Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.31. 10:28:00

kovinho írta:Hát igen...bár az Angolok ellen mekkora gólt vágott már... :shock:

Aztán az a gólöröm... kábé ennyi a jó a gyerekben... 8)
Hát Montolivoról mi a véleményed? Nekem ő a kedvenc a Fioból, nagyon nagy játékosnak tartom, szerencsére élőben is láttam már, akkor lőtt egy gyönyörű gólt, és remekül játszott.
Amúgy kint az előző szezon végén csak Toni, Mutu, Montolivo és Pazzini (talán Jörgensen) nevével ellátott mezeket láttam - nyilván ez sem véletlen :)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.31. 09:28:50

Profitól egy profi nyilatkozat! Nem hiába sokak kedvence!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.31. 09:13:37

Az utolsó rész nagyon tetszik, egy felelőségteljes apára vall. 8)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.31. 08:14:53

Nedved jövőbeli terveit latolgatja

Pavel Nedved kételkedik abban, hogy sokáig folytatja a játékot, és úgy érzi, fényes karrierje a végéhez közeledik.

A cseh középpályás 11 évet töltött el Olaszország futballjának élvonalában, a Lazio színeiben 137, míg a Juventus csapatában 185 bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Amikor úgy döntött, hogy a másodosztályba is követi a Bianconerit, többen úgy vélték, hogy addig biztosan folytatja pályafutását, amíg a csapattal újra a Bajnokok Ligájában szerepelhet. Ennek ellenére most úgy tűnik, hogy az élvonal iramát már kicsit gyorsnak találja, és hamarosan végleg befejezi pályafutását.

"35 évesen nem könnyű csúcsformában maradnod." - mondta a Juventus Channelnek. - "Nem nagyon akarok túl messzire tekinteni a jövőbe. Júniusig érvényes a szerződésem, azután nem tudom, mit csinálok. Nem tudom, hogy továbbra is a világ futballjában maradok-e, vagy teljesen visszavonulok. A feleségem tudja, milyen nehéz minden nap felkelnem a térdproblémáimmal, de még mindig motivált vagyok."

Ha ez Nedved utolsó szezonja, nem is kezdődhetett volna jobban a Livorno 5-1-es legyőzésével, majd a Parma búcsúztatásával az Olasz Kupában.

"Nagyszerűen igazoltunk a nyáron. Ez a Juventus még nem tapasztalt, de elszánt és győzelemre éhes. Senkitől sem kell félnünk."

Az újságírók végül arról kérdezték, várható-e, hogy fia a nyomdokaiba lép.

"Az igazat megvallva, nem szeretném, ha a fiam is futballista lenne. Jobban örülnék, ha valamilyen más sportot választana, nem kellene folyamatos összehasonlítgatásoknak megfelelnie, és nyugodtabb élete lehetne."

http://juventuz.freeblog.hu/
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
takivini
Capitá del Barça

2007.08.28. 13:53:40

Festékszóró
:arrow:
Ezt a Horthy is mondta amikor egy előadást tartott---> szerinte ez az egyetlen pozitíłvum a brazil fociban
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.28. 13:47:49

antiimperialista írta:
kovinho írta:Én is örülük a Fiorentinának. Bár csak Toni miatt szerettem, megmaradt kedvencnek az Inter mellett Olaszországban. :)
Ez mindenképp dicséretes 8) Mondjuk gondolom, hogy nem Pazzo miatt fogod szeretni a bandát, mert ő egy suttyó, ezt bizonyította a mieink elleni U-21-es eb-pótselejtezőn... Persze jó csatár lesz, akár Tonit is megfelelően helyettesítheti majd.
Hát igen...bár az Angolok ellen mekkora gólt vágott már... :shock:

Aztán az a gólöröm... kábé ennyi a jó a gyerekben... 8)
noname
Llegenda del Barça

2007.08.28. 13:46:16

Scorpio írta:Festékszórót adna a bírók kezébe a Milan alelnöke

Érdekes ötlettel állt elő Adriano Galliani, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan alelnöke: azt javasolja, hogy a szabadrúgásoknál a játékvezetők festékszóró pisztollyal jelöljék ki a sorfal helyét a futballmérkőzéseken.

A szakember ezt azután vetette fel, hogy Clarence Seedorf sárga lapot kapott a vasárnapi, Genoa elleni bajnokin, mert vita alakult ki a játékosok labdától mért távolsága miatt.

