Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
ez a fulhames knight?
a fulhamből bouba diop a legjobb
a fulhamből bouba diop a legjobb

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kár,h nem a Pool-ba ment,mert akkor már két Kájt lennenoname írta: KnightAston Villa 5 millió kb euróért

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- noname
- Llegenda del Barça
Raul Garcia vkpmrmonster írta:Ha a Riquelme-hír igaz, akkor nagy tömeg jó játékost igazoltak előre, érdekes lesz, hogy ki fog padozni, szinte mind a 4 támadó posztra két-két ember van, aki klasszis szintű játékos, Simao, Maxi R., Luis Garcia, Reyes, Riquelme, Agüero, Forlan...
Ha ennyi pénzük volt, akkor miért nem vettek egy jó védőt, vagy egy vkp-t?

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Na látod ez jó kérdés lehet hogy a gólokra mennek rá de ez nálunk se nagyon jön be pedig kicsit jobb csatárjaink vannak!mrmonster írta:Ha a Riquelme-hír igaz, akkor nagy tömeg jó játékost igazoltak előre, érdekes lesz, hogy ki fog padozni, szinte mind a 4 támadó posztra két-két ember van, aki klasszis szintű játékos, Simao, Maxi R., Luis Garcia, Reyes, Riquelme, Agüero, Forlan...

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ha a Riquelme-hír igaz, akkor nagy tömeg jó játékost igazoltak előre, érdekes lesz, hogy ki fog padozni, szinte mind a 4 támadó posztra két-két ember van, aki klasszis szintű játékos, Simao, Maxi R., Luis Garcia, Reyes, Riquelme, Agüero, Forlan...
Előre a TITOlusokért!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Cannaval most már senki sem jár jól soldado és baptista remélem megy!noname írta:A Milan fiatalítani akar biztos Cannaval.![]()
Soldado és Baptista pedig nálam RvnN után a 2. és 3. számú csatárok lennének, örülnék ha mindekettőt eladná a Madrid.

- salas9
- Entrenador del Barça
madridista írta:14:58 - A francia L'Equipe szerint a Lille érdeklődik Julio Baptista iránt. A játékos árát a Real Madrid néhány hónapja 20 millió euróban szabta meg.
Állitólag a Liverpool is bejelentkezett érte 20 millióval.
madridista írta: 14:29 - Portugál lapértesülések szerint a Benfica 12 millió eurót adna Roberto Soldadóért.
Őt meg nem akarja eladni Schuster bácsi.
A mostani teljesítményével,nem hiszem hogy beférne a Milan keretébe...Angol értesülések szerint Fabio Cannavaroért bejelenkezett a Milan

- kilibarca
- Capitá del Barça
Üdv Salas nem tudom mennyi volt
szerintem 20m€ senki nem fog adni érte
Érdemes volt visszahíni a kölcsönből

madridista írta:14:58 - A francia L'Equipe szerint a Lille érdeklődik Julio Baptista iránt. A játékos árát a Real Madrid néhány hónapja 20 millió euróban szabta meg.
szerintem 20m€ senki nem fog adni érte

madridista írta: 14:29 - Portugál lapértesülések szerint a Benfica 12 millió eurót adna Roberto Soldadóért.
Érdemes volt visszahíni a kölcsönből

Valaki úgyis felesleges náluk a védelembenAngol értesülések szerint Fabio Cannavaroért bejelenkezett a Milan
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az a csapat akkor sem fog tündökölni,bárki is játszon ott.. 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- salas9
- Entrenador del Barça
És mennyi pénzt zörgettek érte?Nem tudod?kilibarca írta:![]()
![]()
![]()
Az Atletico Madrid leigazolta Juan Roman Riquelmét. A Villareal 29 éves középpályása 2 évre ír alá a spanyol csapathoz//Mobilpress
Még egy óriási igazolás a végén
gyorsabb volt Frank kolléga![]()
(Egyébként üdv neked Bali

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Mobilpress rosszab, mint a Marca, Blikk, triafootball összevéve. Majd ha bemutatják...

in to exile
- kilibarca
- Capitá del Barça

Az Atletico Madrid leigazolta Juan Roman Riquelmét. A Villareal 29 éves középpályása 2 évre ír alá a spanyol csapathoz

Még egy óriási igazolás a végén

gyorsabb volt Frank kolléga

-
- Capitá del Barça
Riquelme -> Atlético
Most küldték sms-be...
Ha ez igaz akkor azzal a játékoskerettel nem tudom milyen célkitűzéseik lehetnek
Most küldték sms-be...
Ha ez igaz akkor azzal a játékoskerettel nem tudom milyen célkitűzéseik lehetnek

Nagyon sok brazil ezt csinálja...eljön europába, van pár jo szezonja, aztán megkpja a zsiros szerződést meg minden, és baxik játxani....biztos fellehetne egy 20-30 ilyen játékost sorolni.
-
- Hírhozó-cikkíró
Adriánónak egy Zaragoza szintű csapat kellene, ahol rendszeresen játszana. Nézzétek meg Oliveirát. Első meccsén egyből gólt vágott. Szerintem ő lesz a Pichichi idén...
Ugyanez lenne az Inter braziljával is. A West Ham akarja most leigazolni. Annak nagyon örülnék, bár nem tudom hová rakna Curbishley annyi csatárt...
Zamora, Bellamy, Ashton is ott van még.
Apropó West Ham, Dyer megint lesérült. Ezúttal síp-és szárkapocscsont-törést szenvedett.
Jónéhány hónapos kihagyás vár rá. Szerencsétlen, évek óta rengeteg sérüléssel bajlódik, pedig nagyon nagy fogás lehetett volna...
Ugyanez lenne az Inter braziljával is. A West Ham akarja most leigazolni. Annak nagyon örülnék, bár nem tudom hová rakna Curbishley annyi csatárt...
Zamora, Bellamy, Ashton is ott van még.
Apropó West Ham, Dyer megint lesérült. Ezúttal síp-és szárkapocscsont-törést szenvedett.

Jónéhány hónapos kihagyás vár rá. Szerencsétlen, évek óta rengeteg sérüléssel bajlódik, pedig nagyon nagy fogás lehetett volna...
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Sztem az lehetett az Inter vezetők baja, hogy a srác eléggé belement az éjszakai életbe egy időben, nem tudom hogy most hogy áll vele, de azér az nem elég jó dolog. Főleg hogy még nem egyszer verekedett is ...Raziel írta: Én nemtudom mivan az Inter vezetőkkel![]()
egy ilyen játékost hagynak elkallódni...sztem ő a legjobb csatár az Interbe.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
aha...ahogy írják elég magas, és valóban egy védekező kpályás.noname írta:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlZozzy 5 írta:Ez a Pelé gyerek milyen poszton játszik? Hány éves, honnan vették?
Itt vannak a fontosabb dolgok.
- noname
- Llegenda del Barça
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlZozzy 5 írta:Ez a Pelé gyerek milyen poszton játszik? Hány éves, honnan vették?
Itt vannak a fontosabb dolgok.
A Fifa egy szégyen