2007.08.03. 15:11:52
Grecki!
Először is gratula a helyzetelemzésedhez, minden sorával egyet tudok érteni. Minden szava úgy igaz, ahogy van.
Szerintem is, az az idény kulcsa, hogy Frankie képes lesz-e kezelni ezt a helyzetet. Miszerint minden posztra két elsőrangú embere van. Olyan játékosok, akik a világ bármely klubjában kezdőemberek, alapjátékosok lennének. Itt pedig, most el kell fogadniuk a padozást, a másodhegedűs szerepét. Vannak, akiknek ez nem okoz problémát, viszont vannak, akik nem emésztik ezt meg. Ez utóbbiak közé sorolom Eto'o-t, Decót, R10-t. Ronnie-ról sem tudjuk, hogyan reagálna a cserepadra, hisz mióta itt van, ilyesmit nem kellett átélnie. És attól félek, Frankie kevés ehhez. Ne legyen igazam, jöjjön be a számításunk, a reményünk. Bízom benne, és kezdésnek megadom teljes támogatásomat Frankie-nek. Bár, sokan tudják, hogy én nem tartottam volna a kispadon - ez a véleményem nem változott. Viszont ha maradt, minden támogatást megérdemel, bizalmat kell neki szavaznom. Járjon sikerrel, és akkor egy gyönyörű szezon elé nézhetünk.