"Brazíliában ez már bevált gyakorlat. Olyan festéket használnak, amely néhány perc után elhalványodik, így nem zavarja a játékot. Sok vitát el lehetne így kerülni, remélem, Olaszországban is hamarosan bevezetik" - mondta a La Gazzetta dello Sportnak Galliani.

http://www.origo.hu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Furcsa lenne! :D Aki meg átléői a vonalat,azt lepaintballozzák! :lol:
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.28. 13:22:50

Scorpio írta:Festékszórót adna a bírók kezébe a Milan alelnöke

Érdekes ötlettel állt elő Adriano Galliani, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan alelnöke: azt javasolja, hogy a szabadrúgásoknál a játékvezetők festékszóró pisztollyal jelöljék ki a sorfal helyét a futballmérkőzéseken.

A szakember ezt azután vetette fel, hogy Clarence Seedorf sárga lapot kapott a vasárnapi, Genoa elleni bajnokin, mert vita alakult ki a játékosok labdától mért távolsága miatt.

"Brazíliában ez már bevált gyakorlat. Olyan festéket használnak, amely néhány perc után elhalványodik, így nem zavarja a játékot. Sok vitát el lehetne így kerülni, remélem, Olaszországban is hamarosan bevezetik" - mondta a La Gazzetta dello Sportnak Galliani.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezen mi a vicces? Szerintem teljesen jól csinálják Braziliában :wink: :!: Aki meg átlépi,piros egyből,nem lenne annyi szharakodás legalább...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.28. 11:40:50

A Benfica és a Shaktar is érdeklődik Boumsong iránt

Elképzelhető, hogy Jean-Alain Boumsongra már nem igazán számítanak a Juventusnál, így a játékos a Lyon visszautasítása után újabb kérők után nézhet. Claudio Ranieri korábban elmondta, hogy Nicola Legrottaglie és Jean-Alain Boumsong közül az egyik védő távozni fog.

A nyári átigazolási piac hamarosan lezárul. A francia játékosért akadtak már érdeklődők, de egyik ajánlatot sem tartotta megfelelőnek. A portugál sajtó információi szerint azonban most komoly tárgyalások folynak a Benfica és a Juventus között a védő eligazolásáról.

A portugál gárda korábban is tett már ajánlatot, de akkor Alessio Secco nem volt hajlandó 3.5 millió euró alatt megválni Boumsongtól. A kölcsönadás nem került szóba, mert a francia védő egyértelműen kijelentette, hogy nem akar kevesebb fizetést, így csak normál eladás keretében hajlandó távozni.

Eközben újabb kérő is akadt, mégpedig a Shaktar Donyeck, akik 4 millió eurót ajánlottak, hogy Boumsongot Ukrajnába csábítsák.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy Boumsong nagyon elszánt, és mindenképp a Bianconerinél akar bizonyítani. A Lyonhoz való igazolás lehetőségét visszautasította, a Barcelonába való igazolás esélye pedig mindig is kicsi volt. Mindenesetre a 28 éves védő karrierjében válaszúthoz érkezett. Az átigazolási piacból öt nap van hátra, így hamarosan döntésre kell vinni a dolgot.

http://juventuz.freeblog.hu/
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.08.28. 11:38:09

Slither írta:
Scorpio írta:Alessandro Del Piero: 25 kérdés és válasz...
Amúgy ha az ilyen hosszabb cikkekhez van link akkor azt tegyétek be, ne másoljátok ki a szöveget.
..mert van akit nem érdekel. :roll: :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.28. 09:59:04

kovinho írta:Én is örülük a Fiorentinának. Bár csak Toni miatt szerettem, megmaradt kedvencnek az Inter mellett Olaszországban. :)
Ez mindenképp dicséretes 8) Mondjuk gondolom, hogy nem Pazzo miatt fogod szeretni a bandát, mert ő egy suttyó, ezt bizonyította a mieink elleni U-21-es eb-pótselejtezőn... Persze jó csatár lesz, akár Tonit is megfelelően helyettesítheti majd.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.28. 09:42:30

Scorpio írta:Alessandro Del Piero: 25 kérdés és válasz...
A 17. és 18. kérdés nagyon jó. :lol:
Amúgy ha az ilyen hosszabb cikkekhez van link akkor azt tegyétek be, ne másoljátok ki a szöveget.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.28. 09:41:56

Festékszórót adna a bírók kezébe a Milan alelnöke

Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.28. 09:35:38

MQuC írta:Milan szépen játszik és eredményesen. igy kéne nekunk is.... Bár csak ujonc csapat ellen toltákk....
Mondjuk a mi Racingunk se volt nehezebb ellenfél... :roll:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.08.28. 09:27:04

