Barca vs. Real
Egy ilyen meccs tuti hogy nézettségi rekordot döntene, nem lenne olyan ország a világon, ahol ne közvetítenék ezt a meccset. 

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Húú,de jó lenneElRamos írta:
Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne...

Ezzel egyet értek! Egyenlő pontszám esetén valóban lehetne egy oda-vissza párharc a 2 csapat között. Mekkora meccsek lennének!!Capon írta:És nem mellesleg 2 garantálható teltházas mecs + 120millio néző a tv-k elött. csak európában.

Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
- Capon
- Llegenda del Barça
És nem mellesleg 2 garantálható teltházas mecs + 120millio néző a tv-k elött. csak európában.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Eurobarca Staff
Ez van. Ez ellen nem lehet mit tenni. Szerintem mindig lenne valaki, akinek nem tetszene az aktuális szabály ElRamosnak igaza van szezon előtt mindenki tudta, és ha nem lett volna ez a helyzet, most nem is szídnák ennyien. Egyébként én azt is el tudnám képzelni, hogy ilyenkor, akár egy oda-vissza párharc döntsön, szerintem az lenne a legigazságosabb, hiszen, akkor az nyerné a bajnoságot, aki a végén a legjobb, de ne hülye szabályokat okoljatok azért, mert nem lettünk bajnokok!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Legalább hadd értetlenkedjem a hülye szabályon. Persze, lehetett az elejétől fogva tudni, de nekem már akkoris baromságnak tűnt. Meg éppen miért pont a spanyol bajnokság az, ahol nem a szép focira és a sok rúgott gólra helyezik a hangsúlyt, hanem csak az eredményességre, az olaszban még megérteném valahogy, de itt...ElRamos írta:Szezon elején mindenki tudta, hogy ha egyenlő pontszámmal végez az élen 2 csapat, akkor az egymás elleni eredmény dönt, nem pedig a gólkülönbség. Ezt utólag kár felhozni, mert ezzel mindenki tisztában volt. Fordított esetben szerintem benneteket sem érdekelne, hogy kevesebb gólt rúgtatok mint mi, mégis ti vagytok a bajnokok...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Ez a szabály, kész, még ha hülyeség is.
Én biztos hogy bevezettetném mindenhol hogy egyenlő pontszám esetén mégcsak nem is a gólkülönbség, hanem a több rúgott gól számítson, ezzel talán egy kicsit lehetne támogatni a támadó focit...
Én biztos hogy bevezettetném mindenhol hogy egyenlő pontszám esetén mégcsak nem is a gólkülönbség, hanem a több rúgott gól számítson, ezzel talán egy kicsit lehetne támogatni a támadó focit...
Szezon elején mindenki tudta, hogy ha egyenlő pontszámmal végez az élen 2 csapat, akkor az egymás elleni eredmény dönt, nem pedig a gólkülönbség. Ezt utólag kár felhozni, mert ezzel mindenki tisztában volt. Fordított esetben szerintem benneteket sem érdekelne, hogy kevesebb gólt rúgtatok mint mi, mégis ti vagytok a bajnokok... 

- kilibarca
- Capitá del Barça
Ez így vanMr. Master írta:Egyébként hülyeségnek tartom, hogy még ígyis messze mi rúgtuk a legtöbb gólt, és az egymás elleni eredmény számít. Egy egész éves szezonban becsúszhat egy csapatnak két eltiltás, meg négy sérülés egyszerre, és akkor fél csapat hiányzik a nagy rangadóról, vagy azon a meccsen épp történik egy bírói tévedés, és még ígyis 20al több gólt lő a csapat, és még ennek ellenére is az a két meccs ítéli meg az egész szezontEgyébként nem vagyok nagy híve ennek a gólkülönbség-dolognak, de amikor már ilyen látványos a különbség, fontolóra kéne venni....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2007.08.18. 12:23:24-kor.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyébként hülyeségnek tartom, hogy még ígyis messze mi rúgtuk a legtöbb gólt, és az egymás elleni eredmény számít. Egy egész éves szezonban becsúszhat egy csapatnak két eltiltás, meg négy sérülés egyszerre, és akkor fél csapat hiányzik a nagy rangadóról, vagy azon a meccsen épp történik egy bírói tévedés, és még ígyis 20al több gólt lő a csapat, és még ennek ellenére is az a két meccs ítéli meg az egész szezont
Egyébként nem vagyok nagy híve ennek a gólkülönbség-dolognak, de amikor már ilyen látványos a különbség, fontolóra kéne venni....

------------------ pisti.blog.hu --------------------
- kilibarca
- Capitá del Barça
Na ezt azért nem lehet mondani mert ti 0Madrid írta:akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e

akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e
-
- Entrenador del Barça
Mert a tavalyi évben aztán kummajó volt! Az előző szezont mi szórakoztuk el! A bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette el. Erről ennyit.kilibarca írta:Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorcacruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban.
![]()
![]()
Szerintem nem lesz olyan rossz a madrid mint gondolod(játok) nem minha én nem szeretném csak nem bízom el magad , főleg a tavalyi év után
VISCA EL BARCA!
- Capon
- Llegenda del Barça
Én mindig örülök egy erős Madridnak, hisz attól jó és nívós a bajnokság. Megy ugye mindenkit az ellenefelei tesznek naggyá.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorcacruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban.
![]()
![]()

-
- Entrenador del Barça
A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le.RealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.

VISCA EL BARCA!
-
- Jugador del Barça
Na ezt azonnal fejezd be! Szégyent hozol a madridistákra! Mégis mit képzelsz te magadról?Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL t
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
- noname
- Llegenda del Barça
Még egy dolog.Ezzel sztem csak váganykodni akartál.Csak szólok h ez értelmes embereknél nem jön be, csak a te szintednél!RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Akkor legjobb ha felnősz.Én utálom a madridot, de a drukkerekkel semmi bajom.Kivéve az ilyen tízéves kölyökkel.Lefogadom h fel se tudnál sorolni 10 real-játékost.RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..

A Fifa egy szégyen
Értem amit mondasz, de szerinted ilyenkor az a megoldás, hogy a legnagyobb vetélytársunk oldalán ilyen hsz-okat írsz? Szerintem nem. Normálisan is elmondhatod a véleményed.RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Én sem szeretem a Barcelonát, de pl. a drukkereivel nincs semmi bajom. Nekem is vannak Barca fan haverjaim, ráadásul nem is egy

Nah szóval ne írjkálj ilyen hsz-okat, gondolkodj mielőtt írsz! Ha meg tényleg nagyon nem szereted a Barcelonát, akkor nem kell idejönni.
Ha ezek után is úgy gondolod, hogy mindenképpen szeretnél valamit megosztani a Barcelona szurkolóival, gondolkodj hogy mit írsz, valamint olyan stílusban írd le, amellyel nem hozol szégyent a Real Madrid szurkolóira.

Nekem sem jött át. ElRamos csak a tudtára hozta - mint madridista - hogy ezt itt nem kéne.
Egyébként meg elég, ha csak visszamész (?) a madridistára. Azért ne járj ide, hogy ezt megoszd.
De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!
Egyébként meg elég, ha csak visszamész (?) a madridistára. Azért ne járj ide, hogy ezt megoszd.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Ne írj hülyeségeket!RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor kérlek szépen, ne írj ide ...RealMadridMan18 írta:De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..

-
- Barça B
De Hogyha kibaszottul utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..