Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Montolivoról mi a véleményed? Nekem ő a kedvenc a Fioból, nagyon nagy játékosnak tartom, szerencsére élőben is láttam már, akkor lőtt egy gyönyörű gólt, és remekül játszott.kovinho írta:Hát igen...bár az Angolok ellen mekkora gólt vágott már...![]()
Aztán az a gólöröm... kábé ennyi a jó a gyerekben...
Hát igen...bár az Angolok ellen mekkora gólt vágott már...antiimperialista írta:Ez mindenképp dicséreteskovinho írta:Én is örülük a Fiorentinának. Bár csak Toni miatt szerettem, megmaradt kedvencnek az Inter mellett Olaszországban.Mondjuk gondolom, hogy nem Pazzo miatt fogod szeretni a bandát, mert ő egy suttyó, ezt bizonyította a mieink elleni U-21-es eb-pótselejtezőn... Persze jó csatár lesz, akár Tonit is megfelelően helyettesítheti majd.
Furcsa lenne!Scorpio írta:Festékszórót adna a bírók kezébe a Milan alelnöke
Érdekes ötlettel állt elő Adriano Galliani, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan alelnöke: azt javasolja, hogy a szabadrúgásoknál a játékvezetők festékszóró pisztollyal jelöljék ki a sorfal helyét a futballmérkőzéseken.
A szakember ezt azután vetette fel, hogy Clarence Seedorf sárga lapot kapott a vasárnapi, Genoa elleni bajnokin, mert vita alakult ki a játékosok labdától mért távolsága miatt.
"Brazíliában ez már bevált gyakorlat. Olyan festéket használnak, amely néhány perc után elhalványodik, így nem zavarja a játékot. Sok vitát el lehetne így kerülni, remélem, Olaszországban is hamarosan bevezetik" - mondta a La Gazzetta dello Sportnak Galliani.
http://www.origo.hu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Scorpio írta:Festékszórót adna a bírók kezébe a Milan alelnöke
Érdekes ötlettel állt elő Adriano Galliani, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan alelnöke: azt javasolja, hogy a szabadrúgásoknál a játékvezetők festékszóró pisztollyal jelöljék ki a sorfal helyét a futballmérkőzéseken.
A szakember ezt azután vetette fel, hogy Clarence Seedorf sárga lapot kapott a vasárnapi, Genoa elleni bajnokin, mert vita alakult ki a játékosok labdától mért távolsága miatt.
"Brazíliában ez már bevált gyakorlat. Olyan festéket használnak, amely néhány perc után elhalványodik, így nem zavarja a játékot. Sok vitát el lehetne így kerülni, remélem, Olaszországban is hamarosan bevezetik" - mondta a La Gazzetta dello Sportnak Galliani.
http://www.origo.hu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..mert van akit nem érdekel.Slither írta:Amúgy ha az ilyen hosszabb cikkekhez van link akkor azt tegyétek be, ne másoljátok ki a szöveget.Scorpio írta:Alessandro Del Piero: 25 kérdés és válasz...
Ez mindenképp dicséreteskovinho írta:Én is örülük a Fiorentinának. Bár csak Toni miatt szerettem, megmaradt kedvencnek az Inter mellett Olaszországban.
A 17. és 18. kérdés nagyon jó.Scorpio írta:Alessandro Del Piero: 25 kérdés és válasz...
kovinho írta:Fiorentina 3-1 Empoli
Ez mekkoraScorpio írta:
Parma: a vendég Catania szakvezetője, Silvio Baldini a hajrában összeszólalkozott a hazaiakat irányító Domenico Di Carlóval, majd a vita lezárásaként seggberúgta:
Baldinit kiállította a bíró a lefújás előtt öt perccel, de nem vonult le azonnal, hanem utasításokat adott a sajátjainak. Di Carlo odament, hogy sürgesse, majd hátat fordított, helyére indult. Baldini ekkor billentette fenéken, és az öltözőbe távozott.
http://youtube.com/watch?v=6FEQjYiY-sc
Ádám02 írta:Aztamindenit mekkora gól!!!!0-2 a roma meccs!