Milan szépen játszik és eredményesen. igy kéne nekunk is.... Bár csak ujonc csapat ellen toltákk....
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.28. 09:21:25

Én is örülük a Fiorentinának. Bár csak Toni miatt szerettem, megmaradt kedvencnek az Inter mellett Olaszországban. :)
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.28. 08:12:44

kovinho írta:Fiorentina 3-1 Empoli
=D> \:D/
Montolivo mekkora gólt lőtt...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.28. 08:01:50

Alessandro Del Piero: 25 kérdés és válasz.

1. Sikerült megegyezned a Juventus vezetőivel a szerződésed meghosszabbításáról?
- Igen, szóban megállapodtunk, 2010-ig maradok, és akkor feltehetőleg befejezem a karrieremet.

2. Hogyan lettél futballista?
- A coneglianói házunk előtti téren szinte mindennap fociztak a srácok, és a bátyámmal, Stefanóval mi is beszálltunk közéjük játszani.

3. Mindig csatár akartál lenni?
- Nem, mert gyakran voltam náthás, édesanyám ősszel, de még néha tavasszal is csak úgy engedett le, ha beöltöztettet pulóverbe meg melegítőalsóba. A szerelésem miatt állandóan kapusnak választottak.

4. Mi a véleménye az új edzőről, Claudio Ranieriről?
- Hatalmas szaktekintély, érti a dolgát.

5. A Juventust csak titkos bajnokesélyesnek tartják, nem egyértelmű favorit. Egyetértesz ezzel?
- Átalakult a csapat, sok új játékos érkezett, új az edző, így tényleg nehéz megjósolni, hogy mire leszünk képesek.

6. Eddig 85-ször szerepeltél az olasz válogatottban, így adódik a kérdés: eléred a bűvős százas határt?
- Ezt így konkrétan nem tudnám megmondani. A jövő évi Európa-bajnokságon még mindenképpen ott szeretnék lenni, ha ez elég a százhoz akkor elég, ha nem, akkor sem leszek szomorú.

7. Sokak szerint nem tudtad befutni azt a pályát, amelyre tehetséged feljogosított volna. Mi erről a véleményed?
- Én elégedett vagyok. Szinte mindent megnyertem, amit lehet, nincs hiányérzetem. Talán az aranylabda az, amit sajnálok, hogy még csak a közelébe sem kerülhettem.

8 Mi lettél volna, ha nem lesz belőled futballista?.
- Szakács vagy kamionsofőr.

9. Miben változott meg az életed, miután feleségül vetted szerelmedet, Sonia Amorusót?
- Semmiben, csak hivatalossá vált a kapcsolatunk.

10. Igaz hogy babát vártok?
- Semmi értelme nem lenne tagadni, sőt büszke vagyok rá, hogy hamarosan apa leszek.

11. Feltűnt egy fiatal tehetség a Juvénál. Raffaele Palladino, akit az utódodnak tartanak a szakemberek. Te mit gondolsz a csatártársadról?
- Nagy reménység, remek képességű játékos. Sokat kell még tanulni, de az adottságai megvannak ahhoz, hogy klasszis legyen belőle.

12. Mi a véleményed az új szerzeményekről?
- Nem szeretnék senkit minősíteni. A klub vezetői jó munkát végeztek, de az erősségünk nem az újakban lehet, hanem abban, hogy a régiek maradtak.

13. Gyerekkorodban kinek szurkoltál
- Mindig a Juventusnak, amióta az eszemet tudom.

14. Ki volt a kedvenc futballistád?
- Michel Platini, Maradona és Marco van Basten.

15. Állítólag kiváló a humorérzéked. Egyszer még Marcelo Lippin is élcelődtél. Igaz ez?
- Persze. A világbajnokság előtt valaki azt kérdezte, mit tennék vele, ha nem vinne el Németországba. Én azt válaszoltam, hogy átgázolnék rajta az autójával, aztán elsüllyeszteném a hajóját…

16. Ki a kedvenc színészed?
- Al Pacino

17. Voltál-e már valaha prostituálttal?
- Soha. Nincs rá szükségem, és nem is volt soha.

18. Kipróbáltál-e már valaha a füvet?
- Füvet nem, de mást már kipróbáltam. De csak egyszer, soha többet…

19. Szerinted ki vagy kik az elmúlt évszázad legjobb sportolói?
- Michael Jordan, Magic Johnson, Carl Lewis, Michael Johnson.

