Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.18. 13:10:08

Egy ilyen meccs tuti hogy nézettségi rekordot döntene, nem lenne olyan ország a világon, ahol ne közvetítenék ezt a meccset. 8)
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.18. 13:04:28

ElRamos nem fordulunk az illetékes szervekhez? :D Tető alá hozzuk a dolgot. Nincs itt probléma.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.18. 13:03:54

ElRamos írta:
Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne... :P
Húú,de jó lenne :P !Ami késik,nem múlik! 8)
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.18. 13:01:14

Capon írta:És nem mellesleg 2 garantálható teltházas mecs + 120millio néző a tv-k elött. csak európában.
Ezzel egyet értek! Egyenlő pontszám esetén valóban lehetne egy oda-vissza párharc a 2 csapat között. Mekkora meccsek lennének!! 8)

Igazából már évek óta szeretnék egy Real Madrid - Barcelona döntőt a Bajnokok Ligájában. El Clasíco a BL fináléban...ha mindkét csapat csúcsformában játszana, az évszázad meccse lenne... :P
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.18. 12:57:28

És nem mellesleg 2 garantálható teltházas mecs + 120millio néző a tv-k elött. csak európában.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.08.18. 12:44:26

Ez van. Ez ellen nem lehet mit tenni. Szerintem mindig lenne valaki, akinek nem tetszene az aktuális szabály ElRamosnak igaza van szezon előtt mindenki tudta, és ha nem lett volna ez a helyzet, most nem is szídnák ennyien. Egyébként én azt is el tudnám képzelni, hogy ilyenkor, akár egy oda-vissza párharc döntsön, szerintem az lenne a legigazságosabb, hiszen, akkor az nyerné a bajnoságot, aki a végén a legjobb, de ne hülye szabályokat okoljatok azért, mert nem lettünk bajnokok!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.18. 12:32:52

ElRamos írta:Szezon elején mindenki tudta, hogy ha egyenlő pontszámmal végez az élen 2 csapat, akkor az egymás elleni eredmény dönt, nem pedig a gólkülönbség. Ezt utólag kár felhozni, mert ezzel mindenki tisztában volt. Fordított esetben szerintem benneteket sem érdekelne, hogy kevesebb gólt rúgtatok mint mi, mégis ti vagytok a bajnokok... :wink:
Legalább hadd értetlenkedjem a hülye szabályon. Persze, lehetett az elejétől fogva tudni, de nekem már akkoris baromságnak tűnt. Meg éppen miért pont a spanyol bajnokság az, ahol nem a szép focira és a sok rúgott gólra helyezik a hangsúlyt, hanem csak az eredményességre, az olaszban még megérteném valahogy, de itt... :roll: Már bocsi, lehet, hogy most az jár a fejedben, hogy "jaj szegény barcások hogy sopánkodnak", de hogyha anno így nyertünk volna bajnokságot, főtt volna a fejetek, és biztos vagoyk benne, hogy akkor a szabály már rég meg lenne változva :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.18. 12:31:11

Ez a szabály, kész, még ha hülyeség is.
Én biztos hogy bevezettetném mindenhol hogy egyenlő pontszám esetén mégcsak nem is a gólkülönbség, hanem a több rúgott gól számítson, ezzel talán egy kicsit lehetne támogatni a támadó focit...
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.18. 12:22:59

Szezon elején mindenki tudta, hogy ha egyenlő pontszámmal végez az élen 2 csapat, akkor az egymás elleni eredmény dönt, nem pedig a gólkülönbség. Ezt utólag kár felhozni, mert ezzel mindenki tisztában volt. Fordított esetben szerintem benneteket sem érdekelne, hogy kevesebb gólt rúgtatok mint mi, mégis ti vagytok a bajnokok... :wink:
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.18. 12:22:32

Mr. Master írta:Egyébként hülyeségnek tartom, hogy még ígyis messze mi rúgtuk a legtöbb gólt, és az egymás elleni eredmény számít. Egy egész éves szezonban becsúszhat egy csapatnak két eltiltás, meg négy sérülés egyszerre, és akkor fél csapat hiányzik a nagy rangadóról, vagy azon a meccsen épp történik egy bírói tévedés, és még ígyis 20al több gólt lő a csapat, és még ennek ellenére is az a két meccs ítéli meg az egész szezont :!: Egyébként nem vagyok nagy híve ennek a gólkülönbség-dolognak, de amikor már ilyen látványos a különbség, fontolóra kéne venni....
Ez így van :!: ha jól tudom a többi bajnokság ez dönt csak a spanyolba nem :? annyira mi si megérdemeltük volna mint a real, ha nem jobban .De ezen már kár rágódni. Ők nyertek ez van el kell ismerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2007.08.18. 12:23:24-kor.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.18. 12:17:30

