2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor minek van még itt? Erre én is képes vagyok, söt! Le is tudom bontani! A nagy Frankie-hívők most hol vannak? Négy extraklasszis támadó 90 perc alatt nem tud egy gólt lőni egy közepes Santandernek? Akkor mi lesz a 4. fordulóban a Svilla ellen? Bele sem merek gondolni!Boixos írta:azért ne várjunk 5-6 fordulót, mert addigra úgy otthagynak minket a többiek, mint eb a ..... de még mindig tartom azt, h egy meccsből nem lehet túl sok következtetést levonni, rbízom benne, h lesz ez még jobb is.
azt meg eddig is tudtuk rijkaardról, h csak azért van a padon, h kiüsse az oldalát, mást nem nagyon tud hozzátenni a bugihoz.
Vito barátunk volt az a szuperzseni! Ez igenis diktatórikus módszer, Venezuelában vagy KNDK-ban elmegy, nálam nem.cruyff írta:Melyik szuperzseni zárta le a bajnoki mérkőzések topikot? Persze az rendben van, hogy valaki (valakik) elkalandoznak a témától, de úgy nem lehet jól chatelni ha minden válasz, viszontválasz más-más topikba íródik vazze!!!!!!!!!! Ha két, sőt több ember elkezd beszélgetni valamiről, vagy mert dühös, vagy mert ki akarja ereszteni a gőzt, vagy egyszerűen kedve van társalogni, akkor az elkerülhetetlen, hogy mondjuk a 30-ik hsz után más témára át ne térjenek. A téma az egy: a Barcelona! Miért kell ezután valakinek, aki esetleg nem is volt involválva a beszélgetésbe, tönkretennie azt??? Már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy itt néhányan a fórumon atyaúristent játszanak.
De ne haragudj, könyörgöm, áldjon meg a Jóisten. Erre volt 9 hete!!! KILENC!! Mi a jó büdös francot csinált? A [auto_cenzúra] verte? Merthogy nem a munkájával foglalkozott, az biztos. A taktikai újításokat nem a 10. fordulóra kell kiötölni, hanem az elsőre, a felkészülés alatt. Akkor amit eddig gyakoroltak, az mi volt?barcelinho_5 írta:én tegnap este óta tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy legalább az 5-6.fordulókat várjuk meg. nem is az eredményeket kellene figyelni, hanem azt hogy maga a játék hogy megy a csapatnak! viszont addig Riijkaard-nak rá kéne feküdnie tényleg a dologra és összeszedni a csapatot, mert valóban nem ezt ígérte nekünk, szurkolóknak, Barca-fanoknak. Remélni tudom hogy ebből az egy esetből is tanult, és a következő lehetőséget, az inter ellen nem szalasztja el, és megpróbál változtatni a csapaton, mert meggyőződésem hogy itt nem csak a mentalitással van gond, hanem az egész játékszerkezetet javítani kellene mert kiábrándító hogy nem tud szabadulni az állandó sablonjaitól. de akkor tényleg még most, az idény elején jó lenne ha ő is megtalálná azt a részét a csapatnak(középpálya szvsz) aminek egy teljesen más szerkezetet kell adni.
amúgy jó az írásod tamás, de a vezetőség hibáztatása szerintem is felesleges, idén jól igazoltak, a tavalyi lyukak be lettek tömve, csak Riijkaard sem gondolta szerintem hogy bizony kicsit változtatni kellene az egész csapat felépítésén.
amúgy saját véleményem szerint is azon vagyok hogy ha Frank már ezt megtenné, akkor már ezzel egy kihívást állítana játékosai elé, hogy egy új taktikát, felállást megszokjanak.
OFFcruyff írta:Melyik szuperzseni zárta le a bajnoki mérkőzések topikot? Persze az rendben van, hogy valaki (valakik) elkalandoznak a témától, de úgy nem lehet jól chatelni ha minden válasz, viszontválasz más-más topikba íródik vazze!!!!!!!!!! Ha két, sőt több ember elkezd beszélgetni valamiről, vagy mert dühös, vagy mert ki akarja ereszteni a gőzt, vagy egyszerűen kedve van társalogni, akkor az elkerülhetetlen, hogy mondjuk a 30-ik hsz után más témára át ne térjenek. A téma az egy: a Barcelona! Miért kell ezután valakinek, aki esetleg nem is volt involválva a beszélgetésbe, tönkretennie azt??? Már nekem is kezd elegem lenni abból, hogy itt néhányan a fórumon atyaúristent játszanak.
