshoz. És BL-t nyertünk.
akkor jön be, ha a 3-4-3 ban nincs lyuk. Pl. Oleguer vagy kedvetlen Deco vagy rosszkedvű Marquez....Amikor BL-t nyertünk, akkor a Chelsea ellen az első meccsen Giuly nem volt a pályán, csak Messi. A második meccsen is Messi kezdett, de sajnos lesérült, és akkor jött Gyula. Szóval semmiféle 3-4-3 nem volt ott szerintem. Ha nincs lyuk egy felállásban, akkor mindegyik bejön...Csak a 3-4-3nál az ellenfelek a széleken úgy mennének el, mint a pinty, aztán meg a belső védőink $zopnak középen...
Igen, nagyon jól működött, de nem szabad elfelejteni, hogy akkor a chelsea már 10 emberrel nyomta.mypeter írta:Szori az idegek borzolásáért, memóriám már nem a régi. Akkor segítsetek: melyik meccsen volt (úgy emlékeztem, hogy Chelsea), hogy 0-1 -nél behozta Larssont (vagy Giulyt?) és Ronaldinhon kívűl 3 csatár volt fent a pályán, Eto'o egész a balközép helyéig visszajöt és így fordítottunk????
Ha jól emlékszem Marquez nagy volt ezen a meccsen. És típikus 3-4-3 volt a felállás
Ez a lényeg ne ismerjék ki,h hogyan fogunk felállni ez a legfontosabb!Mindegy milyen felállás lesz a lényeg az,h mindig más legyen persze úgy,h vegyük figyelembe az ellenfelet is!barca0417 írta:sztem ellenféltől függően kell fölálnunk, meg lehetőleg úgy hogy az ellenfél sose tudja előre hogy, hogyan fogunk fölállni. attól is függ majd hogy előnyt kell-e szereznünk, vagy éppen megtartanunk. Egyszerűen egy ilyen csapatnál nincs legerősebb felállás, vagy legerősebb 11. de ez csak az én véleményem. de remélem Frank többféle erős összeállítást is fog alkalmazni. 4-2-2-2, 4-3-3, 4-2-3-1, 3-4-3, ezeket mind ki lehetne próbálni. persze, mondom, csak a fentiek függvvényében.
Hát mondjuk kisebb csapatok ellen lehetne játszani,mert azért vannak jó kis védőink, de egy Madrid ellen ugysem meri sőt nem lehet meglépni!noname írta:3-4-3-at max akkor fogunk játszani ha már tényleg nincs más lehetőség és vesztenivalónk sincs.3 védő nem elég.