Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kár,h nem a Pool-ba ment,mert akkor már két Kájt lennenoname írta: KnightAston Villa 5 millió kb euróért
Raul Garcia vkpmrmonster írta:Ha a Riquelme-hír igaz, akkor nagy tömeg jó játékost igazoltak előre, érdekes lesz, hogy ki fog padozni, szinte mind a 4 támadó posztra két-két ember van, aki klasszis szintű játékos, Simao, Maxi R., Luis Garcia, Reyes, Riquelme, Agüero, Forlan...
Ha ennyi pénzük volt, akkor miért nem vettek egy jó védőt, vagy egy vkp-t?
Na látod ez jó kérdés lehet hogy a gólokra mennek rá de ez nálunk se nagyon jön be pedig kicsit jobb csatárjaink vannak!mrmonster írta:Ha a Riquelme-hír igaz, akkor nagy tömeg jó játékost igazoltak előre, érdekes lesz, hogy ki fog padozni, szinte mind a 4 támadó posztra két-két ember van, aki klasszis szintű játékos, Simao, Maxi R., Luis Garcia, Reyes, Riquelme, Agüero, Forlan...
Ha ennyi pénzük volt, akkor miért nem vettek egy jó védőt, vagy egy vkp-t?
Cannaval most már senki sem jár jól soldado és baptista remélem megy!noname írta:A Milan fiatalítani akar biztos Cannaval.![]()
Soldado és Baptista pedig nálam RvnN után a 2. és 3. számú csatárok lennének, örülnék ha mindekettőt eladná a Madrid.
madridista írta:14:58 - A francia L'Equipe szerint a Lille érdeklődik Julio Baptista iránt. A játékos árát a Real Madrid néhány hónapja 20 millió euróban szabta meg.
madridista írta: 14:29 - Portugál lapértesülések szerint a Benfica 12 millió eurót adna Roberto Soldadóért.
A mostani teljesítményével,nem hiszem hogy beférne a Milan keretébe...Angol értesülések szerint Fabio Cannavaroért bejelenkezett a Milan
madridista írta:14:58 - A francia L'Equipe szerint a Lille érdeklődik Julio Baptista iránt. A játékos árát a Real Madrid néhány hónapja 20 millió euróban szabta meg.
madridista írta: 14:29 - Portugál lapértesülések szerint a Benfica 12 millió eurót adna Roberto Soldadóért.
Valaki úgyis felesleges náluk a védelembenAngol értesülések szerint Fabio Cannavaroért bejelenkezett a Milan
És mennyi pénzt zörgettek érte?Nem tudod?kilibarca írta:![]()
![]()
![]()
Az Atletico Madrid leigazolta Juan Roman Riquelmét. A Villareal 29 éves középpályása 2 évre ír alá a spanyol csapathoz//Mobilpress
Még egy óriási igazolás a végén
gyorsabb volt Frank kolléga![]()
Sztem az lehetett az Inter vezetők baja, hogy a srác eléggé belement az éjszakai életbe egy időben, nem tudom hogy most hogy áll vele, de azér az nem elég jó dolog. Főleg hogy még nem egyszer verekedett is ...Raziel írta: Én nemtudom mivan az Inter vezetőkkel![]()
egy ilyen játékost hagynak elkallódni...sztem ő a legjobb csatár az Interbe.
aha...ahogy írják elég magas, és valóban egy védekező kpályás.noname írta:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlZozzy 5 írta:Ez a Pelé gyerek milyen poszton játszik? Hány éves, honnan vették?
Itt vannak a fontosabb dolgok.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlZozzy 5 írta:Ez a Pelé gyerek milyen poszton játszik? Hány éves, honnan vették?