Egyébként hülyeségnek tartom, hogy még ígyis messze mi rúgtuk a legtöbb gólt, és az egymás elleni eredmény számít. Egy egész éves szezonban becsúszhat egy csapatnak két eltiltás, meg négy sérülés egyszerre, és akkor fél csapat hiányzik a nagy rangadóról, vagy azon a meccsen épp történik egy bírói tévedés, és még ígyis 20al több gólt lő a csapat, és még ennek ellenére is az a két meccs ítéli meg az egész szezont :!: Egyébként nem vagyok nagy híve ennek a gólkülönbség-dolognak, de amikor már ilyen látványos a különbség, fontolóra kéne venni....
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.18. 12:07:28

Madrid írta:
bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e
akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.
Na ezt azért nem lehet mondani mert ti 0 :!: azaz 0 pontal "előztetek" meg minket :wink:
Madrid
Jugador del Barça

2007.08.18. 12:02:59

bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette e
akkor ennyi erővel azt is lehet mondani hogy a 3 meg 2 évvel ezelőtti bajnokságot is a Real vesztette el.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.18. 11:54:50

kilibarca írta:
cruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban. :lol: :lol: :lol:
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorca :wink: Szerintem nem lesz olyan rossz a madrid mint gondolod(játok) nem minha én nem szeretném csak nem bízom el magad , főleg a tavalyi év után :?
Mert a tavalyi évben aztán kummajó volt! Az előző szezont mi szórakoztuk el! A bajniokságot nem a reál nyerte meg, hanem a Barca veszítette el. Erről ennyit.
VISCA EL BARCA!
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.18. 11:52:14

Én mindig örülök egy erős Madridnak, hisz attól jó és nívós a bajnokság. Megy ugye mindenkit az ellenefelei tesznek naggyá.
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.18. 11:51:06

cruyff írta: A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban. :lol: :lol: :lol:
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Top10 simán bent vannak. Hannover egy jó csapat de az csak egy felkészülési meccs volt Mallorca - Bayern 3-0 ennyi erővel minket 2-0-ra ver a Mallorca :wink: Szerintem nem lesz olyan rossz a madrid mint gondolod(játok) nem minha én nem szeretném csak nem bízom el magad , főleg a tavalyi év után :?
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.18. 11:42:05

RealMadridMan18 írta:
Jelenleg papíron
Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL t

Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű

Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
A rinyálé lesz a BL meg 10 bajnoki zsinórban? Hát, jelenleg Európa 10 legjobb csapatában sem vagytok benne. Hannovertől egy sima 3-as? A Hannover a kiesés elkerüléséért fog harcolni a Bundesligában MEGALOL! Jól nyomta a Huszti ellenetek mi? Csoda, hogy nem igazoltátok le. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem baj. Taktikus védekezéssel és kontrajátékkal még sokmindent elérhettek a bernabeauban. :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.18. 11:07:42

Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL t

Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű

Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
Na ezt azonnal fejezd be! Szégyent hozol a madridistákra! Mégis mit képzelsz te magadról?
noname
Llegenda del Barça

2007.08.18. 11:05:58

RealMadridMan18 írta:
Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
De Hogyha [auto_cenzúra] utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!
Még egy dolog.Ezzel sztem csak váganykodni akartál.Csak szólok h ez értelmes embereknél nem jön be, csak a te szintednél! :roll:
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2007.08.18. 11:04:23

RealMadridMan18 írta:
Ha nem tudsz normális hsz-okat írni, akkor inkább ne is írj. Remélem a madridistán nem vagy regelve..
Akkor legjobb ha felnősz.Én utálom a madridot, de a drukkerekkel semmi bajom.Kivéve az ilyen tízéves kölyökkel.Lefogadom h fel se tudnál sorolni 10 real-játékost. :roll: A divatdrukkerség legalja. :roll: :evil:
A Fifa egy szégyen
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.18. 11:03:55

RealMadridMan18 írta:
Értem amit mondasz, de szerinted ilyenkor az a megoldás, hogy a legnagyobb vetélytársunk oldalán ilyen hsz-okat írsz? Szerintem nem. Normálisan is elmondhatod a véleményed.

Én sem szeretem a Barcelonát, de pl. a drukkereivel nincs semmi bajom. Nekem is vannak Barca fan haverjaim, ráadásul nem is egy :)

Nah szóval ne írjkálj ilyen hsz-okat, gondolkodj mielőtt írsz! Ha meg tényleg nagyon nem szereted a Barcelonát, akkor nem kell idejönni.

Ha ezek után is úgy gondolod, hogy mindenképpen szeretnél valamit megosztani a Barcelona szurkolóival, gondolkodj hogy mit írsz, valamint olyan stílusban írd le, amellyel nem hozol szégyent a Real Madrid szurkolóira. :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.18. 10:56:57

Nekem sem jött át. ElRamos csak a tudtára hozta - mint madridista - hogy ezt itt nem kéne.

Egyébként meg elég, ha csak visszamész (?) a madridistára. Azért ne járj ide, hogy ezt megoszd.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.18. 10:56:09

RealMadridMan18 írta:
Ne írj hülyeségeket! :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.18. 10:55:17

RealMadridMan18 írta:
Akkor kérlek szépen, ne írj ide ... :roll:
RealMadridMan18
Barça B

2007.08.18. 10:54:13

De Hogyha kibaszottul utálom a Barcelonát s a drukkereit akkor mit tewgyek?!
Lezárt