Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 19:08:34

Ó, értem Vito! Szóval itt vagyok én, az elégesetlen szurkoló, aki rontom a színvonalat. Köszönöm a kedvességedet!
Kettő: Én már régen javasoltam egy olyan megoldást, ami a madridista esetében van, vagy bármi mást, amivel mi is hozzá tudunk járulni a költségekhez. Sőt, felajánlottam 10.000Ft-ot a talira, annak ellenére, hogy én személyesen nem tudtam rá elmenni. Ha nem emlékszel erre, vagy nem olvastad, az a Te hiányosságod, olvass utána. Ennyi. Azt pedig tartom továbbra is: a módszer diktatórikus. Ha tetszik, ha nem.
dav777
Barça B

2007.08.27. 19:06:51

sziasztok!

régóta olvasom hozzászólásaitokat! 15 éve, hogy a Barcának élek és drukkolok!
Meg kell védenem Varga Tamás barátunkat - mert bár igaz, kicsit nyersen fogalmaz - alapvetően nagyon sok mindenben igaza van. :!:
Még a szikráját sem lehetett látni az akarásnak, harciszellemnek a srácok szemében! Egy kicsit sem küzdöttek és akartak :evil:
Lehet az időre fogni, hogy majd összeállunk, de egyilyen tavalyi idény után nem ilyen felfogással kellett volna pályára küldeni a fiúkat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emberelőnybe is voltunk mégsem tudtuk befejezni a meccset
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 19:04:08

Boixos írta:azért ne várjunk 5-6 fordulót, mert addigra úgy otthagynak minket a többiek, mint eb a ..... de még mindig tartom azt, h egy meccsből nem lehet túl sok következtetést levonni, rbízom benne, h lesz ez még jobb is.
azt meg eddig is tudtuk rijkaardról, h csak azért van a padon, h kiüsse az oldalát, mást nem nagyon tud hozzátenni a bugihoz.
Akkor minek van még itt? Erre én is képes vagyok, söt! Le is tudom bontani! A nagy Frankie-hívők most hol vannak? Négy extraklasszis támadó 90 perc alatt nem tud egy gólt lőni egy közepes Santandernek? Akkor mi lesz a 4. fordulóban a Svilla ellen? Bele sem merek gondolni!
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 19:02:40

én voltam a szuperzseni.
a magyarázat lejjebb van.
a fórumnak az utóbbi években igen magas színvonala volt, amit az üzemeltetők tartani akarnak.

Tamás. engem ne hasonlítgass senkihez, pláne azokhoz, mert ehhez nincs jogalapod. meg bunkóság is.

az eredmény nem volt elfogadható, de attól függetlenül a fórum rendjét BE KELL TARTANI és nem kioktatni, meg sértegetni kell a moderátorokat, pláne, ha egy fillérrel nem járultok hozzá az oldal működéséhez.

ezzel mindent el is mondtam, vissza kellene térni a topic témájához.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 19:01:58

cruyff írta:Melyik szuperzseni zárta le a bajnoki mérkőzések topikot? Persze az rendben van, hogy valaki (valakik) elkalandoznak a témától, de úgy nem lehet jól chatelni ha minden válasz, viszontválasz más-más topikba íródik vazze!!!!!!!!!! Ha két, sőt több ember elkezd beszélgetni valamiről, vagy mert dühös, vagy mert ki akarja ereszteni a gőzt, vagy egyszerűen kedve van társalogni, akkor az elkerülhetetlen, hogy mondjuk a 30-ik hsz után más témára át ne térjenek. A téma az egy: a Barcelona! Miért kell ezután valakinek, aki esetleg nem is volt involválva a beszélgetésbe, tönkretennie azt??? Már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy itt néhányan a fórumon atyaúristent játszanak.
Vito barátunk volt az a szuperzseni! Ez igenis diktatórikus módszer, Venezuelában vagy KNDK-ban elmegy, nálam nem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 19:00:30

barcelinho_5 írta:én tegnap este óta tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy legalább az 5-6.fordulókat várjuk meg. nem is az eredményeket kellene figyelni, hanem azt hogy maga a játék hogy megy a csapatnak! viszont addig Riijkaard-nak rá kéne feküdnie tényleg a dologra és összeszedni a csapatot, mert valóban nem ezt ígérte nekünk, szurkolóknak, Barca-fanoknak. Remélni tudom hogy ebből az egy esetből is tanult, és a következő lehetőséget, az inter ellen nem szalasztja el, és megpróbál változtatni a csapaton, mert meggyőződésem hogy itt nem csak a mentalitással van gond, hanem az egész játékszerkezetet javítani kellene mert kiábrándító hogy nem tud szabadulni az állandó sablonjaitól. de akkor tényleg még most, az idény elején jó lenne ha ő is megtalálná azt a részét a csapatnak(középpálya szvsz) aminek egy teljesen más szerkezetet kell adni.