20. Kinek a zenéjét hallgatod szívesen?
- Pavarottiét és a U2-ét.

21. Mi a kedvenc ételed?
- Édesanyám raguja.

22. Mi a kedvenc autómárkád?
A Ferrari és az Alfa Romeo.

23. Mit csinálsz majd, ha abbahagyod a profi futballt?
- Valószínűleg maradok a Juventusnál, esetleg játékosmegfigyelő leszek.

24. Mi a hobbid?
- Zenehallgatás, mozizás, internetezés.

25. Meg tudnád fogalmazni hogy mi a célod még a labdarúgásban és az életben?
- Európa bajnokságot nyerni az olasz válogatottal és újabb bajnoki címeket a Juvéval. Az életben? Egyelőre a Juventus és a foci a legfontosabb. Amint megszületik a gyerekem, ő és a feleségem mindennél fontosabb lesznek.

Forrás: Sztársport.
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.27. 12:49:45

Ez az Milan ez az! Szép kezdés.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.27. 11:56:52

Scorpio írta:
Parma: a vendég Catania szakvezetője, Silvio Baldini a hajrában összeszólalkozott a hazaiakat irányító Domenico Di Carlóval, majd a vita lezárásaként seggberúgta:

Baldinit kiállította a bíró a lefújás előtt öt perccel, de nem vonult le azonnal, hanem utasításokat adott a sajátjainak. Di Carlo odament, hogy sürgesse, majd hátat fordított, helyére indult. Baldini ekkor billentette fenéken, és az öltözőbe távozott.

http://youtube.com/watch?v=6FEQjYiY-sc
Ez mekkora :lol: :lol: :lol:

Más:

Roma első félidőben szépen nyomta,majd másodikban ráült az eredményre,de azért megérdemelték a 3 pontot...Palermo szerintem 6.helyre azért jó lesz idény végére!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.27. 08:55:10

Kapusa buta hibája miatt bukta el a nyitófordulót az Inter! (video)

http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 8959&qq=hl

Hasonló folytatást! Szegény inter! 8)

A nap sztorija és felvétele:

Parma: a vendég Catania szakvezetője, Silvio Baldini a hajrában összeszólalkozott a hazaiakat irányító Domenico Di Carlóval, majd a vita lezárásaként seggberúgta:

Baldinit kiállította a bíró a lefújás előtt öt perccel, de nem vonult le azonnal, hanem utasításokat adott a sajátjainak. Di Carlo odament, hogy sürgesse, majd hátat fordított, helyére indult. Baldini ekkor billentette fenéken, és az öltözőbe távozott.

http://youtube.com/watch?v=6FEQjYiY-sc
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.26. 22:22:24

Trezegol extázisban

A Juventus nagyszerű teljesítményt produkált a Livorno elleni 5-1-s végeredménnyel záruló szombati összecsapáson, többek között a francia támadó mesterhármasának köszönhetően.

David Trezeguet volt a mérkőzés embere a szombat este megrendezett mérkőzésen a torinói Stadio Olimpicoban, ahol, mint ismert, a Juventus 5-1 arányban tudott diadalmaskodni a Livorno együttese fölött.

„Nagyon örülök a teljesítményemnek.”: mondta Trezeguet a mérkőzés végén. „A csapat megmutatta, hogy remek formában van.”

„Jó mérkőzést játszottunk, annak ellenére, hogy a második félidő végére kissé elfáradtunk. Most előre kell tekintenünk, csupán egy lépést tettünk előre, még ha a legfontosabbat is, ez a szép eredmény lelkileg nagyon sokat segíthet”

A Bianconeri egy kissé gyenge felkészülési eredményekkel várta első Serie A-s összecsapását, de Trezeguet bevallotta, hogy még mindig van min javítani.

„A csapat remekül dolgozik, de még ki kell küszöbölnünk néhány csorbát. Azt kell tennünk a gyakorlatban, amit az edző megkövetel és viszonoznunk a közönség bizalmát.”

http://www.juventushungary.atw.hu/
Boixos
Llegenda del Barça

2007.08.26. 21:05:16

pal-ASR 0-2 (aqui) 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.26. 21:03:13

Mekkora gól!!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.08.26. 21:02:55

Ádám02 írta:Aztamindenit mekkora gól!!!!0-2 a roma meccs!

Az biza! Legalább a Roma-ban nem csalódok ma!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Lezárt