Leo Messi #2
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Van Nistelrooy: Messi es un fenómeno!
azért a rivális csapatának 1ik legjobb játékosától az 1ik legnagyobb elismerés ilyet hallani!

- noname
- Llegenda del Barça
Aranylabda nem lesz, az már mindig előre eldől h ki kapja.Azt is tudni lehetett h Roni kapja, Canna se a szezoneleji teljesítményéért kapta, most pedig ha nem sérül le, akkor Kaka a tuti befutó.
Az Év játékosa címet viszon tényleg ő kéne kapja!
Az Év játékosa címet viszon tényleg ő kéne kapja!
A Fifa egy szégyen
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ha az aranylaszti nem is, de a FIFA Év Játékos címet biztosan begyűjti, ott újságírók szavaznak, v fordítva ? mind1... sztem valamelyiken Messi lesz a befutó, emlékezzünk Roni esetére.. mikor 3. lett az aranylabda szavazáson Sheva és Deco mögött, de a Fifa év játékos lett...
mondjuk megmondom őszintén az egyéni elismerések annyira nem érdekelnek
mondjuk megmondom őszintén az egyéni elismerések annyira nem érdekelnek
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hát nem tudom, reális esélyt nem látok arra, hogy Messinek ítélnék oda az Aranylabdát, jó formában van, az igaz, de sajnos a France Footballnál már hendikeppel indul, aki nyert is az aktuális évben valamit....
Hiába a jó forma, sztem max jövőre, ha BL-t nyerünk
Viszont reménykedni azért lehet...

Hiába a jó forma, sztem max jövőre, ha BL-t nyerünk

Viszont reménykedni azért lehet...
Azért sztem ő is huzza a csapatot a jo játékávalronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
ez hülyeség. nem csak ő viszi a csapatot. hanem a CSAPAT viszi magát. egy csapat nem 1 játékos miatt lesz jó. a csapat egyik legjobbja sőt talán a legjobbja. de vki megteremti a gólhelyzetet amiből ő bevágja.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
szoval önző?
Ha leadná néha a labdát, én azt sem bánnám. Emellett tényleg hasznos. Csak ha még azok helyett, amiket esetleg BAL külsővel akar megoldani, és rosszul sikerül, azok helyett adna egy kisebb kaliberű passzt ,és gol is lenne belőle, az sem lenne kevésbé szebb.

- Andris
- Adminisztrátor
Maradjunk annyiban, hogy egyre jobban játszik körülötte a csapat, de a Lyon ellen és a Sevilla ellen is nagyon necces lett volna a győzelem, ha ő nincs.ronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
ez hülyeség. nem csak ő viszi a csapatot. hanem a CSAPAT viszi magát. egy csapat nem 1 játékos miatt lesz jó. a csapat egyik legjobbja sőt talán a legjobbja. de vki megteremti a gólhelyzetet amiből ő bevágja.
A helyzeteket pedig többnyire ő dolgozza ki szinte teljesen, és sokszor csak 1 közbevetett passz kell vkitől.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez igy van.ronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Barça B
Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!

ronaldinho
-
- Entrenador del Barça
LG írta:Én is igy emlékxemFCB_gábor írta:Iván cikkében a 2 gól mellett egy gólpassz is szerepel az értékelésben.
Nekem nem rémlik, hogy gólpasszt adott volna. Mintha Deco adott volna 2+szabad és Henry egyet.
javítsatok ki, ha tévedek
Húú, itt fejek fognak hullni!

Ini gólja előtt Deco kapta a labdát Messitől, és igen, Deco kapufa a szabiból, és Rafa.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyon nagy volt megint, remélem idegenben is ki fog tartani a csapat és Messi jó formája. Valahol olvastam, hogy már Messi a Barça első számú sztárja, ez óriási megtiszteltetés lehet a számára, bár én nem állítanék fel a sztárok között sorrendet. Mindegyik játékos fontos a csapatnak, de Messi azért mégiscsak Messi. 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Fú, ez Szója volt a javából
Balon o'Dor-t neki!!

Én is igy emlékxemFCB_gábor írta:Iván cikkében a 2 gól mellett egy gólpassz is szerepel az értékelésben.
Nekem nem rémlik, hogy gólpasszt adott volna. Mintha Deco adott volna 2+szabad és Henry egyet.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Iván cikkében a 2 gól mellett egy gólpassz is szerepel az értékelésben.

Télleg unalmas már minden meccs után leirni, h megint mennyira zseniálisan játxott, de örülök, h megtehetem. Aranylabdát neki
Bár idén nem fogja megkapni a sérülése végett, de azért a dobognak igy is meg kell lennie..

- albicelesteX
- A Vadász
A karaj nálad a zöldségek közé tartozik vagy a fűszernövényekhez?
Szerintem minden meccsén sárgarépa a srác
[/quote]
Nálam a karaj a húsfélékhez tartozik!

Nálam a karaj a húsfélékhez tartozik!

A karaj nálad a zöldségek közé tartozik vagy a fűszernövényekhez?Capon írta:Messi nagyon karaj voltRivaldinho írta:Tiszta uncsi hgy MEGIN ő hozta a meccseket.... Ha jól emléxem Rivaldo11 írta hogy uncsi már itt az összes jelzőt elpuffogtatni egy meccs után... meg kéne bexélni valamit.... pl azt, hogyha Messi jól jáccik a meccsen, mindenki beír, egy zöldségnevet hogy modnjuk paradicsom.... ha rosszul játszik akkor meg egy fűszernövényt...pl bazsalikom....és így tiszta vicces, nem kell állandóan azt írni hogy Kumma jó volt, meg h Egy zseni.. egyépként az, csak uncsi leírni
![]()

RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Gratulálok Messi elsö az A csapatban szerzett 11-es góljához.Ezt is el kell kezdeni egyszer 

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
- Andris
- Adminisztrátor
Nos még nemláttam idén csak két Barca meccset, az elmúlt kettőt. Ezért nyilván kevésbé emléxek a többire, és hogy ott mitörtént.varga tamás írta:Andris!
Azért felhívnám a kedves figyelmedet, hogy a Bilbao elleni 3 pontot nagy mértékben R10-nek köszönhettük. Nem kellene ilyen rövid és szemellenzős memóriával rendelkezni. Egyik meccset az egyik sztár, a másikat a másik, a következőt meg egy másik hozza - ezért vannak itt, ez a dolguk.
Amúgy Messi tényleg zseniális - és igazi ember.
FORCA BARCA!
Mindenesetre nagyon örülnék, ha valóban a következő meccseken nem csak Messi lenne ilyen, mert bizony el lehetne várni ien teljesítményt Henrytől és Ronaldinhotól is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Capon
- Llegenda del Barça
Messi nagyon karaj voltRivaldinho írta:Tiszta uncsi hgy MEGIN ő hozta a meccseket.... Ha jól emléxem Rivaldo11 írta hogy uncsi már itt az összes jelzőt elpuffogtatni egy meccs után... meg kéne bexélni valamit.... pl azt, hogyha Messi jól jáccik a meccsen, mindenki beír, egy zöldségnevet hogy modnjuk paradicsom.... ha rosszul játszik akkor meg egy fűszernövényt...pl bazsalikom....és így tiszta vicces, nem kell állandóan azt írni hogy Kumma jó volt, meg h Egy zseni.. egyépként az, csak uncsi leírni
![]()

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nincs már jelző, amivel lehetne Messit jellemezni, hihetetlen, amit művel ebben a szezonban, ha idén nyerünk valamit (márpedig fogunk
), akkor az nagyrészt neki lesz köszönhető, persze a csapatnak is.