amúgy jó az írásod tamás, de a vezetőség hibáztatása szerintem is felesleges, idén jól igazoltak, a tavalyi lyukak be lettek tömve, csak Riijkaard sem gondolta szerintem hogy bizony kicsit változtatni kellene az egész csapat felépítésén.
amúgy saját véleményem szerint is azon vagyok hogy ha Frank már ezt megtenné, akkor már ezzel egy kihívást állítana játékosai elé, hogy egy új taktikát, felállást megszokjanak.
De ne haragudj, könyörgöm, áldjon meg a Jóisten. Erre volt 9 hete!!! KILENC!! Mi a jó büdös francot csinált? A [auto_cenzúra] verte? Merthogy nem a munkájával foglalkozott, az biztos. A taktikai újításokat nem a 10. fordulóra kell kiötölni, hanem az elsőre, a felkészülés alatt. Akkor amit eddig gyakoroltak, az mi volt?
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.27. 18:59:15

azért ne várjunk 5-6 fordulót, mert addigra úgy otthagynak minket a többiek, mint eb a ..... de még mindig tartom azt, h egy meccsből nem lehet túl sok következtetést levonni, rbízom benne, h lesz ez még jobb is.
azt meg eddig is tudtuk rijkaardról, h csak azért van a padon, h kiüsse az oldalát, mást nem nagyon tud hozzátenni a bugihoz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 18:57:35

1. nem vetettem el a sulykot!
2.én semmi olyat nem írtam oda, ami nem abba a topicba való lenne.
3. tegnap este bezárt, és most is zárva van. Meddig? Két hétig, amíg sor kerül a következő fordulóra?
4. és mi van akkor, ha átigazolásokról írtak oda? Semmi? Legalábbis semmi olyasmi, ami miatt azt be kellett volna zárni.
5. lehet, hogy Vito és Boixos, a Ti számotokra a tegnapi eredmény és a mutatott játék elfogadható és tolerálható volt, de az én számomra - és nem vagyok egyedül, csak ilyen határozottan és níltan mások nem írják le ebbéli véleményüket - NEM, nem és nem. Tavaly ugyanezt eljátszottuk, most újrakezdjük. Ennek rossz vége lesz! Ennyi! Ezt a mentalitást többet nem akarom látni kedvenc csapatomtól, mert a magam kis lehetőségei között megtehetem az alapvető lépéseket. PL. bojkottálom a meccset, van még azonkívül más meccs is. Legalább azok nem hoznak ki a béketűrésemből.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.08.27. 18:56:48

cruyff írta:Melyik szuperzseni zárta le a bajnoki mérkőzések topikot? Persze az rendben van, hogy valaki (valakik) elkalandoznak a témától, de úgy nem lehet jól chatelni ha minden válasz, viszontválasz más-más topikba íródik vazze!!!!!!!!!! Ha két, sőt több ember elkezd beszélgetni valamiről, vagy mert dühös, vagy mert ki akarja ereszteni a gőzt, vagy egyszerűen kedve van társalogni, akkor az elkerülhetetlen, hogy mondjuk a 30-ik hsz után más témára át ne térjenek. A téma az egy: a Barcelona! Miért kell ezután valakinek, aki esetleg nem is volt involválva a beszélgetésbe, tönkretennie azt??? Már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy itt néhányan a fórumon atyaúristent játszanak.
OFF :arrow: Lázadás! Váltsuk le a modikat! :lol: :lol:
Offkorsz nem volt komoly :P
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.08.27. 18:54:57

Tényleg nem értem Rijkaard cselekedeteit, de hogy teljesen alkalmatlan az edzői posztra... Hát nem tudom, talán kicsit erős.
Szerintem első sorban nem vele van a baj. Oleguer meg szerintem a legjobb haverja, hogy ennyire erőlteti.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
cruyff
Entrenador del Barça