többször megkértünk mindenkit, hogy témába vágó hszeket írjon az odavaló topicba. ehhez képest a bajnoki mérkőzések topic tele volt átigazolással, Rijkaard-dal, majd a végén a Milan is szóba került.és korlátozzák a legalapvetőbb szabadságjogok egyikét, a szólásszabadságot, akkor ide irom le a véleményemet. Amúgy zárójelben jegyzem meg, a 21. században, a demokratikus Mo-on ez eléggé diktatórikus módszer, eléggé lehangoló és undorító. Ennyi erővel az egész fórumot be kellene zárni, mert ide is le tudom írni, mit gondolok a tegnapi botrányról.
Tamás, már megint előbb dobálózol a szavakkal, mint gondolkodnál...varga tamás írta:Nos, ha már a bajnoki mérkőzések topic zárva van, és korlátozzák a legalapvetőbb szabadságjogok egyikét, a szólásszabadságot, akkor ide irom le a véleményemet. Amúgy zárójelben jegyzem meg, a 21. században, a demokratikus Mo-on ez eléggé diktatórikus módszer, eléggé lehangoló és undorító. Ennyi erővel az egész fórumot be kellene zárni, mert ide is le tudom írni, mit gondolok a tegnapi botrányról.
Gondolom itt még annyi változtatás lenne, hogy Xavi a helyén lenne, Ronaldinho meg amikor nálunk van a labda (vagyis pontosabban nála), akkor felkuszna a 16os elöterébe, ott meg már meglehetne játszani a kis csiki-csukikat (milyen szörnyü szo is ezbarcelinho_5 írta:vagy még valami ilyesmi is lehet:
-------------Yaya Touré--------
---------Ronny-------Xavi--------
---Messi--------------------Henry----
-----------------Eto'o-----------------
ez sem rossz, de akkor Ronny megint hogy írányít![]()
eléggé hátrakerülne ami számára nem előnyös, és félek elveszne a középpályán...és még annyi szabadsága sem lehetne
és én is nagyon nagyon remélem hogy előbb utóbb Riijkaard is rájön hogy nem az eddigi felállásba kéne berakni a játékosokat mert szerintem ez már egy elöregedett és kiismert forma...
vagy még valami ilyesmi is lehet:
-------------Yaya Touré--------
---------Ronny-------Xavi--------
Sajnos igazad van akármilyem optimista vagyok edzői segítség nélkül nem tudunk bajnokságot nyerni...Zozzy 5 írta:És hogy jöjjünk formába, ha Rijkaard rosz döntéseket hoz? Erről beszélek, hogy edző hiányában csak sztárok, zsenik vannak akik ha jó lábbal kellnek fel akkor nem lehet megállítani őket. De ha nincs jó napuk, akkor ennyi volt. Legalábbis most még itt tartunk...
És hogy jöjjünk formába, ha Rijkaard rosz döntéseket hoz? Erről beszélek, hogy edző hiányában csak sztárok, zsenik vannak akik ha jó lábbal kellnek fel akkor nem lehet megállítani őket. De ha nincs jó napuk, akkor ennyi volt. Legalábbis most még itt tartunk...Shorty írta:Zozzy mért vagy ilyen pesszimista? Ez még csak az első forduló volt...Zozzy 5 írta:Ezeket a formációkat már rég kielemztük, de szerintem felesleges filózni, ugyanis Rijkaard az edző...Maradni fog a 4-3-3, néha játszanak majd 4en elől, amikor meg már nagyon hülye lesz, akkor 3-4-3. Mind1, hogy mit variálunk, ha nincs taktikánk és motiváció.
Igaz hogy Franky nem barcelona szintű edző de ez a csapat még sokkal töbre lessz képes.Az inter is döntetlent játszott és nekik a kétségbeesés szikrája sincs meg.Nyugi még 1-2 forduló és belejövünk csak Frank-nek nem kéne hülye döntéseket hozni meccs közben...
Nálam ez lenne az egyes lépés, a kettes pedig, hogy valahogy feltüzelném a játékosokatbarcelinho_5 írta:és ha Ronny behúzódna középre? és kb ott jáccana mint tavaly Deco...és akkor a 3 másik sztár pedig támadó....
így:
-----------Xavi--------Yaya Touré--------
------------------Ronny---------------