2007.08.27. 18:54:54

Melyik szuperzseni zárta le a bajnoki mérkőzések topikot? Persze az rendben van, hogy valaki (valakik) elkalandoznak a témától, de úgy nem lehet jól chatelni ha minden válasz, viszontválasz más-más topikba íródik vazze!!!!!!!!!! Ha két, sőt több ember elkezd beszélgetni valamiről, vagy mert dühös, vagy mert ki akarja ereszteni a gőzt, vagy egyszerűen kedve van társalogni, akkor az elkerülhetetlen, hogy mondjuk a 30-ik hsz után más témára át ne térjenek. A téma az egy: a Barcelona! Miért kell ezután valakinek, aki esetleg nem is volt involválva a beszélgetésbe, tönkretennie azt??? Már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy itt néhányan a fórumon atyaúristent játszanak.
VISCA EL BARCA!
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 18:53:33

én tegnap este óta tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy legalább az 5-6.fordulókat várjuk meg. nem is az eredményeket kellene figyelni, hanem azt hogy maga a játék hogy megy a csapatnak! viszont addig Riijkaard-nak rá kéne feküdnie tényleg a dologra és összeszedni a csapatot, mert valóban nem ezt ígérte nekünk, szurkolóknak, Barca-fanoknak. Remélni tudom hogy ebből az egy esetből is tanult, és a következő lehetőséget, az inter ellen nem szalasztja el, és megpróbál változtatni a csapaton, mert meggyőződésem hogy itt nem csak a mentalitással van gond, hanem az egész játékszerkezetet javítani kellene mert kiábrándító hogy nem tud szabadulni az állandó sablonjaitól. de akkor tényleg még most, az idény elején jó lenne ha ő is megtalálná azt a részét a csapatnak(középpálya szvsz) aminek egy teljesen más szerkezetet kell adni.

amúgy jó az írásod tamás, de a vezetőség hibáztatása szerintem is felesleges, idén jól igazoltak, a tavalyi lyukak be lettek tömve, csak Riijkaard sem gondolta szerintem hogy bizony kicsit változtatni kellene az egész csapat felépítésén.
amúgy saját véleményem szerint is azon vagyok hogy ha Frank már ezt megtenné, akkor már ezzel egy kihívást állítana játékosai elé, hogy egy új taktikát, felállást megszokjanak.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.27. 18:48:48

Tamás, nem azért lett bezárva a topik, mert az emberek leírták a véleményüket a meccsről, bár a 250. "deszarvoltezbotrány" hsz után, még ez is lazán beleférhetett volna, hanem azért, mert a végefelé már egészen másról ment a f.szolás, azok a dolgok pedig abszolút nem oda tartoztak. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.27. 18:47:38

Tamás! most elvetetted a sulykot! [-X
mégis hogy gondolod ezt a pár sort?!
és korlátozzák a legalapvetőbb szabadságjogok egyikét, a szólásszabadságot, akkor ide irom le a véleményemet. Amúgy zárójelben jegyzem meg, a 21. században, a demokratikus Mo-on ez eléggé diktatórikus módszer, eléggé lehangoló és undorító. Ennyi erővel az egész fórumot be kellene zárni, mert ide is le tudom írni, mit gondolok a tegnapi botrányról.
többször megkértünk mindenkit, hogy témába vágó hszeket írjon az odavaló topicba. ehhez képest a bajnoki mérkőzések topic tele volt átigazolással, Rijkaard-dal, majd a végén a Milan is szóba került.
ezért lett bezárva.

:evil:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.27. 18:44:03

varga tamás írta:Nos, ha már a bajnoki mérkőzések topic zárva van, és korlátozzák a legalapvetőbb szabadságjogok egyikét, a szólásszabadságot, akkor ide irom le a véleményemet. Amúgy zárójelben jegyzem meg, a 21. században, a demokratikus Mo-on ez eléggé diktatórikus módszer, eléggé lehangoló és undorító. Ennyi erővel az egész fórumot be kellene zárni, mert ide is le tudom írni, mit gondolok a tegnapi botrányról.
Tamás, már megint előbb dobálózol a szavakkal, mint gondolkodnál... [-X
Shorty
Jugador del Barça

2007.08.27. 18:41:37

Tomi!
Sokmindenben igazad van de azért nem kell tulzásokba esni, a vezetőség jó csak Franky-nak nincs maradása ennél a klubbnál.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 18:31:18

Nos, ha már a bajnoki mérkőzések topic zárva van, és korlátozzák a legalapvetőbb szabadságjogok egyikét, a szólásszabadságot, akkor ide irom le a véleményemet. Amúgy zárójelben jegyzem meg, a 21. században, a demokratikus Mo-on ez eléggé diktatórikus módszer, eléggé lehangoló és undorító. Ennyi erővel az egész fórumot be kellene zárni, mert ide is le tudom írni, mit gondolok a tegnapi botrányról.
1. FRANKNEK TAKARODNIA KELL! - minél hamarabb megteszi ezt, annál kevesebb bajt okoz nekünk. Teljes mértékben alkalmatlan: szakmailag, emberileg, taktikailag, morálisan. Normális ember ilyet nem mond a tegnapi gyalázat után, amit ma délután volt szerencsém megtekinteni (még ha csak a második félidőt is, ennyi épp elég volt). Hát, mondhatom: vérlázító, elfogadhatatlan, alávaló teljesítmény. Nekem lehet ugrani, le lehet kiabálni a fejemet, hülyének lehet titulálni, de akkoris ez a véleményem. A tegnapi teljesítményünk még a Segunda División szintjét sem érte el - ez van, ezen nincs mit szépíteni. A Santandernek köszönetet mondhatunk, hogy sikerült egy pontot szereznünk.
2. Ennek a szakmai analfabétának a nyilatkozata - újfent - kiábrandító. Egy bocsánatkérést minimum elvártam volna tőle. Aztán mélyreható magyarázatot vártam volna Oli kezdőemberként való játszatásáról, ill. a Zambi :arrow: Rafa cseréről. Ennek értelme nem volt, hacsak az nem, hogy a jobbszélen való támadások támogatását még jobban legyengítsem. Másodsorban, magyarázatot vártam volna Messi lecserélésére. A 2. félidő alapján a támadószekció legagilisabb tagja volt - a körülményekhez képest.
3. A mentális hozzáállása a csapatnak egy nagy nulla volt, mintha a Bayern elleni meccs köszönt volna vissza. Csak annak semmi értelme és jelentősége nem volt, ez pedig egy bajnoki meccs volt, amelyen a győzelem kötelező lett volna. Mert tegnap, igenis csak a győzelem volt az elfogadható eredmény, minden más: tragédia, gyalázat, aljas támadás ellenünk.
4. R10 pedig elgondolkodhatna: ígérgetések szintjén kíván javulni, vagy a pályán is. Ha az előbbi: akkor nincs maradása.
5. Frank és Joan nem ezt ígérték: rendet, tisztességet, a régi-Barca visszatérését ígérték. Ebből tegnap semmit sem láttunk. Az akarás szikrája sem volt fellelhető, a hajtás csíráját sem láthattuk.
6. Lehet itt mentegetőzni, hogy csak az első meccs, stb. De, felesleges, és önámítás lenne. Tavaly eljátszottuk, katasztrófa lett a vége. ?Még egyszer ugyanezt nem dughatják le a torkunkon. Ha megteszik, Laportának nem kell kitöltenie 2010-ig szóló megbízatását, Ferran Sorianónak pedig nem kell elnöki ambíciókat dédelgetnie. Akkor jöhet Rossell - aki amúgy is alkalmasabb a vezetésre.
Röviden, ennyi.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 16:24:07

így már érthető...nem lenne tehát rossz :)
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.27. 16:21:44

barcelinho_5 írta:
vagy még valami ilyesmi is lehet:

-------------Yaya Touré--------
---------Ronny-------Xavi--------
---Messi--------------------Henry----
-----------------Eto'o-----------------

ez sem rossz, de akkor Ronny megint hogy írányít :?
eléggé hátrakerülne ami számára nem előnyös, és félek elveszne a középpályán...és még annyi szabadsága sem lehetne

és én is nagyon nagyon remélem hogy előbb utóbb Riijkaard is rájön hogy nem az eddigi felállásba kéne berakni a játékosokat mert szerintem ez már egy elöregedett és kiismert forma...
Gondolom itt még annyi változtatás lenne, hogy Xavi a helyén lenne, Ronaldinho meg amikor nálunk van a labda (vagyis pontosabban nála), akkor felkuszna a 16os elöterébe, ott meg már meglehetne játszani a kis csiki-csukikat (milyen szörnyü szo is ez :) )
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.08.27. 16:03:47

ez sem rossz, de akkor Ronny megint hogy írányít :?
eléggé hátrakerülne ami számára nem előnyös, és félek elveszne a középpályán...és még annyi szabadsága sem lehetne

és én is nagyon nagyon remélem hogy előbb utóbb Riijkaard is rájön hogy nem az eddigi felállásba kéne berakni a játékosokat mert szerintem ez már egy elöregedett és kiismert forma...
Shorty
Jugador del Barça

2007.08.27. 16:03:11

Zozzy 5 írta:És hogy jöjjünk formába, ha Rijkaard rosz döntéseket hoz? Erről beszélek, hogy edző hiányában csak sztárok, zsenik vannak akik ha jó lábbal kellnek fel akkor nem lehet megállítani őket. De ha nincs jó napuk, akkor ennyi volt. Legalábbis most még itt tartunk...
Sajnos igazad van akármilyem optimista vagyok edzői segítség nélkül nem tudunk bajnokságot nyerni... :cry:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.27. 15:58:32

Shorty írta:
Zozzy 5 írta:Ezeket a formációkat már rég kielemztük, de szerintem felesleges filózni, ugyanis Rijkaard az edző...Maradni fog a 4-3-3, néha játszanak majd 4en elől, amikor meg már nagyon hülye lesz, akkor 3-4-3. Mind1, hogy mit variálunk, ha nincs taktikánk és motiváció.
Zozzy mért vagy ilyen pesszimista? Ez még csak az első forduló volt...
Igaz hogy Franky nem barcelona szintű edző de ez a csapat még sokkal töbre lessz képes.Az inter is döntetlent játszott és nekik a kétségbeesés szikrája sincs meg.Nyugi még 1-2 forduló és belejövünk csak Frank-nek nem kéne hülye döntéseket hozni meccs közben...
És hogy jöjjünk formába, ha Rijkaard rosz döntéseket hoz? Erről beszélek, hogy edző hiányában csak sztárok, zsenik vannak akik ha jó lábbal kellnek fel akkor nem lehet megállítani őket. De ha nincs jó napuk, akkor ennyi volt. Legalábbis most még itt tartunk...
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.27. 15:57:49

Aprieto írta:Nem lesz fent egyszerre mind a 4 támadó... el lehet felejteni :wink:
És értelmetlen is lenne.......
Attól függetlenül meg lehetne próbálni legalább Ronit behozni középre...,
Léfe
Entrenador del Barça

2007.08.27. 15:56:47

Már márciusban azt irtam, hogy olyan érvágás kellene, mint amikor Decoék jöttek 3 éve. Nem kellett volna sajnálni senkit. Többször irtam példának, hogy egy hajtós Milito v. Kanoute sokkal többet ér mint a sátálo zsenik. Ha egyszer ezek elkezdenek játszani..., meg majd lesz jobb is...! Ez már egy éve folyik. Most megerösitették- egyébbként jól , a telegyomru csapatot. Majd nézzétek meg a ,,senki,, Sneidert ,Drenthét stb. hogy fognak hajtani, mert kell a szsozso meg a hirnév. Nálunk már ez mind megvan. És mindeki nyugodt a játékosok közül, mert ha a Ronnie, Etoo sétálhat akkor Ők is. Reikardd szép volt, jó volt de ha a mult számit akkor legyen a Barca játékosa a Cruujf mert Ő aztán már bizonyitott.
Fecó
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.27. 15:56:45

barcelinho_5 írta:és ha Ronny behúzódna középre? és kb ott jáccana mint tavaly Deco...és akkor a 3 másik sztár pedig támadó....
így:

-----------Xavi--------Yaya Touré--------
------------------Ronny---------------
Nálam ez lenne az egyes lépés, a kettes pedig, hogy valahogy feltüzelném a játékosokat :!: Már régota ezt a taktikát szeretném alkalmazva látni...

------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Lezárt